Kötü geçmişimi anlattım ona ne demek izmarit? Çok nefret doluyum bu kişiye. Laf atıp atıp tepki verince ne diyorsun diyordu. Ben de dedim ki kendi akciğeri izmaritten orman yangınına dönmüş iyi demiş mıyım başka neler diyebilirdim. Kalbim sıkışıyor bu lafı hatırladıkça çok üzülüyorum napabilirim bu kişiye yardım edin
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Önemsiz insanlar, kendilerinin önemsenmesi için, hep önde olmak ister. Normaldir...
Çok taktım. Bunun söylendiği tek insan ben miyim ya. İnternette anlamı bile yazmıyo. Geçmişimi anlattım izmarit dedi kendi de kullandı
öyle, herkese geçmşini anlatırsan herzaman başına gelecek bu. hata sende.
Bide bana ders veriyordu herkese anlatma diye felan bana kendisi yaptı şaka mı ya. ben onun hakkında hçbir şey bilmiyorum kardeşinin instası dısında ama o da benim abimin instasunu numarasını biliyor. Yani bana okadar anlat hayatını dedim anlatmadı şerefsiz.
demekki sağlam adam değil.. bu sana ders olsun.. adam olmayan birinin hakaretleride seni yaralamasın..
Racon macon diyordu bir de tam bir mal ama ya içimden bi ses diyor ki uğraş. Ablasının hesabına fake hesaptan yaz. Kardeşim 18 yaş altı kızlara sarkıyor uzak tut felan yazıcam.
başına iş alma.. anlarsa daha fena yapışır.. hiç cvp verme.. dediği lafada takılma.. kşmseyede kendinle ilgili çok şey anlatma... erkeğim diye geçinen adam bunu yapmaz zaten.. salla gitsin
Zaman kaybı der geçerim
Öküzlerle uğraşma değmez
Ablasının instasına yazıcam. Kardeşin küçük kızlara sapıklık yapıyor dicem. Fake hesaptan
Ama ben olduğumu anlar mı bilmiyorum o da benim abimin numarasını biliyor. Ama yanına kalmasını istemiyorum
Hiç muhatap olma böyle bı tiple
8 ayımı verdim laf sokmak istiyorum engelledim zaten1 aydır engelli ama ne demek ya
En güzel kapak ne olur biliyor musun, şöyle karizmatik miss gibi bı sevgili yap, ve hiç takma bunu, kendi kendine kıskançlıktan kudursun
Engelledim ki ya ama engeli açıp laf sokmak istiyorum. Neden ben gibi iyi birine öyle şeyler dedi çok üzgünüm. Hak etmedim.
canımsın olduğu için demiş, var mı başka bir açıklaması, hiç takmamak en güzeli
Canımsın= canımsın
Ablasına instadan yazıcam fakeden yanına kalmasını istemiyorum aile huzurunu bozucam. Kardeşim küçük kızlars yazıyor felan dicem
Daha etkili birşeyler yapmak lazım illa yapacaksan
Ne mesela. Ben şu an onun iş yerindeki patronunu bile tanıyorum burdan tsnıstıgım bi kız bana bi adam önerdi bırsk onu dedi bana. Şansa aynı iş yerinde çıktılar. Kovsun mu işten felan dedi. Her gün adamın Yüzünü göruyorum demişti bana. 😂😂 o k konularda kızla ve adamla samimi mi olsam diyorum adam da sıcaktı bana karşı zaten
Bak bu daha iyi, attığın taş suyun içindeki balığı urkutsun, yaptığına değsin yani 😉
Ama bu yazma olayı benim bi önceki peşimde olan adamda işe yaramıştı. Birisi adamın çift evli ortak hesaplarına girip uğraşma kızla yazmıstı eşi de görmüş kötü etkilenmişti ailesi. Buna da zarar vermem gerekiyor. Zaten en yakın arkadasının numarasını almıştım ve ona bu çocugun benle neler yaptığını anlattım. Sayende arkadasımıj gözünde kötüyüm felan dediydi. Ve çok korktu. Sen bana zarar verirsin sürekli diye engellemeye çalıştı. Ama ben engellediğim birine niye zarar vereyim dedim işim olmayan birine dedim. O da o kapasite var sende felan dedi. Ben buna zarar vermek istiyorum ya artık biri olmak istemiyorum.
İyi biri olmak istemiyorum. O da abimin numarasını almıştı zorla telefonumdan. Of Allah kahretmesin ya. Napayım sence
Ama patron da napabilir ki çalışana yani. Çok samimi olcam adama vercem bile o yönde tanıstık çünkü adamın şeyini bile gördüm. İşte her dediğimi yapmaya hzırdı zaten. Ama bu çocuk ıçin engellemiştim yaa onları pişman oldum ama özür dileyip tekrar konuşmaya başlamak istiyorum onlarla umarım çıkar için geldin felan demezler.
Abinin telefonundan onun numarasını engelle, sonra sen bütün çevresine onu kötüle, istersen özelden yaz detaylı konuşalım