Sakin hayatın aşığıyım. Ne biriyle tartışayım, ne biri bana ulaşsın, ne birine laf anlatmaya çalışayım hiçbir şey istemiyorum, dümdüz yaşamak istiyorum sadece..

Haberi bile yok benden🎶🎧
#inci 🌸
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sakin hayatın aşığıyım. Ne biriyle tartışayım, ne biri bana ulaşsın, ne birine laf anlatmaya çalışayım hiçbir şey istemiyorum, dümdüz yaşamak istiyorum sadece..

Haberi bile yok benden🎶🎧
#inci 🌸
Gereksizin biri, sahiden bu yönüme çok kızıyorum, çabucak inciniyorum, anında, bazen kendime de kızıyorum, benim şu merhametimden ötürü bazıları kendini bir halt sanıyor, yahu benim de şu hayatta kendime göre kriterlerim var. İnsanlara karşı nazik oluşum aldatmasın kimseyi, kırmıyorsam kıyamadığımdan, kırılmanın ne demek olduğunu bildiğimden. Ben kimseye kıyamıyorum lakin bana kıyıyorlar kendilerini bir halt sanıp, çarçabucak kırılıyorum, hep böyleydim ben ya, lisede öğretmenimiz bana ve sınıftaki o kişiye (o asla benim arkadaşım değil) ikimize g*rizekalılar dedi, o güldü, ben de ağladım, ne varsa bunda ağlanacak, o kişi hiç öyle devam etti, bense ağladım ders bitimine dek. Halbuki o hakareti duyan sadece ben değilim, hoca da o günden sonra bana daha hassas davrandı, istemezdim böyle kolayca kırılmayı lakin beni kıran bir kez kırar, bir dahası olmaz, kaybeder beni, bana göre saygılı olan, keyfiyeten kalp kırmayan herkes özel, ben de kendimi özel bir insan olarak görüyorum, beni kaybederler, çünkü ben beni keyfiyeten kıran kişiye dönüyorum sırtımı. Bir insana olumsuz sözler söylemektense sessiz kalmayı tercih ederim ya da söylemem gerekiyorsa en şefkatli şekilde söylerim. Gereksiz kişilere kocaman anlam yüklemenin de bir manası yok, bir şey daha öğrendim herkese merhametli olmayacağım, ben kırmamak için hayır demiyorum, bazıları kendini bir halt sanıyor, hayır diyemeyen ben çok da güzel vazgeçerim, benimle oyun oynayandan, beni oyuna getirenden çok güzel vazgeçerim, vazgeçtim de, kaç kez geldi kapıma, kabul etmedim. En çok da kırıldığım vakit öğreniyorum nerde hata yaptığımı, iyi oluyor bana öğreniyorum, bilip bilmeden emin olmadan kimseye merhametli davranmayacağım, aman ayıp olur diye kibarlıktan kırılmayacağım. Ne kadar hassas bir insan olsam da en nihayetinde kendi kalbimi kendim tamir edip onarıyorum, bir gereksiz ve sevimsize daha yallah dedim, iyi oldu :D
Site de çirkin bir ima yapılmasına çok üzüldüm ve üstelik bir özür dahi dilenmedi. Bazı insanlar çirkin bir ima yaparken utanmıyor mu diye düşünüyorum ya da vicdanları sızlamıyor mu? Karakter olgunluğu diye bir şey var ve bu da onda yok mesela. Soru silinmeden önce şöyle yazdı en son "Bilemedim.".
