Selam, merhaba, güle, güle..
Ben güzelliğe/yakışıklılığa önem vermem diyen insanları dürüst buluyor musunuz?

#inci🌸
Selam, merhaba, güle, güle..
Ben güzelliğe/yakışıklılığa önem vermem diyen insanları dürüst buluyor musunuz?

#inci🌸
Ben artık kızların söylediklerinin 10 da 9 unun yalan ya da alakasız bilgi olduğunu bildiğim için çoğunlukla konuşmalarını değil; sorduğum sorulara verdikleri cevaplara ve beden/vücut dillerinden de yalan söyleyip söylemediklerine bakıyorum. Anlıyorum, savunma mekanizması. Ama bir süre sonra bu bazı erkeklere de yapılmaması lazım. Mesela ciddi düşündüğün bir erkeğe vb… Ama tabi böyle kişilerin olabileceğini tahmin etmedikleri için ansızın da kendilerine veda edilince şaşkın bir şekilde bakıp kalıyorlar
Evet dürüst buluyorum.. ama hepsini değil. ben kendim için konuşuyorum. ben de güzelliğe ya da fiziğe bakmıyorum bir kadında. çünkü bir kadın ne kadar güzel olursa olsun ya da fiziği ne kadar çekici olursa olsun. zaten aşk dediğimiz şey kalbi sevmektir karakteri sevmektir. dışa bakıp sevenleri ayda tipini beğenmediği için reddedenleri ben ruhsuz duygusuz olarak görüyorum.. marketten meyve seçer gibi hangi insanın dışı daha iyi kusursuzsa onu seviyorlar ya da seçiyorlar.. bu gerçek sevgi değil ki. tabi ki de yargılamam isteyen istediğine bakar. ben karaktere ve bana olan davranışlarına bir de kafa uyumuna bakıyorum.
O insanın karşısındaki insanı nasıl baktığı ile alakalı bir durum. Bunu ne kadar dürüst olup olmadığını sorgulamak bana göre bizim haddimize diyelim. Ben karşındaki insanın güzelliğine önem veririm. Fakat bir başkası önem vermeyebilir dediğim gibi bu insanı tamamen kendiyle alakalı bir durum
Ben buluyorum ya. Ferrari gibi kız arkadaşlarım oldu ama kaputlarının ( beyinlerinin ) içi hep Tofaştı.
O yüzden tip 2. Planda benim için
Aa, şaşırttin beni
Söğüşü bile bol beyinli seviyorum ben 🤤🖤
Afiyet olsun 😅
Eyvallah 🤤
Cevap
34Cevap
Buluyorum kendim de öyleyim her insanın uçuk kaçık güzellik merakı olmak zorunda değil. Eli yüzü düzgün birine şans verilebilir. Sırf boyu için kası yok diye ya da fakir diye insan harcanmaz. Kadınlar özellikle gençlik dönemlerinde yakışıklı erkek arar sonrasında da gerçeği görürler
Ben önem vermeyenlerdenim fakat ilk görüşte bakışı, gülüşü enerjisi çok önemli sonrasında sohbeti fikirleri zekası etkili olmalı kısaca hepsi bir bütün temizlik ve hijyeni unutmamak gerekir. Ayrıca güzellik yakışıklılık kime göre neye göre bu konu göreceli ve değişir...
Valla ben vermiyorum, ikinci planda öyle dünyalar yakışıklısı olması da gerekmiyor ayrıca. Bunu söylediğinde dürüst gelen de var, gelmeyen de.
