Yıllarca Samsung kullanan benden Iphone'a geçmeyi düşünen bana.. Sizce bir yerim fazla olur mu?

Yıllarca Samsung kullanan benden Iphone'a geçmeyi düşünen bana.. Sizce bir yerim fazla olur mu?

Tatlıyı daha az yemeye alışmaya çalışıyorum. Kilo aldırdığı için falan da değil başka bir sebepten. Aşırı tatlı yiyordum her gün her gün böyle habire tatlı yemek istiyordum çikolata baklava aklına ne gelirse😂 Babamda şeker rahatsızlığı var o da tatlıya bayılır, zorla doktora gönderdi beni o yüzden sonra gizli şeker çıktı. Çok iyi gizlenmiş anlamamışım hiç😂 o gün bugundür tatlıyla arama mesafe koymaya çalışıyorum dram bildiğin bu🙄 tatlısız hayat çok zor ya
Bende en son telefona alıştım diyebilirim.. İlk günler sinir krizi moduna soksa da fazla uzun sürmedi.
Teşekkür ederim
Rica ederim..
Erken uyanmaya çalıştım, çalışmalar devam ediyor.
Cevap
14Cevap
yalnızlığa alışmaya çalıştım ve alıştım da
Şu evin boş olmasına, aynı eşyayı 50 kez taşımaya alıştım.
Fazla olacak eksikliğin mi vardı?
Öyle değil zeki kadın değişik..
Fazla iki nokta altlı üstlü: sayıca artan anlamında, çok..
Bknz; üç kol, 4 bacak, iki burun, gibi..
Övgü için teşekkürler. Dil kıvrak ve esnektir. Hele ki türkçe bir kelimede bir çok anlam taşıyabilir. 3 kol, 4bacak ya da 3 popo istemek tercih meselesi tabi de bunlar bir telefonla yüklenecek meziyetler değildir. Hayallerinizi yıkmak gibi olmasın da.
Daha önce kullanmadığım için ve herkesin geceden kuyruğa girdiğini görünce kesin bir yeri fazla oluyor sandım..
I-ıııhh olmuyor. Altın semerle olsaydı hohohooo.
Çoktan atlığa terfi etmişti bazıları haklısın..
Yani. Çokda ışıltıya bakma. Cebine koyduktan 1 saat sonra normalleşecek sakin ol.
Ben de okşayınca Alaattin'in cini çıkacak, dile benden ne dilersen diyecek sandım..
Görmemişsin anladık da bu kadarı da yoğ artuğğğğ 😂😂 abartma işte anladık ayfon alacan hayırlı olsun ilk gün düşüp ekranı çizilsin de nazarı çıksın.
Bir defa arkadaşın elinde gördüm, ekrandan konuştuğuna dokunma şeyi var mı dedim, bir hafta konuşmadı benimle..
Böyle dram ömrümde görmedim ağlıyorum inanmazsın.
Allah senden razı olsun..
Her zaman önce benden tabi
Benden razı da senden de olsun dedim.. Eksik kalırsın, ağlama diye..
Sendin fazla olmak isteyen. Sanırsın fidan da suladıkça yeni dallar çıkacak. Sana ağlıyordum zaten, bu görmemişlik, bu hakirlik, bu fakirlik beni derinden etkilemişti lakin göz pırıltılarıma yazık olmuş.
Ağlayan göz daha iyi görür diyorlar..
Biraz ağla o zaman. Şaşılığına çare olur belki.
Her söyleneni yapmayın da diyorlar..
İkizler olmalıymışsın. Yeni gün, yeni hayat. Tutarlı, dediği dediğine denk düşen bir gün olsun. Güneş doğdu.
Senin adına da öyle olması için ben de dua edeceğim..
Günayd...
Tutmayacak desene. Yine de iyi dilek dilemen bir adım gelişme demek sevindim.
Zeminde hata var o zaman.. Yoksa başka açıklaması yok..
Neyse, izi kalsa da yeter..
Hatayla bile iyi bişey yapmaya tahamülü yok 😒 sabah sabah gerilemem. Prenses uykuma devam edeceğim sende sirke olmaya devam et.
Elma mı..
O senin için tatlı kalır.
Bugün kendime ve birisine büyük bir iyilik yaptım. Buna alışmaya çalışıyorum şu an.
Ama kainat da boşluk kabul etmiyormuş gerçekten.
Bazı vazgeçişlere. Ay anlık bir mutluluk yakaladım, hayırlısı bakalım cşxşccşşcşc güzel geceler diliyorum herkese 🌸🌜
Samsung’dan fazla bağımlılık yapıyor haberin olsun. İlk 5 dakika zorlanacak ama yıllar boyu kopamayacak bir bağlılığa hazırsan hiç durma 😃
Yıllarca kendimce protesto ettim bunu sonra bana da cazip gelmeye başladı. daha iyi kazançlı iş bulursam yenileyeceğim telefonu.
