Ne zaman üzenlerin üzüldüğünü görücem? Ya da param olcak? Estetik yaptırcam, ömrüm boyunca ezenleri ezcem ne zaman? şu an sadece kafamı geliştiriyorum üni son sınıfım. Yani korkuyorum yaptıkları yanına kalacak diye. ne zaman para şan şöhret sahibi olucam ve ezenleri ezcem ya öyle bişi olacak mı sizce yoksa yanlarına mı kalacak? Ben ömrüm boyunca kimseye beddua etmedim ya da hakkını helal etmeme olayı yapmadım. Ama ilk defa hakkımı helal etmediğim insan var beddualar ediyorum. Allah benim hatrıma gerçek yapar mı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İşte bunların sebebi tamamen koşulsuz şartsız insanlara güvenmenden kaynaklanıyor. Kimseye GÜVENMEYECEKSİN! hayatına odaklanacaksın sadece.
Örn: Sevgili yaptığında gidipte hayatını ona anlatma bunların hepsi bir koz olacak ileride kimseye koz verme. Diyelim bir işte çalışıyorsun kimseyle SAMİMİ OLMA! Seni işinden men etmek için elinden geleni yaparlar. her zaman her yerde Samimi tarafını göstermen bir zayıflıktır. Ciddiye alınmazsın.
•sır verme (adın çıkar dokuza inmez sekize)
•dedikodu yapma (lehine çevrilir)
•samimi olma (zayıf görünürsün.)
•sevgilin her zaman sevgilin değildir (içini dökme)
Her zaman dik duracaksın, insanlarla aranda bir mesafe olacak. Bu demek değil ki asosyal olacaksın, ya bu kızda iki güzel söze kanıyor demesinler diye yazıyorum bunları. Basit görünme yeterli. Elde etmesi kolay insan olmak istiyorsan yazdıklarımın tersini uygularsın e tabii sonucunda paspas gibi kullanır atarlar seni sonrasında vah vahlar ve kafanda bozuk plak gibi keşke demeseydimler, niye güvendimler çalar durur. Psikiyatride alırsın soluğu yaptığın söylediğin şeylerin pişmanlığı kafanda az sussun diye ilaç alırsın sonra sar baştan yine aynı hatalar.
Çok doğru çok teşekkür ederim teşekkürler🙏🙏
değersiz hissettiren biri oldu beni hayatımda ilk defa dediğin gibi 20 yasında ilk defa anlattıgım şeyleri bana karşı kullandı. Ben de intikam aldım ondan. Kafamdan çıkmıyordu uyuyamıyodum. Deli muamelesi bile yaptı. Ağlıyodum dediği şeyler yüzünden ben her şeyini anlattım sevgili dediğine ama o hiç bir şeyini anlatmadı. Ama yine de intikam almak için açık kapısı vardı çok şanslıydım. İlk deneyimim intikam ile bitti. Belki kandırdı hor gördü küçük gördü ama sonunda ailesinden ablasına beni tehtıt etti bide şikayet ettim ss attım. Açık kapısı buydu. Umarım cezasını çeker. Artık eskisi gibi iyi olup katlabmayacağım. Bu güne kadar her şeyini anlattım ama kullanmayan larla karşılaştım şanslıydım ama bi sevgili yaptım bi ker yapmaz olaydım. yüzde yüz güvendim her şeyimi anlattım geldi bana izmarit dedi. ona dediğim şeyleri yüzüme vurdu sen zaten her şeyi kötü yönden bakıyorsun dedi. Deli git burdan dedi. Çok haksızlık yaptı hep anlattgıım şeyleri bana söyledi bildiğimi bana sattı
Bildiklerimi bana söyleyince ben yüzüme vuruyor diye dğil de benle dertleşiyor sandım o anlarda nekadar iyiyim. Hani benim tek amacım tanınmakttı. O da olaylar karşısınds beni tanıdıgı için ona dediğim şeyleri söyluüyor bana tekrar sandım. Ama yüzüme vuruyordu bence yeni anladım. Taktiği çok alçakça değil mi? Öncekiler hep vurup kaçmışlar dimi sana felan diyodu ilkinim beni unutamazsın diye havalara giriyordu.
