Üzmeyin artık kadınları anlayın sevildiğinizi çok mu zor bunu anlamak.. değeriniz varken kıymetini bilin size değer veren kadını üzmeyin kırmayın soğutmayın onu kendinizden..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Üzmeyin artık kadınları anlayın sevildiğinizi çok mu zor bunu anlamak.. değeriniz varken kıymetini bilin size değer veren kadını üzmeyin kırmayın soğutmayın onu kendinizden..
Bu zamanda halen böyle yaratıklar var Allah ın emaneti olan hayat arkadaşına zulüm eden insanlar
Madem istemiyorsun konuşup anlaşamadığın şeyler var insanca konuşursun sonra o yoluna sen yoluna niye zorluyorsun
Farzet ki haklısın olabilir Allah a bırak ama bir cana kıyma eziyet etme Allah ın verdiği gücü kötüye kullanma
Sonuna kadar haklı olduğunu düşündüğüm ve elimden gelen herşeyin en iyisini yaptığım halde karşılığını göremediğim haksızlığa uğradığım çarpık giden bir evlilik ilişkim vardı en son dayanamadım öfke patlaması yaşayıp avazım çıktığınca bağırdım
Ardına karakolluk olduk şiddet uyguladığımı idda ettiler iftiraya uğradım ve doktordan darp raporu almaya gitmişler doktor da kızmış senin hiçbirşeyin yok demiş ve görevi icabı tartışmamızı karakola bildirimiş
Tutanak tutuldu birbirimizden şikayetçi olmadık
Sonra ailecek oturup düşündük babam dedi "madem kızlarını okadar istiyorlar ver gitsin. Haberlerde görüyoruz, bu işlerin sonu kötü bitiyor" dedi
Bende kıza dedim babam ayrılmamızı istiyor sonra kız da bende sana söyleyecektim annem ayrılmamızı istiyor dedi ve sarıldık ağlaştık sonra annesinin kıskançlığına ayrıldık
1 yıl sonra mahkeme çağırdı karakolluk olduğumuz konuda duruşmaya girdik ben ifademi hiç değiştirmeden olduğu gibi herşeyi anlattım kız 3 defa ifade değiştirmiş orada da beni serbest bıraktılar
Yani bazen böyle nekadar iyi olursan ol birşeyler ters gidebiliyor çok sevsen de sevildiğini zannetsen de karşındaki insan sevmeyebiliyor yapacak bir şey yok
Yani sevemez yıldızınız uyuşmaz anlaşamadığın şeyler vardır belki karşındaki söyleyemez yani
Olumlu ve insanca düşünüp haksızlığa dahi uğrasan metanetli olup olayları akışına bırakmalısın çünkü zorlamanın iddalaşmanın veya kendini kanıtlamaya çalışmanın hiçbir faydası olmaz
Zaman en büyük ilaçtır ve en büyük yargıçtır eninde sonunda yalanlar ve gerçekler haklılar ve haksızlar gün yüzüne çıkar o yüzden akışına bırakıyor ve herkes için güzel şeyler düşünüyoruz ama bize zararı dokunan insanlardan uzak duruyoruz
Günaydın bence kişiye göre değişir. kimisine göre aşık olduğu kişidir, kimisine göre kızıdır, veya sevdikleridir. benim için de kalbine ait olduğum kadındır sadece.. onun gözleri sevgisi benim için paha biçilmezdir.. kısaca
Fotoğraf konusunda gelirsek de kadınlar maalesef kötüleri kendileri seviyor... üzen erkekleri sevmeyin artık demek isterdim çoğuna.
