Annem nasıl düzelir?

Benim annem ruh hastası bi kadın ama asla kabul edip terapiye gitmiyor. Babamla evli ama adam onu gram sevmiyor yıllardır eve gelmiyor başka ilişkileri var aynı evde bile yaşamıyor ama o inatla boşanmıyor adamla hala 3-5 fatura ödesin diye. Bilmediğim para anlaşmaları var. Babam bana babalık yapmadı doğduğumdan beri ayrıca. Annem beni doğduğumdan beri sevmez sadece babamı bağlamak için doğurmuş beni. Kıskanır kötü davranır şimdi annemle yaşıyorum ama kadın hep benim evim öf pöf modunda. Hiçbir arkadaşımı eve çağıramam mesela. Onun dışında asla benle konuşmaz ilgilenmez hep kötü davranır. Erkek bul der erkekle görüşsem kötü davranır hakaret eder. Akrabalarla görüşsem komşularla kızar kavga eder görüşmesem kimse seni sevmiyor geçimsizsin der. Hayat boyu eziyet ettiler bana istemediğim bölüm okulları okudum ettim. Yalnızım hayatımda da düzgün sevgili akraba arkadaş yok çok sıkılıyorum. Annem desen hiç sohbet etmiyor yani evde odasına kapalı sabah akşam sigara içer tv izler. Sohbet edelim diye kavga ediyorum etmiyor git kendini oyala der. Film izlemez. Yemek bile yemez birlikte. Çok bunaldım.
Annem nasıl düzelir?