Kişilik & Karakter Yaşlanma sendromuna girdim. Nasıl çıkacağım 🥲? мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yaşlanma sendromuna girdim. Nasıl çıkacağım? 🥲28 gün sonra 23 oluyorum... Korkunç... 30'a merdiven dayadım sayılır. 😐 Yaşlanma sendromuna girdim. Nasıl çıkacağım 🥲? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Ben 20 olunca büyük depresyona girmiştim de artık alıştım. Yaşlanmak hoşuma gider oldu😅 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. bence yeni hobiler bulun. ayrıca siz yaşlandıysanız biz ölelim 0 0 Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Zamanla alışırsın be kanka bak bana 25 yaşındayım. Sıkma canını. 0 0 Yorumla
TheLeydimm Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl ohoo sen şimdiden böyle isen benim yaşımdakinler ne yapsın 0 0 Yorumla
Tαdić10 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Çıkamazsın teyze oldun sen artık. Aniden gittim o gün kusura bakma. 0 1 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Ne teyzesi ya 😒 sorun değil Yorumla
Safozki Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Girmek içni geç bile kalmışsın😏 0 1 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Ser4pyalcin Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı. 24 olan ben 0lsün o zaman😂 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oha kırışıklıklar çıkmaya da başlamıştır 😳 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. evlen artık aşko 0 2 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Hiçbir erkeği kendimle ödullendiremem Yorumla Gök-mavi +1 yıl Aynen Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 839 cevap paylaştı. İyi işte ölüme yaklaşıyorsun 0 0 Yorumla
Sahipsiz72 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Mezar yeri satın almayi dene 0 2 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Param yok... Sahipsiz72 +1 yıl İşte bu tür şeyler karşına çıktığı zaman o sendeomdan kurtulursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben 20 olunca büyük depresyona girmiştim de artık alıştım. Yaşlanmak hoşuma gider oldu😅
bence yeni hobiler bulun. ayrıca siz yaşlandıysanız biz ölelim
Zamanla alışırsın be kanka bak bana 25 yaşındayım. Sıkma canını.
ohoo sen şimdiden böyle isen benim yaşımdakinler ne yapsın
Çıkamazsın teyze oldun sen artık. Aniden gittim o gün kusura bakma.
Ne teyzesi ya 😒 sorun değil
Girmek içni geç bile kalmışsın😏
Nasıl yani
Vay he cidden yaşlanmışsın
24 olan ben 0lsün o zaman😂
Oha kırışıklıklar çıkmaya da başlamıştır 😳
evlen artık aşko
Hiçbir erkeği kendimle ödullendiremem
Aynen
İyi işte ölüme yaklaşıyorsun
Mezar yeri satın almayi dene
Param yok...