Beni alâkadar etmez onlar ya 😂
Beş parmağın beşi de bir değil hepsini değil ama birazını dürüst buluyorum. Ki bende bunlardan biriyim, güzelliktir çirkinliktir hepsi geçici önce karakter meselesi iş aslında. Binada bir komşumuz yenge diye sevdiğim biri, çok güzel biriydi trafik kazası geçirdi yüzü gözü yandı kadının. Eşi Erdal abiyle bir sohbetimiz geçti, tek ilgimi çektiği sözü şu oldu. Akrabaları dermiş kaptı güzel kızı diye felan "Yengenin dedi kılığına kıyafetine aşık olmadım ki ben dedi onun merhametini sevdim ben, Allah onu başımdan eksik etmesin" gözlerim doldu. Gerçekten insan dedim dışına değil içine aşık olabiliyormuş. Bende bunu istiyorum aslında bir kadının merhametini, sevgisini, dürüstlüğü sevmek istiyorum.
Kimin dediğine ve nasıl davrandığına bağlı. Bazısı bunu söylüyor ama ilgilendiği, konuştuğu herkes manken.. Bu kişiyi ciddiye almam mesela. Ya da insanların karakteriyle ve sohbetiyle ilgilenen biri bunu söylese biraz gözlemlerim ve sahiden fizik başını döndürmüyorsa ya da şekli hemen değişmiyorsa dürüst demek ki derim
Kişiliğe bağlıdır canım. Mesela ben önem vermem. Neden mi? Çok güzelse millet bakar millet bakınca gider ya gözünü oyarım ya dilini keserim. Benim hatuna bakılması (kastımı anladınız sanırsam) hiç hoşuma gitmez. O yüzden de dikkat ederim. En son ki ilişkimde bile kız arkadaşıma giyimie ve makyajına dikkat et demişimdir.
Şahsen ben görselliği ilk sıraya koymuyorum dolayısıyla kendim gibi biri ile karşılaştığımda da anlayabiliyorum neden önem vermediğini.
İçi boş olan insanın dışı isteği kadar güzel olsun beni etkileyemez.
Yalancı detayını şimdi gördüm.
Yalancı değil biz gerçekçiyiz.
Bende oyleyim😅 güzelik onemli degil diyip.. aslında önemliymiş olanlara dedim alınan alinir siz alınmayin
Pekala o zaman 😀
🌸🌷
çoğu insan yalancıdır bu konuda her insan görüntüye bakar ki aldığımız ürünlerde bile estetik görüntü bizi çeken şey değil mi? bunu kimse inkar edemez
amaa en önemli nokta şudur birisi seni çeker o veya bu şekilde işte o zaman tamamen diğer şeylerden sıyrılırsın yani sana zaten her hali ile çekici gelmeye başlar ve seversin yani
Bana pek samimi bir cümle gibi gelmiyor. Eğer önem vermediğini iddia ediyorsa ya kendi de öyle değildir - güzel ya da yakışıklı değildir -ya da eğer gerçekten çok güzelse zengin , zeki, kişilik ve karakteri , kariyer sahibi ya da şöhreti içindir. Muhakkak vardır bir mantıklı sebebi.
Güzellik görecelidir. Herkesin güzellik anlayışı farklıdır, başkasının çirkin bulduğunu ben güzel bulabilirim, yani bir insana sen çirkinsin dediğinde o insan çirkin olmuyor ama sen çirkin dediğin için kötü sen oluyorsun. İnsanlar birbirlerine ayna tutarlar, başkasına bakıp gördüğün şey aslında gördüğün kişi değil, sensin. Baktığın kişi sana ayna tutmuş oluyor
Buluyorum öyle düşünen insanlar var bende onlardanim açıkçası.. görüntü elbet önemli ilaa bir parça bir yönümüze dikkat çekmek için gereklidir ama içi karakteri çok daha önem veren kişiler için yine de her halükarda ikinci planda kalıyor.
