Kişilik & Karakter Başka biri için yaptığınız en güzel şey nedir? Amariss0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Merhaba, KScanlar! Banada yapılsa benim bile hoşuma gider dediğiniz 😃 Başka biri için yaptığınız en güzel şey nedir? Cevapla Nedir Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben iyilik yapmayı çok seviyorum 1 2 Yorumla Amariss0 +1 yıl Ne güzel bir şey yapıyorsun, helal olsun 😊 u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim 😊🙏
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Hayatım boyunca birçok insana birçok iyilik yaptım. Fakat bana göre ihtiyacı olan insanlara kan verebilmek. Gerçekten birçok insan o kana ulaşmak için çok büyük mücadeleye veriyor. 1 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kimseye faydam yok kimseye acımıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben iyilik yapmayı çok seviyorum
Ne güzel bir şey yapıyorsun, helal olsun 😊
Teşekkür ederim 😊🙏
Hayatım boyunca birçok insana birçok iyilik yaptım. Fakat bana göre ihtiyacı olan insanlara kan verebilmek. Gerçekten birçok insan o kana ulaşmak için çok büyük mücadeleye veriyor.
Kimseye faydam yok kimseye acımıyorum