Bana karışılmasına 😅 ciddi ciddi her yerden kilitlendim ve alışmak sevmektenn daha zoor geliyooor 😁😁
Ben de yıllardır Xiaomi kullanan birisi olarak Samsung a geçtim, iş başta sıkıntı oluyor ama sonra alışıyorsun, fazla da acıtmıyor 😂
Yeni bir şehire atandım , İstanbul’un kalabalığına alışmış biriyim ve burası aşırı sessiz bir il , alışmaya çalışıyorum.
Telefonun kasmasına alışmaya çalıştım 🙄
-General Mobile GM22
En son yeni eve taşındım ama alışmam zaman almadı sanki hep bu evdeydim.
Bende en son androidden iosa alışmaya çalıştım 1. ayın sonunda şafakta güneşi görünce alışıyorsun
eşimin yokluğuna 72 gün önce kaybettim
Yanlış bugün 73 oldu dün de 72 gün yazmıştın.
@Barbiemiyimneyim gerçekten defol artık bi bas git Allah seninde başına verirse görürsün
Oo zenginsin o zaman 🤪 havalar çok soğudu ona alışmaya çalışıyorum 🥲
Stalk işini bırakmaya sanırım baya başarılı gidiyorum 😂
Çok Zor olmasa gerek... alışmakta zorlanıyorum hâlâ bir konuda az kaldı alışacağım 😔
Yeni dönemle gelen yeni kurallara, yeni düzenlemelere..
şu an şehir değişikliğine alışmaya çalışıyorum
Cahil ve hadsiz insanların her şeyime burnunu sokmasına
Hayatın gerçek yüzüne , hiç bir şeyin toz pembe olmadığına alışmaya çalıştım ve alıştım.
Yeni sosyal ortamıma alışamadım zaten rahatsız oldum.
İnsanların arkada başka konuşup önde başka olmasına..
Yakında iş değiştireceğim. Ona alışmaya çalışırım.
Samsung kullanmak daha pratik gelio bna xhomi de ayni sekilde
Valla ben yıllarca Samsung kullandm çok seviyorum şimdi babam kırıldı die general mi ne almış sevmedm ama işte mecburum
Benimkide General Mobile Eskiden Samsung S6 falan mı ne kullanıyordum 2016 da almıştım ilk
Bence hiç kullanışlı değil Samsung da resimlerim silinmişti hemen geri geldi bı şekilde bunda yok kendiliginden siliyo biseler oda alalı 5 aydır
Bu gün müydü doğum günün?
Değildi ama kabul ettim.. :))
15 Eylül 🙄
Ben niye 15 Eylül diye biliyorum 🤦🏻♀️
Bir gün için kırmam seni.. :))
Gizlisin diye.. 😄
Tamam kırma beni 😄
Senin için mum da üfleyecektim de olmadı işte şans
4 mum mu 14 mum mu.. 😄
Bi tanecik 😄
Aa espiriyi yeni anladım 😄 bana bir bade doldur
😅
Seneye doldurayım, unutturma.. 😄
Unutturmam bak 😄
Yine 15'inde yazarsan kesin unutmam.. 😄
Ama sen 15 demiştin adım gibi eminim 😄
O zaman her sene 15 de doğum gününü kutluyor olacağım 😄
Yahu 16'sında doğmuşum, niye 15'i diyeyim.. Devlet memuru muyum ben.. 😄
O zaman öyle yap.. 😅
Ne bileyim boşluğana gelmişse demekki 15 demişsin 😄 hadi benim için bu gün doğmuş ol...
Öyle yapacağım Çünkü beynime 15 Eylül kazındı
Kimsin acaba.. Ona göre karar vereyim ne zaman doğduğuma.. 😄
Kim olduğumu söylersem büyü bozulur 😄
Sihir mi yapıyoruz burada.. Soruyu beğen işte.. 😄
İyki doğdun iyi ki doğdunnn iyki doğdunn deseydim iyiydi 😄
Demiş kadar oldun.. 😄
Dimiş bulunmuşken iyi dileklerimi de sunayım madem,😄 günleri de karıştırdım zaten kusur bakma ben bu gün zannettim 😳
Yeni yaşın sana mutluluklar güzellikler getirsin inşallah sağlıklı huzurlu uzun yılların olsun...
Bi gün kirişleri, bi cesaret kirişleri,
Kirişler bi çılgınlık,
Bi şiir kirişler, bi çay kirişler
Olur ya, kirişler
Rüyaaa...🎂🥳🥳🥳
Tamam kirişler.. 😄
😄✌🏻
Oppo dan red me ye geçince alışmak zor geldi
Yalnızlığa ve umutsuzluğa
Yeni tasındığımız eve
Yeni işime 😂
Boyun uzayabilir 😂