Kişilik & Karakter 2 ay Sunum yapanlar mı bu hayatı daha çok seviyor yapmayanlar mı? m Etipufflezzetli Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Sunum yapanlar vs sunum yapmayanlar? Hangisi bu hayatı daha çok seviyor 😂☕🍫☕ Sunum yapanlar mı bu hayatı daha çok seviyor yapmayanlar mı? Cevapla 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Barış_LonelyForeverFenomen Takip Et Master Yaş: 23 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 86,4b cevap paylaştı. Yapanlar seviyor bence. ben o kadar üşendim sıkıldım ki hayattan sunum yapmak yerine alıp yiyorum direk. :D Afiyet olsun :) 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 2 ay Ben de o kadar sıkıldım ki bari bununla uğraşayım iş olsun diyorum 😂 Barış_LonelyForever 2 ay Afiyet olsun ama güzel hazırlamışsın 😂
Nur29290 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 317 cevap paylaştı. Hem kahve sevip hemde kendi bile içse sunum yapanlar yani ben seviyorum bu hayatı 😅 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 2 ay Ben niye sevmiyorum o zaman 😂 Yorumla Nur29290 2 ay Sevmeye çalışman lazım olumsuz yönlerini görmemen lazım ben öyle yapıyorum yoksa gitmez bu hayat 😅 Yorumla
Šetennu Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Sunum yapamayanlar daha çok bence, en azından inanıyorlar.Kahve ile Turkuaz dondurma 🙄😛 1 3 Yorumla Etipufflezzetli 2 ay Dondurma değil o be mereng 😂😂 Yorumla Šetennu 2 ay Bu durumu daha da kötüleştirmez mi? 🙃 Yorumla Etipufflezzetli 2 ay Yooo 🙄 Yorumla
_Maidetta_Fenomen Takip Et Master Yaş: 37 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kahve sevenler diyelim 1 5 Yorumla Etipufflezzetli 2 ay Kahve sevenler bence hayatı komple sevmiyor 😂 Yorumla _Maidetta_ 2 ay Yoo günde 4/5 süvari kahve içerim ve bu hayatı seviyorum 😅 Yorumla Etipufflezzetli 2 ay Entresaaan 😂 Yorumla _Maidetta_ 2 ay Anladığım kadarıyla birileri etipuf lezzeti alamıyor hayattan 😅 Yorumla Etipufflezzetli 2 ay Yeap 😂😂 Yorumla
cyclaxs7 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Yok işsiz olduğun için seviyorsun 1 10 Yorumla Etipufflezzetli 2 ay Işsiz olduğum için sunum yaptığım doğru Yorumla cyclaxs7 2 ay Ben farklı bir şey mi dedim Yorumla Etipufflezzetli 2 ay Bu hayatı seviyorum demek değil Yorumla cyclaxs7 2 ay Kafayı yemişsin anlamıyorum Yorumla Etipufflezzetli 2 ay 😂😂 Yorumla cyclaxs7 2 ay Baya komik Yorumla Etipufflezzetli 2 ay Baya gıcık Yorumla cyclaxs7 2 ay sjsjsjs sen git yemek yap Yorumla Etipufflezzetli 2 ay Yaptım Yorumla cyclaxs7 2 ay Ok Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 104 , eic 89% 2 ay Ne gibi bi sunum efendim 1 6 Yorumla Etipufflezzetli 2 ay Kahve - yemek Yorumla EmilKurjak 2 ay Onu biz bilemeyiz sevip sevmediklerini :D bende yapmadigim icin bilgim yok Yorumla Etipufflezzetli 2 ay Sen seviyor musun mesela hayatı 😂 Yorumla EmilKurjak 2 ay Hayati severim aramizda iyidir neden sordun hanim efendi :D Yorumla Etipufflezzetli 2 ay Soruma cevap arıyorum 😂 Yorumla EmilKurjak 2 ay ee verdim ona cevap zaten Yorumla
guapomorena Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Yapmayanlar Allahından bulmuş. 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 2 ay Hahah Yorumla
Sadbut_true Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 97% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 411 cevap paylaştı. Yapıyorsun bu sporu fenomen 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yapanlar seviyor bence. ben o kadar üşendim sıkıldım ki hayattan sunum yapmak yerine alıp yiyorum direk. :D
Afiyet olsun :)
Ben de o kadar sıkıldım ki bari bununla uğraşayım iş olsun diyorum 😂
Afiyet olsun ama güzel hazırlamışsın 😂
Hem kahve sevip hemde kendi bile içse sunum yapanlar yani ben seviyorum bu hayatı 😅
Ben niye sevmiyorum o zaman 😂
Sevmeye çalışman lazım olumsuz yönlerini görmemen lazım ben öyle yapıyorum yoksa gitmez bu hayat 😅
Sunum yapamayanlar daha çok bence, en azından inanıyorlar.
Kahve ile Turkuaz dondurma 🙄😛
Dondurma değil o be mereng 😂😂
Bu durumu daha da kötüleştirmez mi? 🙃
Yooo 🙄
Kahve sevenler diyelim
Kahve sevenler bence hayatı komple sevmiyor 😂
Yoo günde 4/5 süvari kahve içerim ve bu hayatı seviyorum 😅
Entresaaan 😂
Anladığım kadarıyla birileri etipuf lezzeti alamıyor hayattan 😅
Yeap 😂😂
Yok işsiz olduğun için seviyorsun
Işsiz olduğum için sunum yaptığım doğru