Selâmlar!
Asabi misin, yoksa duygusal mı...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!
Asabi misin, yoksa duygusal mı...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Günaydınn :D ben genellikle çok sakinim.. ama haksızlık yaşıyorsam ya da karşım da ki insan laftan anlamıyorsa o zaman sakinliğimi koruyamam.. çünkü bazıları var ki laf atıp bir şey başardığını sanıyor.. o zaman da asabi olabiliyorum. ama bunların dışında nazik ve kibar olurum.. insanları kırmaktan da çekinirim ve kırmam zaten.. dürüst ve açık sözlü olurum.. zaten eğer karşımda ki insan saygılıysa benim gibiyse anlaşabilirim.. empati yapmak burada önemli oluyor.
Tam bi ponçikim. Hiç aksi, asabi değilim. Ilımlı ve sakinimdir genel olarak amaa eğer sabrım taşmışsa tam kızgın boğa olur asabiyet neymiş uygulamalı öğretirim. Tersim pis 😈
asabileştiysem büyük ihtimal duygusal olduğum bi konuda üstüme gelindi, ya da asabileştikten sonra duygusal oldum çünkü kesin kalp kırdım , çirkefim biraz sinirliyken
Cevap
29Cevap
Asabi duygusal bir ruh halim var. Asabiyet gösterirken kendi kendime de ağlarım 😅
Sadece hayvanlar ve yaşlılar konusunda duygusallık gösterebilirim 😃
Asabiyet kanımızda var 😃
Herkes beni ne kadar iyi tanıyor ya, hayret bir şey. Kendimle yeniden tanışmam lazım.
Maydonoz olmasalar olmaz...😄
Aslında cevap vermek gerekmiyor bunlara da, bu ne ya :D tanımadığı insan hakkında yok öylesin yok böylesin
Bilip bilmeden ahkâm kesmiyorlar mı tam böylelik. 🔪😄
Çok haklısın, bir de ben onların herhangi bir üye olduğuna inanmıyorum :D derin konular bunlar djdj
Takıntılılar olup ruh hastası çok.😄
Onlara bi takacam bi takacaam 😃 djska
Duruma göre değişiyor. Bazen aşırı agresif bir ruh halinde olabilirken. Bazen ise oldukça duygusal olabiliyorum.
Yer yer değişir ama duygusallık daha çok hemen üzülen kişiyle üzülür ağlayan kişiyle de aglayabilecek kadar duygusalım
Duruma gore degise biliyor
Yeri geldiginde asabi oluyorum ama fazla degil daha cok duygusal yanlarim ola biliyor
Asabi insanlar da duygusaldır. Sinirlenmek en belirgin duygusal özelliklerdendir.
Sakin insanlar duygusal değildir.
Duygusal asabiyim 🥺
Çok duygusal delirtince de asabi deli bir şeye dönüşebiliyorum. Çok sabrettikten sonra içimden bi mnyk çıkıyor
duygusal bir insanın asabiyeti kadar zarar veren bir şey yok kendimden biliyorum
keşke biri olaaydım
Asabi olmam için ciddi bir durum olması gerek.
Benim sağım solum belli olmuyor. şu an ne asabi ne duygusalım mesela. Enerjiğim enerjik 😄
İkisi de. Ama duygusal yanımı baskilarim zaman zaman.
Son zamanlarda daha çok asabi. Olması gerektiği gibi.
Asabi ve agresif bir kişiliğim yoktur. Duygusal bir insanımdır.
Yani duygusal Bi yapım var ama genel anlamda sinirli ve gerginim çabuk sinirleniyorum
Sacma duygusallığım yok ama abartı asabiliğimde ben neyim 🤔😂
Duygusal olduğum için asabiyim ben, biri öbürünü tetikliyo.
Tabelayı boynuma asıp gezebilirim.
Tabela senin olabilir...
Teşekkür mü etsem bilemedim...
Altı üstü tabela yahu insanlık öldü mü..
Cömertliğin tuttu yine
Arada bir tutuyo işte...
Asabi, çünkü bu hayat duygusal olmak için çok acımasız...
Uysal asabi 😬
Ikisi bir arada Nescafe
Çok duygusal değilim ama asabi hiç değilim 😂
Değişiyor.
Duygusuz olma yolundayım
İkiside var bende.
Duygusallığa bir adım daha yakın
ikisinden de var biraz
İkisini bir arada yürütüyorum
İkisinin ortası diyebilirim.
Duygusalım ama yeri gerince asabi olabiliyorum
Hırçın yanımı görürler daha çok