Annem bana seni köpek olarak besliyorum, lanet bereketsiz uğursuz diyor. Neden annem kadar iğrenç bi insan bana denk geldi?

Uğradığım haksızlıklara dayanamıyorum çarşıda yürürken bile annemle babamın iğrençliklerini bana yaptıkları eziyetleri ve bunun üstüne baba tarafı akrabalarımın anneme kızacağına halamın benim hakkımda nalet suratlı pslik Allah da bunun yüzünü yere düşürür diyişini amcamın bi iş denemesine gittim diye seni akıl hastanesi kapatırım diyişini her gün hatırlıyorum. Annem denen canavar zebani eve geliyor ve durduk yere saatlerce bana bağrıyor eve gelip sebepsizce seni köpek olarak besliyorum köpek defol git burası benim evim okulun var yurduna git diyor ama yurt ekimde açılıyor. Lanet pis lanet evimin bereketsizi diyor 2 tane tepsi yıkanmamış diye engelli bunları yıkamamış yıkayamaz diyor ben bilseydim bu dünyaya hiç gelmezdim okumak kurtarmıyor işte son sınıfa geçtim ama para gerekiyor kapalı olduğum için de paralı erkekler beni sevmiyor beyaz tenli mavi gözlü bi kızım

Güncellemeler
+1 yıl
Siz olsanız napardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınıza ihtiyacım var gerçekten dayanamıyorum hep ölümü düşünüyorum uğradığım hakaretleri kaldıramıyorum çünkü masumum kimseye bir zararım yok hem de hiçbir hakareti hak etmedim güzel dürüst bir kızdım hep
Annem bana seni köpek olarak besliyorum, lanet bereketsiz uğursuz diyor. Neden annem kadar iğrenç bi insan bana denk geldi?