Kişilik & Karakter Sinirlenip tahammül edemeyeceğiniz şeyler nelerdir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor ~ Kırmızı çizgilerimin aşılması and anlaşılmamak of daha kötüsü yokk galiba Sinirlenip tahammül edemeyeceğiniz şeyler nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Egolu ergen insanlar 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl çok var hangileri sayalım ama püf noktası karşımdakinin kim olduğu desem daha doğru olur ona göre tahammül seviyem ve tepkim değişir 1 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Saygısız insandan nefret ediyorum tiksiniyorum tahammül edemiyorum böylesi tiplere... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle öyle Yorumla
Recepboz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl İnsanlarin sürekli birine uzenip aynı şeyleri ailesinden ya da eşinden durumu olmadığı halde isteyip huzuru kaçırması 0 0 Yorumla
hoppphobbbbaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 126 +1 yıl Aynen damara basildigi an ponçik tirnaklarimi cikariyorum 0 0 Yorumla
Hoplatır Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 88% +1 yıl Adalesizlik ve haksızlık görünce özellikle 0 0 Yorumla
Hasanxycx Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Cevap verilmemesi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Of sinir bozucu gerçekten kriz geçirecek gibi oluyorumm Yorumla Hasanxycx +1 yıl Olur arada dert etme Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Gürültü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Herkes sonunda olmaktan korktuğu insana dönüşür 🤭💜 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😕🥲 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Egolu ergen insanlar
çok var hangileri sayalım ama püf noktası karşımdakinin kim olduğu desem daha doğru olur ona göre tahammül seviyem ve tepkim değişir
Saygısız insandan nefret ediyorum tiksiniyorum tahammül edemiyorum böylesi tiplere...
Kesinlikle öyle
İnsanlarin sürekli birine uzenip aynı şeyleri ailesinden ya da eşinden durumu olmadığı halde isteyip huzuru kaçırması
Aynen damara basildigi an ponçik tirnaklarimi cikariyorum
Adalesizlik ve haksızlık görünce özellikle
Yalan ve samimiyetsizlik
Tiyatro çeviren insanlara katlanamıyorum
Yanan ve hainlik.
Çocuk senin mi
Cevap verilmemesi
Of sinir bozucu gerçekten kriz geçirecek gibi oluyorumm
Olur arada dert etme
Gürültü
Herkes sonunda olmaktan korktuğu insana dönüşür 🤭💜
😕🥲