"sınavı yok ki kazanasın ders değil ki çalışasın sevilmek de bir rızık"? bugün TikTok'ta böyle bir yazı gördüm. Yazan kişi bunu aşka yormuş ama bence hayatta başka şeyleri de yerine koyabiliriz. Sizce neler olabilir?

"sınavı yok ki kazanasın ders değil ki çalışasın sevilmek de bir rızık"? bugün TikTok'ta böyle bir yazı gördüm. Yazan kişi bunu aşka yormuş ama bence hayatta başka şeyleri de yerine koyabiliriz. Sizce neler olabilir?

İyi aile. Çünkü neredeyse hayatını onlar belirliyor, travmaların, ahlak olgun, kişilik karakter çocukluktan başlıyor oturmaya sen doğruyu yanlışı görüp huyunu suyunu değiştirmeye çalışınca ilerde yollar yokuş oluyor.
Cevap
2Cevap
Ebeveynlik. Anne baba olma okulu yok ki sınava girip kazanabilelim. Ders değil ki oturup çalışalım ve başaralım..
Okuduğum gibi aklıma aile sevgisi geldi ve gerçekten üzüldüm biraz. Yıllardır biraz sevgi ve biraz onaylanma için uğraşıp elimde koca bir sıfırla kaldığım bir dönemimdeyim. Gerçekten çok doğru bir söz.
Şans diyebilirim sadece. Keyfi istediğinde geliyor bazen ise hiç göstermiyor kendisini
Sağlık, huzur, aşk, güzel arkadaşlıklar, aile hayatı,
Aile
Aşk
Özlem hasret olabilir..
İyi arkadaşlara sahip olmak
Bayanlar
Doğru insanı bulmak…
İnsanlık
Aşk ya
Ask sevgi
Güzel arkadaşlık, aile ve sevgi bağları
Şeytan tüyü