♾️ Sevmediğiniz veya size kötülüğü dokunan bir kişiyi, aynı şekilde sevmeyen bir kişi sırf bu yüzden sizin dostunuz olabilir mi ya da güveninizi kazanabilir mi?

♾️ Sevmediğiniz veya size kötülüğü dokunan bir kişiyi, aynı şekilde sevmeyen bir kişi sırf bu yüzden sizin dostunuz olabilir mi ya da güveninizi kazanabilir mi?

Evet dedim. İş yerine ilk geldiğimde birinden gıcık almıştım. O da sürekli birisini kötüleyip duruyordu. O kişi için ister istemez acaba kötü biri mi diye düşündüm. Bir ara denk geldik. Gayet kibar ve düzgün biriydi. Sonra güvenimi kazandı. Başta düşmanımın düşmanıydı, sonradan dostum oldu.
Dostumun dostu düşmanımdır diyecektim ama denmiş jdmdksmkd sevdiklerimin düşmanı düşmanımdır diyeyim 🥲 ama şöyle ki sırf düşman olduğum kişiye düşman diye biriyle bir bağ olamaz aramda
Hayır düşmanımın düşmanını dost edinmedim düşmanımı dost edindim. Kendi işimi kendim hallederim araya başka bir düşman sokmaya gerek yok
Teşekkür ederim kuzuşşş😃
Rica ederimm abla :D 💛
💛
Dostumda yok düşmanımda kafam raad. Gizli düşmanlık yapan varsa da kendi pisliğinde boğulsun...😄
Haklısın abla.. :D
Teşekkür ederim...🥳☺️
Rica ederim.. 🤗🥳
Cevap
9Cevap
Çok şükür demedim bundan sonra da demem inşallah.
Hayır demedim, demem. O kadar boş bir insan değilim.
Düşman edinmeyi sevmem ama düşman olanı da fena öperim xd
Ben dostumun düşmanı düşmanımdır diyorum. Sonra dostum düşmanıyla barışıp beni dışarda bırakıyor 😂
Onlar seni kaybeder abla boş ver 😂🎈
En güvenilmez dosttur. Piyonu gibi beni de kullanmaya fırsat kollar. En çok düşmanımın düşmanına güvenmem😎🍀
🍀😎
Kız sendeki egoyu kimsede görmedim daha valla 🧐 Kesin aslan burcusun sen 😁
Ne alaka 😃 gayet mütevazı rolü yapıyorum aslında 😂
@tuba-sueda 😂🍀
Sırf bu yüzden dostum olacaksa istemem.. Bir iş görülecekse kendim görürüm..
Denize düşsem de yılana sarılmam.. Paşa paşa boğulurum..
Hayir demedim
Ne diye dusmanimin dusmanini kendime dost yapayim bir gün dusmanina yapmadigini bana yapmayacagi ne malum
Eeee demekki iyi insan olsaydi zaten düsmanim demesdi😄😊
Bana göre bir söz değildir ama düşmanımın düşmanı eğer mert bir insansa ve ikiyüzlü değilse hasbelkader dostum olur.
Hayır, benim davam düşmanimla onun düşmanı beni alakadar etmez.
Hiç böyle bir duruma düşmedim. Düşmanım olan insanları uzaklaştırmayı tercih ederim.
Düşmanıma bu gün düşman olan yarın banada olur. Düşman düşmandır. Düşmandan dost olmaz.
Düşmanımın düşmanına karşı sempatim yüksektir 😄
Uluslararası anlaşma mıyım ben, böyle dertlerim yok Barışcığım
Arkadaş olabiliriz ama dost ha diyince olan bir şey değil
Dostumum düşmanı neden düşman buna göre karar veririm
Her şahıs kendine özgüdür. Tanımadan iyi ya da kötü bir çıkarımda bulunmam
Hayır belki oda düşmanım bilemeyiz. Hiç beli olmaz.
Hayır demem.
EU4 oynarken dediğim zamanlar olur 😄
Kendi düşmanlığımı kendim yaparım.
Bazen gemileri yakabiliyoruz.
Dedim evet
Hayır kimseyle işim olmaz benim.
Demedim herhalde bu işlerle uğraşmıyorum.
Hayır sonra barışıyorlar ortada kalıyorum
demedim hepsi dusmanim
Hayır kesinlikle...
dostum olabilir
Hayır demedim
Dedim
Tabii kiiii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?