Bugün @27esmerim doğum günü 🥳 Sevdiklerinle birlikte Mutlu, sağlıklı, huzurlu nice güzel yaşlara.. iyi ki doğdun 🌺

Bugün @27esmerim doğum günü 🥳 Sevdiklerinle birlikte Mutlu, sağlıklı, huzurlu nice güzel yaşlara.. iyi ki doğdun 🌺

Benim için çok önemli değil. Ama hiç önemsiz de değil. Ben doğum günü pastası ve kutlama istemem. Sadece hatırlanmak isterim. Hatırlanmak güzeldir. Hatırlanmak özeldir. İçten bir doğum günün kutlu olsun ya da mutlu yıllar denmesi benim için yeter de artar bile.
Tarzım değil. Herkesin ikiyüzlü kutlamalarından uzak olmak tercihim. Kendi başıma veya sadece sevdiceğimle başbaşa kutlasam yeter de artar bile. Story atmalar, mum üflemeler, alkışlar, riyakârca temenniler resmen benden uzak olsunlar. Hatta o insanlar hatırlamayınca çok mutlu oluyorum.
Doğumgünlerine çok önem veriyorum ben ya, değer verdiğim insanların doğumgünlerini asla unutmam. Ama bugün biraz durum farklı çünkü; Bugün rahmetli Dedemin doğumgünü.. bana her şey onu hatırlatıyor..
Başın sağolsun abla, mekanı cennet olsun 🙏
Cansın 🌸🙏 amin..
Teşekkür ederim yavru 🌸
Günaydın, Rica ederim abla 🤗🌸
Çok teşekkür ederim ablacım çok mutlu oldum sagol ✨🥳❤️
Rica ederim abla ne demek 🤗🥳 <3
Rica ederim ablam 🤗🥳
Cevap
21Cevap
Mutlu yıllar nice seneleri sağlıklı göresin
Mutlu yıllar dilerim kendisine ☺️
Esmer sen kaç kere doğdun :D Sanki geçen günde doğum günündü :D Mutlu yıllar diliyorum. 45 yaşına girdin değil mi? :D
Aslında hatırlanmak güzeldir seviyorum ama olmazsa olmaz değil, doğum günün kutlu olsun @27esmerim nice mutlu yıllara
@27esmerim rica ederim güzel günlerin olsun
Kutlanmasını sevmiyorum. Şimdiye kadar bir kaç defa sürpriz yapıldığı oldu lakin ben sürprizleri de sevmiyorum 🙄🤣.
İlla doğum günüm kutlanacak ise en sevdiğim yemeklerden birinin yapılması kâfidir
asiri derecede önem veririm ölen eşimin dahi doğum gününü kutlarım pasta keserek falan değil tabi ama benim için önemli
Evet severim.
Iyi doğmuş mutlu yılların olsun esmer💐🦋
@27esmerim 💕☺️
Evet severim ama benim ki hiç kutlanmaz
@27esmerim abla doğum günün kutlu olsun 🥳🎂
Önceden evet 25 ime kadar ama artık hiç sevmiyorum açıkçası yaşlanıyoruz ve ömrümuzden günler azalıyor ve bunu kutlamak bana saçma geliyor.. ama sevdiklerimin kutlarım
Ben çoğu zaman doğduğum güne lanet okuyom. 2 yaşındayken boğazıma meyve kabuğu kaçmış. Annem son anda kurtarmış. Yazık ki, yazıklar olsun ki kurtarmış. Şimdi her günüm ölüm.
Kendi doğum günümün kutlanmasından hoşlanmam kutlayan da yok zaten. Ama başkalarınkine önem veririm
Bugün benimde doğum günüm ♥️ ama kuru kutlama dışında bişey yapan yok anlamsız keşke dogmasaydim
Doğum günleri 🎈 ya da özel günleri kutlamayı severim evet
Kendimin doğum günü kutlamayı sevmem, lakin sevdiklerimin kutlarim Hazırlarım hediyemi alirim
Hayır sevmiyorum böyle şeylerin bir kıymeti yok bende. olmasa süper olur
Evet severim, birilerinin doğum gününü kutlamayı severim aynı şeyi kendimde de beklerim.
Hayır 4 gün sonra doğum günüm ve herhangi bir planım yok yaşlandığım için mutluyum
Severim tabii ki. Benim doğum günümü kutlayan arkadaşlarımı kutlamayı daha bir severim.
Evet, hem kendi doğum günümü hem de sevdikleriminkini kutlamayı seviyorum.. 🥳🍰
Gaziler gününde doğmuşum, çok anlamlı bir günde o yüzden seviyorum.
Seviyorum ama doğum günümü kutlayan yok. Hiç doğum günü kutlamadım
Kendi doğum günümü kutlamam kutlattırmam.
Doğum günü kutlamayı bıraktım Barış
Doğum gününüz kutlu olsun
Doğum günü kutlu olsun nice güzel senelere
Farketmez ya kullanırsa mutlu olurum kutlanmazsa üzülmem 😊
Evet doğum günlerine oldukça önem veririm
Evet doğum günü kutlamalarını severim
Hayır sevmiyorum
Sevdiğim insan olunca tabikide 🙂😊
Kutlamam bana anlamsız geliyor
Evet severim çok iyi oluyor
Cocuklarinkini kutlamasini severim o kadar
Evet seviyorum
bilmiyorum hiç kutlamadım
Nice yıllara
@27esmerim rica ederim darısı 86 ya
@27esmerim onu bilemeyiz tabii hayırlısı artık. 😂. Hesabı kapatmazsak bakarız burada mıyız o zamanlar diye.
@27esmerim genç nesillere öğretiriz 😄
Evet 👍
Ortama göre değişir
Evet severim
doğum günlerinden nefret ederim
severim evet
Ailecekse evet ama kalabalık bir biçimdeyse hayır
Severim
Severim.
Evet severim
Seviyorum
Seviyorum