Cevap
40Cevap
Erkeklere bağlı yaşamayı bırakıp onlardan beklenti içinde olmaz, kendi ayaklarının üstünde durursan emin ol daha mutlu olursun. Dünya erkeklerden ibaret değil onların kuyruğu olmayı bırakın kadınlar
Doğru demiş ve çok da haklı. Ben çok efendi ve iyi niyetli biriyim. Kadına şiddete de karşıyım. Kadınlara saygılı davranırım. Bunu yaptıkça karşımdaki de mutlu oluyor ve sevildiğini hissediyor. 7 ay önce tanıştığım İstanbullu kızı bir kez bile üzmedim ve ona kötü davranmadım. O da beni çok sevdi ve sevdiğini hemcinsim arkadaşıma da anlatıyor.
Detaydan ne anlamam gerekiyor 🤔 Bu dünyadaki cennet kadınlar mı : ))
Soruyla detayı birleştirince demek istedim 🤔
Bu dünyadaki cennet ile detay ve görselin arasında nasıl bir bağ var 🤔
Güzel diziydi Perihan Abla 😂
bu ne isyan kız bu ne heyt uleynlik sabahın köründe 😀
😐😐😐🥲
ne oldukine 🥺
Öylesine hüzünlendim işte
sebepsiz mi 🙄
Var bir sürü sebebim canısı ama boş ver
dua et canım Rabbim inşirah ferahlığı versin neyse konu
Amin canım teşekkür ederim cumlemzie amin 😘😍
Onu size cehennemi yaşatanlara söyleyin. Birisinden dolayı canı yanan kadın, erkeklerin hepsine faturayı kesiyor. Kendi işinde, gücünde olan insanların ne suçu var?
Asil üzülen erkekler kadinlarin yalanlarindan ikili üçlü oynamalarindan herseyi bizden bekleyen kendini bulunmaz hint kumaş sanan ihanet eden ama okadar soguk kanli olup da kimseye caktirmayan
Çok çok çok haklısınız... Kendi ayağınıza kurşun sıkmayın diyorsun yani bir nevi..😉
Bu dünyadaki cennet yatağım sanirim.. en mutlu olduğum yer.. uyku , dinlenmek güzel ve kusursuz
Kadın için kendisini seven erkeğinin yanı, erkek için de kendisini seven kadınının yanıdır cennet... Dünyada
Deger verilmez kaktüs 🌵 gibiydi gönül bahçesine girdi nankörlük yapmaya çalıştı o yüzden bütün sözleriniz boş çümleleriniz gül kokuyor kalbiniz çöp
Sevdiğin gibi sevilmektir. Sevildiğinden emin olmaktır
Hani diyor ya insan sevdiğinden emin olur da sevildiğinden asla öyle işte..
Kadınlarında cehennem olabildiği bir dünyadayız.
Huzurlu her köşe cennet benim için.
Kadinlar bastacidir, kadina yapilan şiddet insanlik ayibidir.
aile ile huzurlu bir pazar sabahı kahvaltısı :)
Bu dünyayı cennete çeviren şey, "cennet"e inanmamak.
Şukretmek
Dua etmek
Sabir etmek
Ve her şeyi RABBINDEN istemek
Sağlıklı huzurlu bir hayat cennettir. Kadın veya erkek bu cennetteki kremalı pastadır sadece.
İnsanoğlundan arındırılmış hali cennet olur dünya.
Bu dünyadaki en güzel cennet aldığın nefestir sağlıktır bana göre
Huzurlu ve rahat bir vicdan ile yaşamak
Huzurluysan mutluysan sevdiklerin ile sana bir cennettir..
Kim üzdü seni 😐
Yakışıklı zengin 1.83 benden yaşça küçük Kürt koca. Allah nasip etsin bana amin💙
Gacımın kollarında olmak
mutlu ve rahat olduğun yerdir
İyi bir aileye sahip olmak
Bence tek cennet evlattir.
Holding sahibinin çocuğu olmak
Ahlakı güzel bir eştir.
Kimin kalbindeysen cennetin orasıdır
Katlanmasın. Zorlayan yok ;)
Bu dünyada cennet yok
Bu dünyada cennet yoktur.
Sevdiğin insanın kendisidir
Huzurlu ve mutlu bir ailedir.