Hiç ırkçılık yaptınız mı ya da maruz kaldınız mı?
Nerelisiniz ve kime yaptınız ya da kimlerden maruz kaldınız?
Hiç ırkçılık yaptınız mı ya da maruz kaldınız mı?
Nerelisiniz ve kime yaptınız ya da kimlerden maruz kaldınız?
Benim ve türk öğrencilerin girmesinin yasaklandığı Türkiye'de bir ünideki bilgisayar sınıfına, arap öğrencilerin sınav zamanı yan salonlarda millet sınav olurken onların o sınıfa rahat rahat girip yayılarak anıra anıra konuşup gülmesi, seslerinin koridorda yankılanması ve kimsenin (biz girdiğimizde bizi anında çıkarırken) bunlara uyarı bile yapmadığını görünce nefret ettim ve edicem. Ha araplarmı daha nefret edilesi yoksa arap seviciler mi orasını bahse bile almıyorum ama ırkçılığa uğrayan araplar değil biziz 😂Kendi ülkende araplara kapılar açılıyor ve sen itiliyorsan ırkçılık bizedir, Suriyelisi osu busu Arabı ağlanmasın hiç boşa.
Abla müsait olunca okuyacam
😂😂😂😂
Neden pembe kılığında gezen bir mavili olduğunu mu söyleyeceksin?
Evet yaptım.
ben ABD ye gitmeden önce gayet hümanist bir insandım hatta Türkiyedeki zencilere acır gariban olarak görürdün ancak buradaki zencileri görünce yemin ederim hitlere döndüm. Bunlar insan değil. Hispaniklerin de onlardan aşağı kalır bir yanları yok.
Cevap
8Cevap
Duzenli olarak araplara irkcilik yapmayi kendime gorev ediniyorum
Doğu kısmı mı arap ve Kürt
Kurt degil ya. Sadece arap. Dunyanin orta dogusundan nefret gercekten
Irkçılık yeryüzünün en saçma şeyi. Bir insanı kendi seç (e) mediği bir şeyden dolayı yargılamak kadar saçma bir şey yok.
Bir yurt dışı gezimde maruz kalmıştım. Sözel ya da fiziksel bir ofansiflik yoktu ama davranışlardan tavırlardan rahatlıkla hissediliyordu.
Geçen uzka bir akrabam yaptı agzının payını aldı yapanı gmrürsneiz susturun
Öncelikle ırkçılık tabirinin anlamını açıklayalım. Irkçılık bir biyolojik ırkı ya da etnik ırkı üstün görmektir.
Böyle bir şey yapmadım, yapmıyorum.
Ama eğer ayrımcılığı kastediyorsan etnik ayrımcılık yaptım, yapıyorum.
Selanikliyiz diye yunan sanan amn piyadeleri var ülkede garip geliyor.
Yapmadım ama maruz kaldım.
Nerde?
Türkiyee.
Kim yaptı ve neden
sadece araplara evet
Yapmadım ama maruz kaldım.
Pardon?
Evet yaptim irkcilikmidir bilmem ama sanirim oyle
suriyeliler evet
Suriyelilere yapıyorum
Hayır b
Yapmadım kalmadım