♾️ Siz neden güldünüz en çok? veya mutluluktan mı yoksa üzüntüden mi ağladınız şeklinde de yanıtlayabilirsiniz.

♾️ Siz neden güldünüz en çok? veya mutluluktan mı yoksa üzüntüden mi ağladınız şeklinde de yanıtlayabilirsiniz.

Ben kolayca gülmeyen ve ağlamayan biriyim. Zihnimdeki tepkileri dışavurmadan hissetmeyi severim. Sinirlenmek te tarzım değil. Çok nadir mutluluktan gözlerimden bir kaç damla akıyor mucize gibi mutluluklarda sadece, bir de en çok tebessüm ederek tepki veriyorum, kahkaha atmak yerine sakince gülmelerim daha yoğun oluyor 😎🍀
🍀😎
Mutluluktan ağladım, evet lakin beni mutluluktan ağlatan insanlar olmadı, insanlarla çok derin bağlar kuramadım, okuduğum kitaplar, izlediğim diziler sayesinde mutluluktan ağlama duygusunu yaşadım, enfes bir duygu, bir başkası adına sevinmek, onun kazanmasını istemek ve o kazanırken mutluluktan ağlamak onun başarısına sevinç gözyaşları dökmek bambaşka bir duygu.
Kitap okumasam mutluluktan ağlama duygusunu hiç yaşayamayacaktım sanırım. Üç kız kardeş kitabında zihinsel engeli olan Mesut'un okumayı sökmesine mutluluktan ağladım, her zaman Mesut gibi insanların kazanmasını istiyorum, kendisini evlat edinen öğretmen annesi Nesrin Hanım'dan öğrenmemişti okumayı, Nesrın Hanım da çok sevmişti onu, Nesrin Hanım'ın vefatından sonra, uzun bir zaman sonra Mesut okumayı yeni geliştirilen bir formülle sökmüştü, eminim ki öğretmen annesi bugünleri görseydi mutluluktan ağlardı, yüreğime dokunmuştu o satırlar benim okurken. İnsanın çok istediği bir şey yıllar sonu olunca da mutluluktan ağlanır lakin çoğu dileğim oldu, ondan sebep çevremdeki insanlar beni mutluluktan ağlatacak kadar iz bırakmadılar ben de.
Öyle sinirden güldüğüm an da çok olmadı, mutluluktan daha çok gülmüşümdür. Güzel de gülerim, seviyorum gülmeyi, güzeldir gülüşüm lakin öyle çok beni güldürmek isteyen insanlar da yoktur çevremde, ben kendi kendimi güldürüyorum, kendime gülüyorum, bazen saçmalayışlarıma, çocukluklarıma, çocuk gibi küsmelerime, fevriliklerime gülüyorum, gülüp geçiyorum bazı kişilere, bazı olaylara, bazen de kendime.
Mutluluktan güldüm daha çok.
Rica ederim 🦋😊
Sinirden 😂
Hep mutluluktan gül abla 😅🌺
Cevap
14Cevap
Ben sürekli gülümsüyorum :D sinirliyken de güldüğüm olmuştur
Mutluluktan gülerim, sinirliyken gülemem...
ElhamdulilALLAH mutluluktan diyelim ablacim
Ama bazende sinirdende oluyor😁
Hep mutluluktan gül abla :D :)
Tsk ederim ablacimmm aminnn diyelim sonrada herkes icin diyelim😁😊
Çok sakin bir insanım nadiren sinirlenirim sürekli yüzünde bir gülümsemeyle gezen o ponçık kişi olabilirim 😁
Komik saçma bir videoya bile sinirlerimi bozduğu için dakikalarca gülerim ama bu mutlu olduğum anlamına gelmez ki.
En çok mutsuzluk sıkıntılar dertler ve aşırı sinirimden ağladım çok net...
Hüzünden gülmek. Gerçekten hayattan fiske yemişler bunun ne demek olduğunu iyi bilir
Az gülüyorum.
Mutluluktan olur
%60 komik videolar gibi etkenlerden gelen mutluluk, %40 sinir bozukluğu.
Ben sinirden çok gülmem nadirdir o yüzden mutluluktan
Sinirlenirsem gülemem ki ben , mutluysam gülerim.
Sinirden çok gülüyorum ya 😅 ama mutluluktan daha çok Gülmüşümdür
Sinirden gülmem genelde ağlarım. Güldüğüm zamanlara gelecek olursak mutluluktan olur genelde
Kolay kolay sinirlenmem kolay kolay da ağlamam o yüzden mutluluktan gülmek diyorum ben 😄
Sinirlenince gülmem ben.
İki durumda da gülemem..
Sinirden pek gülmem çok nadir. Mutluluk çok şükür.
Sinirden
Hüznümu gizlemek için güldüğüm zamanlar olur..
sinirden gülüyorum ve ağlıyorum
Sinirden ve üzüntüden
Karışık
Mutluluktan güldüm diyebilirim.
Sinirden daha çok aglamisimdir
Sen ne okuyorsun
Sinirden kriz geçirirken oluyor genelde
Sinirden gülmem. Gülüyorsam mutluyumdur.
Mutluluktan✌🏻
Mutlulukdan
mutluluk
Mutluluktan
Sinir
sinirden gülmem
mutluluk
Sinirlenince ağlıyorum ben.. mutlulukdan güldüm
Her ikisi
Mutluluktan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?