Kişilik & Karakter 2 ay Doldun mu, taştın mı? HeartofFireFenomen Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 72 Sende hangisi oldu? Doldun mu taştın mı? Yoksa boş mu kaldın.. Keyifli geceler.. 😏✨️🥂https://m.youtube.com/watch?v=YYPiQ8Voh6gKimi ateşten kor, kimi tutsak, kimi cesur, kimi korkakSusandan da, coşandan da, fazlamız var ah ahAma önce doldur, bir tane daha doldurBak, yine kurtardık buralarıDoldur, bir tane daha doldurBak, yine kurtardık buraları.. #smell Doldun mu, taştın mı? Cevapla 24 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
54srpFenomen Takip Et Master Yaş: 42 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Artık son bir damlayla birlikte taştım. Bazı şeylere ne tahammülüm kaldı ne de zamanım. 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmekFenomen Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Doluyum zaten arada da taşıyorum 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dolmuş taşmıştım biraz kafamı boşalttım rahat battı tabi bir iki günde yine taşacak hale geldim :)) 3 1 Yorumla Melek3401 2 ay Kusura bakma ben mi yanlış anlıyorum yoksa çok mu gerginsiniz sizi bu denli rahatsız edecek bir durum mu var �sterseniz sohbet edebiliriz Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 34 , eic 38% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. En son dolduğumda 8 yıldan beri uyuyanı uyandırdı o yüzden artık çok dolmak istemiyorum 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Dünya kazan oldukça ben bir kepçe,Doldum tabaklara birden daha bir çok kere. 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ara ara dolup taşıyorum desem daha doğru olur 1 0 Yorumla
_Maidetta_Fenomen Takip Et Master Yaş: 37 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Doldum diyelim 1 0 Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 493 cevap paylaştı. Doldum sonra da bir güzel taştım. 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Doldukça taşıyorum sıkıntı olmuyor 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Biraz doldum taşmak üzereyim. 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 38 , eic 85% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Daha taşmdım ama yakındır. 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. İyiyim sıkıntı yok 1 0 Yorumla
clover0 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 899 cevap paylaştı. Doldum ve taşmak üzereyim.. 1 0 Yorumla
BlueBass Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Doldum, taştım. Hamdım, piştim, yandım. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Doldukça doldukça bosaltmayi beceremedim 1 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 990 cevap paylaştı. Bomboşum ben henüz tık yok 😀 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Artık son bir damlayla birlikte taştım. Bazı şeylere ne tahammülüm kaldı ne de zamanım.
Doluyum zaten arada da taşıyorum
Dolmuş taşmıştım biraz kafamı boşalttım rahat battı tabi bir iki günde yine taşacak hale geldim :))
Kusura bakma ben mi yanlış anlıyorum yoksa çok mu gerginsiniz sizi bu denli rahatsız edecek bir durum mu var �sterseniz sohbet edebiliriz
En son dolduğumda 8 yıldan beri uyuyanı uyandırdı o yüzden artık çok dolmak istemiyorum
Dünya kazan oldukça ben bir kepçe,
Doldum tabaklara birden daha bir çok kere.
Ara ara dolup taşıyorum desem daha doğru olur
Doldum diyelim
Dolup taşmaya başladım 😄😊
Doldum sonra da bir güzel taştım.
Kaderimdir dedim üzülmedim ki
Kuraklığı yaşıyorum şu ara 😄
Dolduklarımı boşalttım
Doldukça taşıyorum sıkıntı olmuyor
Biraz doldum taşmak üzereyim.
Daha taşmdım ama yakındır.
İyiyim sıkıntı yok
Doldum ve taşmak üzereyim..