Bugün bir arkadaşın babasını aramışlar. Arkadaşta bana baka baka annesine bu numara rusyadan arıyor demiş. Babasıda bir dönem rusyada çalışmış. Annesi çat pat ingilizce konuşmuş. Sonrada baban beni aldatıyor mü muhabbetine girmiş. Arkadaşta biraz gazlamış. Arkadaşla gülüyoruz. Annesi arkadaşa baban benim için bitti. Akrabanın düğünü bitsin boşayacağım diyor. Babası ilede kavga etmişler adam yemin billah ediyor ama inandıramıyor.
Arkadaşa benide aradılar de. Annesi en sonunda sizin hatrınıza affediyorum diyerek şimdilik konu kapandı.
Sizin eşinizi yabancı menşeili numara arasa şüpelenirmisiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır hiç bir şekilde şüphe duymam
Kemalim yapmaz...
https://youtube.com/shorts/ARXa_rolKuE?si=qcLOQCfLWD7qFabtÇok karışık anlatmışsın otur sıfır 😃
Olay şu. Birisi arkadaşın babasını çıldırıyor anneside beni aldatıyor diye boşayacağım diyor 😀
Ay sus sus tekrar anlatma 🤣 anladım zaten
😒😒😒
Soruma da cevap vermedin 😀
Sevmedim soruyu cevap yok 🤣
Alakasız cevaptan almasınlar cevabını 🤣
Alacakları varsa alsınlar ne diyim 😄
Bu saatte neden ayaktasın 🤔
Yok bu ara herkesi arıyorlar 😄
Bir beni aramamışlar. 😅
Beni de aradılar 😄
Bak şimdi üzüldüm. Beni niye ayırmışlar 😢
Dolandırıcılar bile beni teğet geçiyor
Ben de dedim ki onlara beni daha geçen hafta dolandırdılar başkasını dolandırın abi tamam dediler. 😄
Buna benzer bir şey yaşamıştım. Geçen sene 😅 Bana abi senide dolandırırdı dediler. Benim başka dolandırıcım var sağol demiştim 🤣
😄
Bu sıralar yurt dışı numaralardan herkes aranıyor. Geçen bana zencinin biri mesaj atmış whatsapp tan :D
Şüphe duymam
Şüphelenmem.