♾️ En son ne zaman elektriğiniz gitmişti ve karanlık ortamları sever misiniz

♾️ En son ne zaman elektriğiniz gitmişti ve karanlık ortamları sever misiniz

Karanlığı çok severim ya. Tabi ailemleyken veya yanımda biri varken.. Yoksa biraz korkuyorum. En son ne yapmıştık, küçük kardeşimle böyle gölgelerden canavar yapıp onlarla dövüşmüştük 😂 Çok tatlı bir andı 🦋
Günaydın 😂🦋
Günaydınn 🍀😊
Bir gün önce en son kısa süreliğine elektrik gitmiş zor zamanda kahvaltı yapıyordum ben bazen elektriklerin gitmesinde mutlu oluyorum televizyon internet ve benzeri bir şey kalmadığı zaman insanların birbirine daha fazla yoğunlaştığını hissettim gerçekten güzel bir şey
Hatırlamıyorum :D elektrik gitmiyor pek öyle
Teşekkür ederim yavru ceylan 🥳
@Sosyetic_SheqiiL Rica ederim abla 💛🥳
Yatıp uyumuştum...😄
Teşekkür ederim...🥳
Rica ederim.. 🥳
Cevap
22Cevap
En son ne zaman elektrik gitti ve ben ne yaptım hatırlamıyorum. Karanlıktan korkmam. Yeter ki sular kesilmesin 💆♀️
En son elektrik gittiğinde akşamdı ve ben evde tek başıma kalmıştım. Aslında tekte sayılmazdım, yanımda muhabbet kuşumuz vardı pfşdllddlc çok enteresan bir şey yaşadım o gün. İnanılacak gibi değil ama bi parmak şıklattım, 2 saniye içinde elektrikler geldi. Muhteşem bir eş zamanlılık
Karanlık ortamlar güzel oluyor ya powerbanklarimin şarjları dolu tekrar tekrar dolduruyorum ay bası ve ay sonu ama odam hep rgb ışıklar ile ışıklı bir ortam çok seviyorum masa icin RGB led alicam onuda yapicam odamın kendi lambası RGB li ben yinede masamı RGB yapicam
Elektrikler kesilince aile fertleri hep birlikte oturup sohbet eder salonda hani. Ve ışıklar tekrar geldiğinde herkes dağılır birden. Bazen insanları bir arada tutan şey göbek bağları değil, karanlık olur ne garip
Yakın zamanda pek hatırlamıyorum. Artık jeneratörler var. Küçükken uzun elektrik kesintileri olurdu. Evde mum yakardık ailemle otururken. Mumun duvara yansıyan gölgesinden elimizle hayvan figürleri yapmaya çalışırdık kardeşimle.
Uyuyormuşum 😄 sabah elektriğin geldiğini ev aletlerinin seslerinden anladım.
Günaydın abla :D
Evde 5 ay önce kesilmişti ve doğalgazımız kesildiğinde kesintiden yarım saat sonra uyumuştum. İş yerinde 2 hafta önce kesildi ve 2 saat işlerimiz durdu. Hiçbir şey yapmadım.
Kap karanlık olmasına rağmen "biri şu ışığaaa baksınnn diye bağırmak olmuştu galiba"... ve ellerimle telefonumu aramak🤭😂
En son 1 ay gibi bir süre önce elektrik kesintisi olmuştu. Şarjım da yoktu ve tabi ki mum yakıp üstünde elimle köpek şekli yapıp tavana yansıyan gölgeyi izlemiştim.
En son şehir değişikliği yaptığımda elektrikler gitmişti. Kıştı ve şehrin yarısının elektrikleri 3 gün gelmemişti. Kahrı perişan olmuştuk, elektriksizlik çok zor.
Elektrik gittiği zaman fırsattan istifade hemen gökyüzüne bakarım çünkü yıldızlar mükemmel gözlemleniyorlar, pırıl pırıl oluyor gökyüzü, hatta müzik eşliğinde🍀😎
Tam buzdolabından mum almaya gidiyordum, elektrik geldi.. burada insana bir mum ışığında bile oturtmuyolar
Evde elektrikler gittiğinde misafirlerim vardı onlarla ilgilenmiştim
Evet karanlık ortamı severim
En son dün gitti ve burada görüş paylaşıyordum sıkıntıdan. Karanlık ortamları da çok severim, asıl ışık sevmiyorum.
En son elektrik gittiğinde dışarı kaçmıştık çünkü deprem olmuştu elektrik kesildi 15 saniye sonra deprem oldu
Karanlık ortamları seviyorum aslında ama en son elektrik gittiğinde hemen sonra geri gelmişti o yüzden pek bir şey yapamamıştım 😅
1 ay önce falan 6 saat elektrik gitmişti İzmir gibi bir yerde 😒 şarjım bitmek üzere ve hava sıcaktı sinir oldum yatıp uyudum 😒
İstanbul'da sıklaştı. Altyapı çalışmaları yapışıyor bölgesel. Tv fişini çekerim. Bu tür git gellrr en çok onları etkiler.
Karanlık ortamları severim en son ne yapmiştim bir düşüneyim. Heh sanırım yemeği dolunay eşliğinde damda yemiştim.
Hiç sevmem internet kesiliyor modem kapanıyor ve mobil internetim yok
Ben evde tek olduğumda gitmişti gece. Altıma sı*tım
Köydeyken sabah gitmişti, vurdum kafayı uyudum 🤣🤣
Uyumuştum hemen karanlıkta uyumayı çok seviyorum 😻
Daha bu gün gitti cezvede kahve yaptım balkonda içtim
Datça'da akşamın geç saatlerinde çalısmaya devam ediyordum 😂
En son elektrik gittiğinde ailemle eskilerden konuşmuştuk, eskiler çok daha güzelmiş
Kendi kendime eğlendim. Öcü taklidi yaptım falan öyle
Sıkılıp müzik dinleyip ayaklarımı tavana dikip anlamsız hayatı sorgulamıştım.
Gece 3 gibi arkadaşla konuşuyorduk, birden ortalık zifiri karanlığa gömüldü 😄
Bayadir gitmedi ama hemen gelmesini isterim tekken biraz kötü olur
Hiç bir şey kitap okumuştum gelmesini beklemiştim
Kitap okumuştum gündüzdü ama akşam vakti olsaydı mum ışığında düşünürdüm.
Dün gece gitti ve ben telefonumu şarja takıp uyudum.
Az once gitti elektirik klasik pazar etkinligi 😂
Oturdum bi köşede heralde😀
korkmuştum
Hatırlamıyorum ama mum yapmışımdır
Bugün öğlende gitmişti bende kitap okumustum
Telefon ışığını actim mdkencjdnvv
Mum yakıp, kitap okumuştum.
Şarjım olsun da gerisi önemli değil ya
Notlarımı toparlıyordum
Telefondan fener açıp halay çekiyodum cidden
telefonun ışığını açtım
abartisiz sölüyorum uzun senelerdir hic gitmedi