Ya kıyamam 🥺 utanmazlar çiçeğim.. var öyle tipler bende üzülüyorum önceleri.. şimdi kimseyle beni uzecek kadar samimi olmamaya çalışıyorum ama çalışıyorum
Soru sahibinin arkadaşıydı yapan. Sanki herkes soru sahibini sevmek zorundaymış gibi davranıyor site de çok popüler olduğu için. Sanki bizim değer verdiğimiz birisi yok hayatımızda. Midem bulandı bu imadan. Aslında kimseyle samimi değilim. Sadece kendim de üzüldüğüm bir şeyin başka bir kıza yapıldığını görünce korumak istedim. Bir insanı koruyorsunuz diye hemen çirkin bir ima yapılıyor. "Seni neden ilgilendiriyor?". Site de koruduğum başka insanlar da var. Bunu görmezden geliyor mesela. Aynı soruyu soramıyor ama arkadaşı fenomen ve sevgilisi var ya, bütün kızlar site de seviyor ya kendisini, benim de öyle olduğumu sanıyor herhalde. Bu nasıl bir egoistlik? Soru sahibi ve sevgilisi için demiyorum, arkadaşı için diyorum, çünkü terbiyesizlik yapan o.
Cocuklugum diyelim
Tsk ederim delaminnn🤗❤
Beni genellikle kişiler üzemez. çünkü onlara o fırsatı vermem. karşımda ki insanın mesafesine göre ilerlediğim için de kimseyle gereksiz yakınlık kurmam ya da hemen güvenmem. ama hayatta bazen bunaldığım oluyor tabi. sanki nefes almak zorlaşıyormuş gibi o anlarda sadece canım sıkılıyor. her şey boş geliyor. ama özellikle üzen bir kişi olmadı.
Cevap
25Cevap
En son dün gece üzgündüm.
Telefoncuuuu 😅 biraz saçma ama anlatayımm:
Ben "biraz" sınırlı bir insanım.. Sinirden telefonu yere fırlattım ve neredeyse ortadan ikiye kırıldı.. Şok oldum sonra telefoncuya götürdüm.. Telefonunun bana bir bakışı var görmen lazımm adam tam böyle "😳" yüzümden dolayı baya küçük duruyorum ulan bunu sen mi yaptın şimdi dedi inanmadı 😅 daha sonra peki yapalım dedi. Diğer gün telefoncuya gittim telefoncu kahkaha ile küçük hanım bu telefonu yaptım ama yapım ücreti 20.00 lira tuttu nasıl kırdıysan dedi. Zaten orjinali 10.00 lira sen git orijinal al orada sakinleştirici al dedi ve dükkanı kapattı..
Ama içinde önemli bilgiler vardı bu yüzden yapılmadığı için üzüldüm... Annem git bir namaz kıl ne bu uğursuzluk ekmeğe mi bastın anlamadık ki dedi. ULAN HAYAAATTTTTT :'(
Sakin ol çiçeğim bak cok masraf annecim
Kdkdkdkdj tamam anne söz bir daha olmazz
Aferim benim akilli kizima
3-4 gün önce bir dostum kendiliğinden sessiz sedasız küsmüştü, ondan sonra üzüntüden huzursuz bacak sendromundan muzdarip oldum.
Bir şeye kırılmıştir o.. huzursuz bacak sendromu ne olaki
Stres yapıyor onu dimi.. duymuştum sankim.. şimdi iyi misin
Barışın be
Son sohbeti hatirla
🙄ben öleyim ozaman.. attığım mesaja günler dönmüyor ula.. bende dakikasında cevap beklicem artik
Dost mu? .. sanal dostluk sanırım
Semih🙄bi git ya🌸 jdjsjsj ona bide huzursuz bacak mı oldun.. dönse affetme
Tabiki, kirma kimseyi. Ama anlamadan, dinlemeden engellemek nedir.. çocukmuyuz ayol
😀iyi geceler
En son yakın arkadaşımın aramızdan gitmesi üzdü beni.
Vefat mi etti?
