Benim akrofobim yani yükseklik korkum var. Sizin fobileriniz nelerdir? Hayatınızı ne derecede etkiliyor?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
örümcekler var
Araknofobi hocam o da çok sık görülüyormuş
İsmini benim koyduğum "yolculuk fobisi" var bende. Bir yerlere yetişememekten, gidememekten korkuyorum. Hatta sürekli rüyama bile giriyor.
Aslında bu çok ciddi bir boyutta değilse dakik ve zamanlı planlı olmanızı sağlar hocam iyi bence:) ama anksiyete korku panik yaratacak düzeydeyse sizi yorabilir çok
Evet cidden bu korkum sayesinde yetişiyorum genelde :)
Güzel bir fobi aslında o zaman🙃 aslında düşününce birtakım fobiler insanların hayatta kalma içgüdüsü ile ilişkili diye düşünüyorum mesela yükseklik fobim mümkün mertebede yüksek yerlerde bulunmamı engelliyor, kapalı alan fobisi olan birisi hiçbir zaman dar bir yere giremez mesela, belki girse başına bir şey gelecek çıkamayacak. Her fobi için geçerli değil ama
Elbette öyle. Çoğu fobinin dayanağı oluyor ya da belki de travmalarla bağlantılı oluyor. Mesela benim yolcukuk fobim kötü bir anımdan sonra peydah oldu. Birkaç sene önce berbat bir günün ardından yaşadığım şehre dönecektim ve bilet bulamamıştım. Nasıl etkilendiysem hâlâ düzelmedi ajdjshs
tripofobi var. delikli ve noktalı şeyler görünce kötü oluyorum ama öyle aşırı bi etkisi yok
Ay aynısı bende de var deliriyorum
Tripofobi çok kötü ya gerçekten:/ ilginç bir tiksinme duygusuna kapılıyorum ben de
yaa geçmiş olsun @KırmızııOjee
maalesef öyle ya bazen telli defter bile rahatsız ediyor. Yüzünde çok beni olan birinide sevemem mesela
Midem bulanıyor her yerim kaşınıyor günlerce aklımdan çıkmıyor görüntü psikolojim alt üst oluyor resmen çok sinir bozucu bişey harbiden
Evet dışarı çıkma fobim var dışardan korkuyorum çıkamıyorum ömrüm evde geçti gidiyor
Agorafobi hocam bu bir tür kaygı bozukluğu galiba çok yakın bir arkadaşımda da var bu da sık görülüyor
Evet agorafobi olduğunu biliyorum ama doktora gitmedim teşhisim yok çocukluğumdan beri aşamadığım şeyler var daha doğrusu kişiliğimdeki özellikler hayatıma engel oluyor ve olmaya da devam ediyor
Hocam Allah yardımcınız olsun zor bir durum gerçekten:/ dediğim gibi çok yakın arkadaşım direk aynı durumdan muzdarip o destek de alıyor aslında daha iyi ama ciddi şekilde çekiyor yani bu durumdan
Aslında mantıksız duygular olduğunu fark etseniz bile engel olamıyorsunuz değil mi
Sizi sürekli rahatsız ediyor
Amin sağ ol tam olarak neyim olduğunu bilmiyorum hiç doktora gitmedim destek almadım ben insanlardan çekiniyorum utanıyorum dışarı çıkmak bana kaygı korku hissettiriyor ama dışarı çıkamamak sonradan oluşan gelişen bir durum önceden çıkabiliyordum zamanla iyice kendimi kapattım içime kapandım utangaçlığım çekingenliğim korkularım kaygılarım iyice arttı ve hayatımı tamamen kontrol altına aldı bunu kontrol edemiyorum özgürlüğümü kaybettim tutsak gibi yaşıyorum evden dışarı çıkamamak gerçekten kötü hissettiriyor senelerdir çaresizlik içinde yaşıyorum kimse de anlamıyor ailem bile
İlişkiye giremediğik boşalamadığım zaman kötü oluyorum
Fobi mi değil mi bilmiyorum ama örümceklerden tiksiniyorum biraz 😣
Yükselik korkusu ve klostrofobi.
Yükseklik bende de var hocam ya. Klostrofobi de çok kötü dar alanlarda sıkışıp kalmak falan Allah korusun
Korkularımızın üzerine mi gitsek? Paraşüt veya bungee jumping'e ne dersin?
Hocam kalpten gitmeyelim😅 ama denemek lazım aslında
Paraşütü aslında bir kere başarabilsek yükselik mükseklik bir daha hak getire diye düşünüyorum:)
Haha. Hayırlısı.
Tripofobi ve yükseklik korkusu
Yükseklik bende de var:/
Ayak fobim var fjbcbcbv
Ayak fetişistleri biraz bunaltmış sanırım😅
Yıllardır var ya ducvcjbdjdb çok mide bulandırıcı
😅 evet bazı insanların gerçekten hoşuna gitmiyor
Sanırım en büyük kabusun ayak fetişi birisiyle sevgili olmak olurdu?😅
Eveet
deniz fobisi derinlikten korkuyorum ve tripofobi
Talassofobi diyorlardı dimi ona
evet
Yalnızlık fobisi var bende.
Bazen yanında gerçek dost göremediğinde mecbur yalnız kalıyor insan:/
Her türlü yalnızlık evrelerimiz olacak alışmak lazım hocam
O ne demek
Yani yüksek yerlere çıkamıyorum geriliyorum ve çarpıntım başlıyor. Mesela yüksekte yapılan extreme sporları asla deneyemem. Onu geçtim turistik bir geziye gitsem yüksek, dağlık alanlara asla çıkamam.