Kişilik & Karakter Karşılıklı sevgiye inanıyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor İnanmayanlar genellikle kendilerini sevgiye layık görmeyen kişilermiş. Layık oldun, layıklık elden gitmesin. Karşılıklı sevgiye inanıyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır inanmıyorum. bu devirde imkansız gibi bir şey ama varsa da zaten çok az kişinin yaşadığı şeydir. 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. İnanıyorum azda olsa var... 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Kimse inanmıyormuş. Şimdi ben inanırsam ayıp olur 2 1 Yorumla Soran +1 yıl İman gerek ams Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Karşılıklı sevgiye inanırım, aşk denen zırvalığa inanmam 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Tamam be aşkı sormadık hemen kızma Yorumla busegmss +1 yıl Sakinleşeceğim birazdan 😂 Yorumla Soran +1 yıl Derin bir nefes al 😂 Yorumla
ttr1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı. İnanıyorum ama bugüne kadar hiç görmedim maalesef ama karşımdaki kişiyi sevmeyi daha çok sevenlerdenim şahsen... 1 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Zor bu devirde ama az da olsa inanmaya çalışıyorum bir ümit 1 0 Yorumla
koca_arıyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl inanmıyorum sevmek cok kolay karsilik almak uçmak kadar imkansiz bisey 1 0 Yorumla
VᴀLᴇɴTɪɴO Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 509 cevap paylaştı. İnanırım tabiki. O kadar inançsız biri değilim. En güzel olanı zaten. 1 0 Yorumla
Qwertyuiadfg Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnanıyorum. Ama ben daha çok onu sevmeyi seviyorum. Beni sevdiğini her türlü hissediyorum 🤗 1 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 945 cevap paylaştı. İnanmış gibi yapayım ben 2 2 Yorumla Soran +1 yıl İnan len işte 😂 Yorumla YoğurtluCikolataa +1 yıl Yok yav napcam inanıp 😅 Yorumla
omertasdmirr Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl ilişkide her zaman bir taraf daha az sever o ilişki çok sevenin çabalarıyla döner bilin bakalım ilişkideki o kişi kim🙃 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Var var öyle insanlar az da olsa halan var 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Yok karşılıksızın daha güzel olduğuna inanıyorum 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evettt 1 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. İnanalımmı?🫠 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnan bir bakalım 😂 Yorumla SenacCc +1 yıl Birde inanmayı deneyim bakimmm ne degiscek asjdjf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır inanmıyorum. bu devirde imkansız gibi bir şey ama varsa da zaten çok az kişinin yaşadığı şeydir.
İnanıyorum azda olsa var...
Kimse inanmıyormuş. Şimdi ben inanırsam ayıp olur
İman gerek ams
Karşılıklı sevgiye inanırım, aşk denen zırvalığa inanmam
Tamam be aşkı sormadık hemen kızma
Sakinleşeceğim birazdan 😂
Derin bir nefes al 😂
İnanıyorum ama bugüne kadar hiç görmedim maalesef ama karşımdaki kişiyi sevmeyi daha çok sevenlerdenim şahsen...
Zor bu devirde ama az da olsa inanmaya çalışıyorum bir ümit
inanmıyorum sevmek cok kolay karsilik almak uçmak kadar imkansiz bisey
İnanırım tabiki. O kadar inançsız biri değilim. En güzel olanı zaten.
İnanıyorum. Ama ben daha çok onu sevmeyi seviyorum. Beni sevdiğini her türlü hissediyorum 🤗
İnanmış gibi yapayım ben
İnan len işte 😂
Yok yav napcam inanıp 😅
ilişkide her zaman bir taraf daha az sever o ilişki çok sevenin çabalarıyla döner bilin bakalım ilişkideki o kişi kim🙃
Var var öyle insanlar az da olsa halan var
Yok karşılıksızın daha güzel olduğuna inanıyorum
İnanıyorum tabiki de.
Zor ama mümkün..
İnanıyorum
İnanıyorum
Evet
Evettt
Hayır
İnanıyorum
İnanalımmı?🫠
İnan bir bakalım 😂