"Eski hatalarım canımı bağladı, bilmem hangi acımı ağladım..
Pişman mıyım? Hayır!.." 💆♀️

"Eski hatalarım canımı bağladı, bilmem hangi acımı ağladım..
Pişman mıyım? Hayır!.." 💆♀️
Hatalı olmak neye göre hayatıysa eger cidden sağında solunda arkanda her tarafında gözün kulağın atak ve aktif olman lazım her daim en ufak dalgınlığı hayat affetmez! İnsanoğluyuz hatasız değiliz mümkün değil bu.. mühim olan lakiyikiyla efendi gibi saygıyla doğanın ve yaşamın getirdiklerini severek en baş kendini severek hayatını yaşamak..
Bazıları evet bazıları hayır.. yani bazen hayatta istediğimiz şeyler olmaz ya da her şey istediğimiz gibi gitmez bazen istemeden hatalar yaparız. ama her zaman için konu ne olursa olsun hatalarımın farkında olur ve bunları üstlenirim yani kendimi eleştirir ve sorgularım. zaten bazı yaptığım hatalar da ise şartlar öyle gerektiriyor yani aslında onlara da hata denmez yanlış denir daha çok.. yine de insan kendisinin her zaman için farkında olmalıdır diye düşünüyorum çünkü yaptığımız hatalardan çıkardığımız dersler zaten kim olduğumuzu yani bizi belirliyorlar.
Teşekkür ederim 🦋
Rica ederim 🦋
Varsın hatalı bulsunlar, sen bile kendini suçla ne fark eder. Önemli olan hatalarınla bile yanında duranlar değil midir zaten bu hayatta? Varsın suçlu bulsunlar, istediklerini desinler ama önemli olan sen değil misin? Kim ne derse desin ne fark eder milletin ağzını torba gibi büzemezsin, düşüncelerini değiştiremezsin. İsteyen senin hakkında istediğini diyiyor zaten. Seni en iyi bilen sen ve Rabbin değil mi? Gerisi yalan.
EiC için sağolun.
Cevap
3Cevap
Evet hepsi bana ait tamamen etkenler olmuş olabilir ancak nihai karar benimdi. Birşeyler yapıp bunu başkasına yıkmak ancak korkaklar içindir
Hatalarımızın hepsi bize ait değildir. Seçimlerimizi biz yaparız ama sonunda hata olarak şekilleneceğini başta bilemeyiz 😂
Birazı bana, biraz da hata yapmama sebep olana ait.
Hayır🍁 emin ol bende hata yaparım ama her hata bana ait değildir.
İti öldürene sürütürlermiş.
Bana ait.
Çok orijinal hatalarım vardır. O şaheserler kimsenin olamazdı. 😂
Her kes sütten çıkmış ak kaşık olduğuna göre, benim doğmam bile hataymış.
evet ölünce mezara tek sen gireceğin gibi kendi hata payın sadece sana aittir
Benim sanırım
Beni var edene ya da edenlere ait bir kısmı
Travmalarıma ait
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?