İyice m*la bağladım djfkskdk bütün gölgelerden korkuyorum mesela koltuğun gölgesi oluyor merak ediyorum gidiyorum koltuğa dokunuyorum sonra duvarda kontrol ediyorum koltuğun golgesimiymis diye yani bu bütün gölgeler için geçerli ya da kendi gölgemi görüyorum ben miyim yoksa Allah korusun başka bir varlık mi diye dakikalarca kontrol ediyorum aslında benim olduğum belli bakınca 2 3 saniyede anlarsın mesela ama ikna olmuyorum ellerimi kaldırıyorum başımı oynatıyorum defalarca bunu tekrarlayıp duvarda gölgemi kontrol ediyorum bakalım ben elimi kaldırınca gölgede de kalkacak mi bide bunu 1 kere yapmıyorum 5 6 kere yapıyorum kolumu kaldırıyorum yetmiyor gibi başımı oynatıyorum sjdjskdkkd bunun gibi bir çok şey ya aslında komik geliyor ama yaşamayan kesinlikle bilemez o kadar korkuyorum ki anlatamam ya bende böyle olmak istemezdim ama elimde değil yenemiyorum bu huyumu 🥺 benimle aynı durumda olan var mı ya da bunu nasıl yenebilirim?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir tür psikolojik rahatsızlık gibi duruyor. Psikiyatri bölümünden randevu alman iyi olacaktır kardeşim
Bence de iyi olcak yoksa kafayı yerim gibi duruyor
Aynısını yaşadım hala yaşıyorum ve zevk veriyor artık 😂
Yav nasıl zevk veriyor sürekli kontrol edip duruyorum o neyin gölgesi bu neyin golgesi diye bide duvar karşısına geçip kendi gölgemi sürekli kontrol etmek bir yerlerimi oynatıp durmak hiç iyi değil bide sadece evde degil her yerde böyleyim sjfkskdkfk off off bi kurtulamadım sizde mi aynı boylesiniz peki
Evet 😂😂 ve bende artı olarak da var
Neler var mesela 😄
Yolda yürürken parke taşlarını sayıyorum merdivenleri çıkarken 1 2 3 diye sayıyorum ve sağ ayak ile başladıysam sağ ayak ile bitiriyorum sol da aynı şekilde eğer sağ ile başlayıp sol ile biterse merdiveni tekrar inip geri çıkıyorum 😂😂
Offff sonda gümledim SHFKSKFKSKFKSKF ayy neyse neyse dalga geçmicem Allah korusun başıma falan gelir 😂😂 offf çok iyiymiş ama yaaaa dhfjsjfkdkf konuyla alakasız ama Hiç 3 harflilerle ilgili her hangi bir şey yaşadın mi
Ohooo defalarca hemxe
Durduk yere mi yoksa bir şey mi yaptın
Durduk yere oldu bende sonradan İbranice öğrendim ilim öğrendim 😂😂
Nasıl durduk yere oldu ya ama genelde durduk yere olmaz diyorlar ne oldu ki
Boşluğuna denk geliyor veya da ani korku tedirginlik
Ya hiç görmedin mi bir şey siyah şeyler duman gölgeler veya uykunda her hangi bir şey o tür şeyler olmadı mi sadece durduk yere korku mu
Yahu görmedim zaten onların şekilleri yok dumansız ateş
Ya o zaman 3 harflilerle ilgili bir şey yaşadın mi deyince neden ohoooo defalarca diyon ne yaşadın o zamann
Uzun mevzular ya
Söyle ya lütfen hem görmedim diyorsun hem de yaşadım diyorsun ne yaşamış olabilirsin ki
Yahu ben onları gördüm bizzat hissettim konuştuğum da oldu
Elim alçıda o yüzden tek elle yazmak zorunda kalıyorum 😂😔
Ayy az önce gormedim diyordun yaa 😄 neden göründüler naptın büyüyle falla mi ugrasiyon abdestsiz mi geziyon küle mi bastın naptinda öyle oldu ya
Yoo abdestsizlik ile ne alaka
Sesli anlatabilirim
Ya ama ille bir şey yapmışsındır söyle naptin abdestsiz gezersende musallat olabilirler gusül yoksa yani
Yahu elim alçıda yazamıyorum diyorum ya
Geçmiş olsun ama çok merak ediyorum ya bunları yazacağına şimdiye kadar çoktan anlatmıştın ya sadece sebebini söyle naptin da öyle oldu yattığın yerde kırıntı falan mi vardı büyü veya falla mi uğraşıyorsun abdestsiz mi gezdin veya akşam 5 6 gibi yatmayın diyorlar o zaman mi yattın ya sebebi hiç mi yok
Milletten duyduklarını söyleme bana ya 😂😂 sesli anlatırım diyorum
Ya olmaz sesli falan müsait değilim yaz işte noldu da öyle oldu
Anlatırım sonra
