Yurt oda arkadaşlarımın arkamdan konuştuğunu öğrendim?

Geçen sene odada 4 kişiyiz yer kyk, ve hepimiz cok iyi anlasiyorduk, gercekten de biri derdini anlatsa onunla birlikte bende ağlardım hep, iki tane oda arkadaşım gece ikide kalkıp yüksek ses müzik açıyor sabaha kadar takiliyolardi, normal zamanda karismiyordum ama final haftamda sabah 8 de sınavım vardi bunlar yine gece yuksek ses muzik acmis, iki kere uyardim, uyuyan diger arkadas da uyardi, yok ama devam ediyorlar hala, bıkkın bir sekilde son bir kez daha uyardm "kizlar yarin sınavım var lutfen artık ya" dedim. Sabah sinava gittigimde o iki kiz diger kiza gidip benim hakkimda konusmus, cok sert davranmişim ben surekli boyleymişim falan kotulemisler beni, beni kotuledikleri kiz da onlar yokken bana anlatti durumu böyle diyolar diye, "ben seni savundum, dun gece gercekten cok sesli dinlemistiniz sinavi vardi kizin hakliydi normal uyardi birsey demedi ki size, dedim knka" dedi. Diğer iki kiza karsi cok sogudm yani onlar birbirini takmiyordu aglarken ben gidip sariliyordum herkes köşesindeyken, insanlar cok garip Şu an onlara nasil davranicagimi bilmiyorum yani yüzlerine bakasim gelmiyor cok sogudum ve yuzume karsi cok iyiler
Yurt oda arkadaşlarımın arkamdan konuştuğunu öğrendim?