İnsan ilk dış görünüşten etkilenir diğer özellikleri sonradan tanıdıkça öğrenir
Ama tek başına güzellik yeterli değildir
Önü söyleyen insanların kastı budur
Güzel bulmadığı için, tanıma fırsatı da vermiyor
Hayır bulmuyorum çünkü yalan söylüyorlar konuşuyorsun anlaşıyosun seviyorum hoşlanıyorum diyorlar abi görüyorlar bakmışsın engellemişsin
Bulmuyorum. Yani evet öncelik insanın iç güzelliği, düşünceleri ama sonrasında tipi de önemli. Bakımlı olması, hijyenli olması.
Tam anlamıyla bulmuyorum, her insan yanına yakışan birini ister doğal olarak.
İnanmıyore. Göz beğenmedikçe gönüle akmaz karşıdaki insan.
neden yalan soyleyelim bana gore guzellik gecicidir insani insan yapan tek sey merhametidir
Kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmez
Yok dile kim ne getiriyorsa hepsini o yapiyordur kesin
Bu kişiler bana pek dürüst veya samimi gelmiyor açıkçası. Dış güzellik iç güzelliği tamamlar bence.
Durust buluyorum ama herkesi degil tabikki.
Ama eninde sonunda herkes kendini belli ediyor
Önceden vermiyordum da yaş ilerledikçe armudun da sapının da çöpünün de önemi bi artıyor sanki
Bulmuyorum yalancılık işleri herkes birazda olsa önem verir.
Günümüz sosyolojisinde Kesinlikle bu doğru değil.
Buluyorum, tipsiz birisiyim gayet haklılar. 😄
Ben veriyorum.
Görünüşün insanlar üzerindeki etkisine inanıyorum.
Evet inanırım, karakter avcısı onlar, duygu madeni bizleriz.
Bulmuyorum. Herkes görünüşe biraz da olsa önem verir
Bulmuyorum tabii ki. Kimse ilk anda güzel ya da yakışıklı bulmadığı biriyle ilgilenmez.
Bulmuyorum çünkü yalan söylüyorlar. Ahlakın bile estetik standartlarının olduğu bir dünyada her insan belli estetik standartlara sahiptir.
Önem vermemek değil aslında, ilk sıraya görseli koymuyoruz o kadar.. Bu zihniyetle söylendiğinde samimi buluyorum..
Yalan , ya paraya ya yakışıklı olmana bakar herkes
Ben karekter olarsk beğenince dış görünüşü gözüm görmüyor (görmesini isterdim).
Dış görünüşe önem vermiyorum diyen herkesi dürüst bulmuyorum kişiden kişiye değişiyor.
En önemli şey kişilikleri. Görünüşlere hiç önem vermiyorum diyenlere pek inanmıyorum aslında. Bence görünüş de önemli ama kişilikleri kadar değil.
Yani dürüst olanda var olmayan da bana göre yakışıklılık aşırı önemli değil eli yüzü düzgün bana hoş gelsin yeter
Dış görünüşe önem vermeyen insan illaki vardır ama şu devirde özellikle bazı kadınların baktığı iki şey vardır bir erkeğin tipi, iki cüzdanı 😃
Dürüst buluyorum, herkes dış görünüşe önem verecek diye bir şey mi var?
Belli miktar verirler. İllaki aman aman çok iyisini istemezler öyle diyenler.
Onlar yalanci ya sjsj
Neden yalancı oluyoruz sjsdj
Evet para daha önemliyse doğru demiş
Pek umrumda değiller açıkçası 😄 ben veririm.
Bunu diyen birinin çirkin olduğunu düşünüyorum
Hayır yalan söylüyorlar
hayır bulmuyorum yalan
Hayır yalancinin önde gideni onlar.
Hayır bulmuyorum çoğu yalancı 😀
Yalan dolan hep yaa 😅
Külliyen yalan
Kendileri bile kendilerini dürüst bulmuyor.
Hayır.
Samimi değiller
Bulmuyorum
Bulmam
bazılarını
Külliyen yalan
Bulmuyorum hepimiz bakiyoruz
Bu soruyu daha geçen sormadılar mı ya
Bulmuyorum
Nazlı Hilal.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?