Ya off uyuyamam anlat nolur 😄 sadece sebebini söyle ya bu kadar zor değil ya valla çok takıntılıyım sende öylesin anlaman lazım nolur anlat neden öyle oldu naptin
Sebebini bende bilmiyorum bir sebebi yok. Sadece çok kez gördüm
Gece yataktayken mi oluyordu
Hayır
Detaylı anlatsana biraz ya nerde oldu ne yaparken oldu ne oldu nasıl gördün hadi anlat ya
Günlük rutin hayatımda
Harbi takıntılısın ha
Normal gözümün önünden atlara binip koştular
Sessizce izlediler beni takip ettiler
Bu olay gece mi oluyordu sabah mi
Akşam ezanı ile yatsı ezanı arasında
Sana da gözükmelerini ister misin
O sıralarda ıssız terk edilmiş yerlerde veya dere kenarlarında oluyor muydun
Yahu bana böyle saçma kulaktan dolma bilgilerle gelme Allah Allah
İstemem tabi Allah korusun
Ya bi söyle nerdeydin
Normal insanların olduğu bir yerde
Issız terk edilmiş veya dere kenarı değil yani
Lan zaten oralar onların sahiplendiği yer oluyor oralar da onları hissetmen görmen gayet doğal Allah Allah uyuz oldum ha
O yüzden soruyorum o tür yerlerde miydin
HAYIR NEİN NO لا br
5 dilde hayır dedim sans
Ya öyle yerde değilsen neden böyle bir şey oldu o zaman
Bilinç altı anladın mı illa öyle yerlerde olacaksın diye bir kaide yok. Ve şunu da unutma senin cin şeytan dediğin varlıklar senin bilinç altında yaşarlar. Ve senin korkun ile beslenirler. Onları görmek için illa dere kenarı ıssız yerler incir ağaçları vs gibi yerlerde olman gerekmiyor.
Bu takıntılarından sonra mi bu olay oldu
Ulan tilt oldum ha yahu takıntı ile alakalı değil anlamıyor musun bir an boşlukta kalıyorsun ve o an oluyor Allah Allah ya
Peki gece yattığın zaman her hangi bir şey oldu mu veya oluyor mu
Evet oluyor ki bu gece gündüz fark etmeksizin oluyor
Kurtulmak için hiç hocaya falan gitmedin mi
Bana zararları yok ki velhasıl kelam o hocaları cebimden çıkartırım ben 😉
Müslüman mısın peki
TC kimlik numarası vereyim mi adres felan olur mu?
Cinler şeytanlar sadece İslam dininde olan şeyler değil
Ya biliyorum merak ettim müslüman mısın
Tengriciyim ben
Sen falda bakıyorsun dimi
Evet
Cin olaylarından sonra mi bakmaya başladın yoksa öncesinde de var mıydı fal
Vardı
Belki de o yüzden olmuştur
Kolum ağrıdı artık
Kusura bakma çok takıntılıyım o yüzden bir sürü sordum geçmiş olsun
Cevaplar için de teşekkür ederim
Ebemi s@iktin gerçekten
Kolum Ağrıyor senin yüzünden
Uyan lan
Ne bee sjfkdkd
Bana bu acıyı çektirdin uyuma banane
Lan uyuma uyan
Kendi gölgemden korktuğum oluyor bazen🥲😅
Kötü bir durum ama tek olmadığımı bilmek rahatlattı 😄
Geçmiş olsun, karanlıktan da aşırı korkuyor musun?
Eveet sen
Bende :( Dua etmek, ibadet etmek, psikoloğa gitmek gerek
Bence de tek care öyle gibi duruyor 🥺 3 harflilerle ilgili her hangi bir şey yaşadınız mi
Çok şükür yaşamadım ama bir ara cok korkuyordum onlardan
Allah'ta yaşatmasın bende aynı şekilde çok korkuyorum ara ara oluyor hatta şu anda da yeni yeni atlatıyorum ama çok şükür bende yaşamadım Allah'ta kimseye yaşatmasın inşallah
Allah razı olsun aynı dualar senin için de gecerli💜 Karanlıktan aşırı korkup karanlıktan bir varlık üstüme doğru gelecek diye korkudan deli olmaya doğru gittiğim günler vardı ama cok şükür böyle bir şey olmadı, karanlık da gerekli, Allah hepimizi koruyor.
Allah razı olsun ❤ Bende öyleyim ara ara tekrarlıyor inşallah kalıcı olarak geçer. Bol bol dua edip Allah'a sığınırsak bir şey olmaz Allah'ın izniyle 😊
Çok sağ ol, cümlemizden razı olsun. 💘İnşAllah kötü deneyimler yaşamazsın ve korkularından kurtulursun💚 Kesinlikle Allah hep yanımızda ve O'na sığınınca kimse bir şey yapamaz.🤍
Teşekkür ediyorum amin inşallah sende yaşamazsın , kimse yaşamasın. Bu sıkıntılarında atlatalım inşallah 😊 biz onlardan kat kat üstün varlıklarız, onlar bizden korksun asıl 💪🏻
Rica ederim, sağ ol, öyle tabii.🙂