İnsanları tanımıyorum diye tepeme çıktı bukadar haksızlıga dyanmaadım. Belki dediğin gibi ona dediğim şeyleri tekrar bana demek bile yeterli olmuştur beni ikna etmek için :( güzel lafa bile gerek yok. Benim tek amacım tnınmak bilinmekti. İyi bilen biri var diye seviniyordum. Ama her yapma dediğimi yaptı. Okadar 8 ay anlattım hepsi çöp oldu zamanıma yazık oldu hep yaparak da ha kötü hissettirdi. Keşke daha fazla şey yapabilseydim ona. Tek ablasına şikayet ettim ama ablasına benle ilişkiye girdiğini de mi söylesem çok saçma olur bu galiba ya. Sadece beni tehtıt etti dedim. hiçbir şey olmamamıza rağmen bana hep baskı yaptı keko dedim
Bana olmayan sevgililiğin cezalarını vermeye çalıştı kendince pislik. Bu da büyük haksızlk. Aldattın lafı bile duydum inanır mısın
Hem ayranım dökülmesin olayı galiba bu işte. hep işine geldii gibi davrandı. Hatta bir ara ona zarar vercem diye korktu engellemeye çalıştı. normaldr engelleştik 1 aydır konuşmuyoruz ama ben geceleri uyuyamadım onun yüzden kalbim sıkıştı. En sonunda artık iyi birisi olmama kararı aldım. Okadar konuşkan cans yakın iyi biri olan ben boşboğaz olan ben bile hiçbir şey anlatmamamya karar verdim. Sence akıllanmış mıym. Akıllanmam için fırsat oldu ondan intikam almak için açık kapısı olan birinin Beni ilk üzen olması. Her zaman üzenlerden intikam alamayabilirm çünkü. Bundan sonra fa intikam almama gerek kalmayacak şekilde davranacağım. Ama ilkten bi intikam lazım diye düşünüyorum.
Ben bide bunun iş yerinden patronunu buldum bi kız tanıştırdı kovsun mu işten felan dedi. Yani adam her şeyi yapmaya hazırdı ama karşılık bekliyordu tabiki. Ben bu çocugu sevdiğim için onları engellemiştim. Bu durumdan da korkmuştu çünkü her gün görüyor o patronunun yüzünü. Sence işten atılabilir miydi ki patronu kafalasaydım. Yani ama cidden ilişkiye girme işlerine tövbe ettim zinaya tövbe ettim. Eskiden olsa yapardım onla da ve bu çocugun meselesine beraber bakardık patronla. Ama cidden o zaman seviyodum ve benden korktuğu şeyleri zaten yapmazdım. Fakat uyandım. İlkim diye bukadar sevmiştim. şu an ablasına söyledim ama tık yok ondan sslerimi açto tekrar oynattı felan sadece. Sence işe yaramış mıdır? İntikam almak istiyorum ondan çünkü yardımcı olmak istersen senle de konuşmak istiyorum
Ondan öğrendim bunları ama zarar gören de o oldu. Öğretti diye minnet olacak değildim ya hak ettiğini verdim. Doğru yapmış mıyım sence
İnsanları mehmet'ten öğrendim ama zarar da gördü. Minnet olacak değildim ya hak ettiğini verdim. Doğru oldu bence. bundan sonra da intikam almama gerek kalmayacak şekilde yaşıcam Ama ilkten bi intikam lazım şimdi. Çünkü çok şey vermişim bidaha vermicem kimseye okadar şey kendimden zaten bu yüzden kıymet bilmeyenle uğraşmak lazım bence Bidaha kıymet bilmeyen görme ihtimalim düştü baya öğrendiğim için. Oyalandım oyalanırken öğrendim aşk acısı atlatmak intikam felan derken son Sınıfa tertemiz geçtim işte derslerimi etkilemedi çünkü online eğitim + 3 aylık tatilim oldu dişünme planlama ve yaşama fırsatım oldu. 😃😃😃. Yani tamam şimdi belki ablasıyla konuşup çözer ya bidaha kızlara öyle davranma der ablası O da tamam der Bilmiyorum ki nolcak Tehtıt etmesini öne sürdüm Ama cinselliği öne sürsem mi tam soğumadım çünkü ama bu riskli ya Benle yaptıgını neden ablasına söyliyim dimi. İnsan ilişkileri tamam ama bazen insan beceriksiz olduğu için bile biri ona bi şey yapmasa bile evde basına gelen kazalardan dolayı bile değersiz hissediyor. Onu ne yapıcaz?
Dile getirdiğin an hatalı sen olursun.
Boş ver geçmişte bırak. Hayatına bakmaya çalış
Ben bu dediğimi yaptım ablasına dedim ama ablası sorun ne dedikten sonra görüldü attı yani acaba takmadılar mı beni ya.
Kızmış mıdır acaba ya
Kardeşine
Sen kendini değerli biri olarak gördüğün zaman
@derinha çok doğru
E değerli olarak görüyorım hala bişi olmuyor onlara. Gelişip geri dönmem lazım deilmi?
@derinha bir şey soracam
Öz güvenli ol cesaretli ol burnun dik olsun insanlar çekinsin vb birçok şey
Sor
@derinha kalabalık burası, kulağıan söyleyeyim mi :))
Yapamayacağımı bilerek özgüvenli olmak çok zor. Üzgünken mtlu gbı yapmaya benzemiyor ki
Hayır zor değil emin ol bak mesela öz güvenli olmak şöyle kendine bakım ürünleri al bakım yap tarzını degistir saçını boya kendini sev bende öyleydim ama değiştim
Unutma Arkana bakma o yöne gitmiyorsun sen
Ama derin görünüş değişince beceriksizlik değişmiyor ki hep öyle kalıyoooo
Kendine deger verdigin zaman