Bu gün rüyamda bir anlığına bir şeylerin saçma olduğunu ve rüyada olduğumun bilincine vardım. Bende bunu örğenmek için hissedebilecek miyim diye görmek için koşmaya başladım ve koştuğumu gerçekten hissettim, emin olmak için biraz daha koştum yanlışlıkla profosyenel koşucu oldum ve olimpiyatlara falan katılıp tüm yarışları kazanarak dünya şampiyonu oldum ve bana ödül olarak dünya da tek bir tane bulunan özel tasarım bir dondurma hediye ettiler, tadı çok güzeldi. Ben hiç bilmediğim bir tadı nasıl hissedebildim? Sonra yaşayan en hızlı insan olduğum için bir grup ajan benden 51. Birinci bölgeden bir şey çalmamı istedi iyi para teklif ettiler bende kabul ettim. 51. Bölgeye girerken askerlere yakalandım ve beni taramaya başladılar, mermi acısınıda hissettim. Hadi bilinç altı diğerlerini gerçek sandı da ben mermi acısının neye benzediğini bilmiyorum nasıl hissedebildim o acıyı?
Işin daha da garip yani sanki bunu bir rüya değilde bir anıymış gibi hatırlıyorum
Işin daha da garip yani sanki bunu bir rüya değilde bir anıymış gibi hatırlıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Boş ver rüya işte knk ben rüyada kendimi öldürüp uyandım çok da takılma yani sdfsdf
Ben öldüğümde uyanıyorum oh be rüyaymış diyorum sonra bi daha ölüp bi daha uyanıyorum mdjdjdhxhx
Rüya bile troll yapıyor mksdfsdf ben de bir kez yaşadım bunu. rüyadan uyandım sonra gerçek de uyandım
Aşağı yukarı 30 katmanlık bir rüya gördüğümü bilirim kafayı yicektim şu an bile gerçektemiyim tam olarak emin değilim belkide hala rüyadayımdır mfjxhxhxx
Gerçektesin knk sdfsdf benim sevgilim hala yok çünkü bu gerçek hayat kanıtı
Ah be sad post erken geldi :/
Hiç takmıyorum soldier boy gibi umursamam 🚬 sdfsd
En iyisi ya zaten sevgili olmaya değer fazla kişi yok şu an birine değer veriyon güveniyon sonra pat diye boynuzu yiyon kcjdhx
Rüyaların boş olduğunu düşünmüyorum
Kafamızda olan şeyleri bu kadar net hissedebilmemiz enteresan cidden.
Bende de oluyor bazen saşırarak uyandığım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!