Başınız sağ olsun
Bakkal üzdü arada içtiğim sigara olmuyor kırılıyorum 🥹
Vah vah ksksjs
Maksimum beni o üzebilir işte 😂
Şükür be Gökhan .. büyük bir şey olmasin da
Olursa da yaşanması gerekıyormus der geçerim ya
Olursa olur, olmazsa bi bizemi olmuyor deriz ksksjsj
Yoo demem 😂 demem için düşünüp kıyaslamam lazım pek benlik değil bu düşünme , kıyaslama olayları 😂😂
Başım ağrır ne gerek var 😂
🙄akışa bırakmak lazım dersin belki
Bilmem 🤷🏽 başıma gelirse derim herhalde.
Güzel ya da kötü olayları artık pek umursamıyorum.
Hissiz duygusuz bir adamım ya ben
🙄ben demedim, sen dedin. Ksksjs
Konu çok dağıldı bir noktadan sonra koptu bende 😂
😀olsun.
Üzülmek, korkmak, ağlamak, bunları hayatımdan çıkaralı çok oldu arada bir değer veriyoruz, değmeyecek yerlere değiyorlar sinir ediyolar o kadar üzülmek için fazla kısa bir hayatı riske atmamak lazım.
Ailem dışında kimseye pek kıymet vermediğim için beni üzemiyorlar..
Kendim hata yaparsam, kendi kendime kızar ve bu hatadan dolayı üzülürüm en fazla..
Gamsız olmayı seviyorum..
Artık böyle şeylere takılmıyorum çünkü insanları anlamak çok zor saygı duyuyorum dediğim bir çok insanın dakikası dakikasına uymuyor o yüzden anı yaşıyor ve kimseyi takmıyorum
Kendi kendimi üzdüm. Aldığım bir malzemeyi kaybettim bulamıyorum. Tamda yaptığım projeyi bitirme hedefinde iken büyük baltaladım kendimi :D
Vakitsiz ayrılık
Başın sağ olsun Mai
Üzülecek kadar samimi olmamayı tercih ederim.
Hesabını tutmuyorum üzülmelerin.
Çabuk unutuyorum.
Kimse. Artık üzülmüyorum hehehe deyip geçiyorum üzülesim de kaçtı galiba cfhvgcf
Kedim üzüyor şu an uzandığım anda kapının önünde miyavlamaya başlıyor
Üzdü biri ben izin verdiğim için artık uzemez
en son kim değil de ney olarak cevaplicam en son rüyama üzülmüştüm bugün 10 dakka önce
Üzüyor sonra mutlu ediyor🥳😀
Mutlu etmeye çalıştığım biri üzdü sadece
Bazı alınan kararlar üzdü ve üzmeye devam ediyor.
Vakitsiz ayrılıklar üzüyor.
Annem ve ablam
Üzmedi ama sinir oldum
Beni üzebilirler mi sence?😏
Kimse üzmedi
Adını bile anmak istemeyeceğim biri
Beni benden başka kimse üzemiyor ya 😄
Kendim üzüyorum kendimi…
En son çok büyük üzüntüm kaybımdan oldu
Kendim.
Naptin kendine
Ne zaman çıkarsın şu ruh halinden? Dobarlan bıragma kendini
Ben bilmem.. istersen gayet eğlenceli oluyorsun
Ya tamam 🙄gitmicem üzerine.. iyi ol ama
Biliyorum.. ama kimden biliyon diye sorma🙄Recep anlatmıştı
He, merak etme diye dedim.. dayanamadim jsjss
Hayvanın birisi
gereksiz biri
Kesinlikle kızlar zaten böyle kıskansa beni sık boğaz ediyorsun ben ne yapacağımı bilirim bana karışamazsın ben nasıl davranacağımı bilirim
Kıskanmasa benim için niye kavga etmedi adamı bulup adresini bulması lazımdı, silahlı çatışma olmadan ben erkeğin beni sevdiğine inanmam falan filan 😅
Kimse üzmedi
İşyerü
Gereksiz insanlar
bile bile üzmeye çalışanı üzerim.
Hayat üzdü
Kardeşim
Hatırlamıyorum neden öldüm onu bile bilmiyorum
Ah ah herkes
Eş doşt akraba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?