Yanlış zamanda, doğru adımlar atmaya çalıştığınız oluyor mu?

Yanlış zamanda, doğru adımlar atmaya çalıştığınız oluyor mu?

Yaptığım oluyor tabi ki de.. mesela bazen doğru şeyleri yanlış zamanda yaptığım oluyor. ya da doğru şeyleri yanlış kişilere yaptığım.. bu yüzden de bazen iyilik yaramıyor bazı insanlara.. ama her zaman için yaptıklarımın da arkasında durdum.
Yapmışımdır.. Bazen geç davranmışım bazen erken.. Daha önemlisi yanlış karakterlere doğru hisler yüklemekmiş.. Kimsenin alnında yazmıyor ne mal olduğu maalesef..
Hayatım bundan ibaret olabilir. Hep yanlış zamanda yanlış kararlar aldım. Sonra da bunlarin bedelini ödemekle geçirdim ömrümü. Nedense hep tek suçlu benmişim gibi.
Ooo benim işim 😂 genelde hedef odaklı ilerleyen biriyimdir ama bazen ani kararlarla tüm düzenimi değiştirebiliyorum 😅
Cevap
3Cevap
En muhteşem yaptığım şeylerden bir tanesi bu🤦♀️
Tarkan'ın da dediği "yanlış zaman, yanlış insan" diyelim. Aklıma gelmişken şarkıyıda dinleyeyim😬
Zaman zaman zamanlama hatası yapabiliyoruz herkes gibi 😄
yanlış zamanda katılma da ahah :D :D
İlla ki yapıyoruz.. yanlış yerde yanlış insanlar hepimizin hatası
Zamanlama değil bence hayat bazen kelek atabiliyor sen istediğin planı yap kendince.. her zaman onun dediği oluyor biz uyum sağlamak mecburiyetindeyiz hayata.. ya herru ya meeruu gibi yani.. iki şıklı düşünmeliyiz maalesef
Bilmiyorum ki aklıma gelmedi herhalde hep üşendiğim için ve garanticiliğimden olmamış öyle bişi 🤔
Zamanı yakalasam doğru yanlış birşeyler yapıcam da hep bi geç kalış hep bir kovalayış. Zamanla aram pek bi limoni benim
Teşekkür ederim 😊
her şey olması gerektiği zamanda oluyor ne bir saniye önce ne de sonra...
Hep yapiyorum ki
İllaki olur
Bazen
Çok oluyor
Çok nadir
Oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?