+1 yılAnneme ve kardeşime koşarım
Ailem en büyük zenginliğim sığındığım limanım
11 Yorumla- +1 yıl
Begeniniz için teşekkür ederim sagolun
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İçime biz hüzün düşmüş ise Rabb' ime yönelirim. Nafile Namazı kılar ilk önce şükrederim sonra da bana verdiği bu için sabreder, tefekkür ederim. Birim ki O' ndan geldi ve yine benden alacak derim. Misafirdir gelen. Fazla kalmadan gidecektir der şikayet etmeden beklerim.
12 Yorumla
Soran+1 yılRica ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülünce ne yapılır olayı monotonluktan çıkarmak için alkol denedim sigara denedim farklılık olsun diye ama Yok müziğim kahvemden ötesi sarmıyor beni ben üzülünce alıyorum kahvemi kulaklığımı hava kaç derece olursa olsun direk balkona...
20 Yorumla
Kağıt var kalem var
Şiir var Kitap var
Düşmeden yürümek olmaz ya düştüysek kalkmak var...
13 Yorumla
Soran+1 yıl🌺
Soran+1 yılRica ederim 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAğlıyorum uyuyorum veya kendimi dışarı atıyorum uskudar stilde dolanıp denize karşı oturup denizi izleyip müzik dinliyorum.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeşet ertaş dinleyip, sigara içiyorum...😄
14 Yorumla
Soran+1 yılNeşet Ertaş dinleyince daha çok efkar basıyo beni🤦♀️
- +1 yıl
tamam işte iyice dibe vurmam lâzım başka türlü olmuyor bende...😄
Soran+1 yılZekice😀
- +1 yıl
Abovv 🙂🙂 tam bunalım haa
Kimsenin olmadığı yere giderim. Kitaplarımı alırım. Sonra giderim kitap okurum bana iyi gelir. Sonrada müzik falan dinlerim sakinleştirir. Ayrıca çikolata da çok güzel eşlik ediyor bunlara.
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Pek üzülemiyorum. Benimki anlık oluyor herhalde. Tüm üzüldüm diyerek yoluma bakıyorum.
10 YorumlaEskiden camları kapıları kırıp yakıyor, aynı şeylerden çok sıkılıyordum. Kıtalarda sörf yapınca rahatlıyordum.
Sen de yap güzel oluyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılCamları mı kırayım😬
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılMüzik dinleyip hayatı sorguluyorum sonra diyorum fazla abartıyorsun ne gerek var üzülmeye o davar üzülüyor mu sanki.
11 Yorumla
Soran+1 yılDavar😂🤣
Çok tatlı yerim hep tatlı yerim, tatlı alarmı verir vücut😂
23 Yorumla
Soran+1 yılSen bensin🤦♀️
- +1 yıl
O zaman size ayna gerekmez
- Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılAğlıyorum. Beni üzen kişiye sinirliysem bağırırım da
13 Yorumla
Soran+1 yılYanyana olan insanlar birbirlerine neden bağırır?
- +1 yıl
Sinirlendikleri için🙄
Soran+1 yılKalpleri birbirinden uzaklaştığı için.
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıllahmacun yiyorum sonra kahve içip fal bakıyorum 😂🤣
115 Yorumla
Soran+1 yılÇıkıyo mu bari baktığın fal😬
- +1 yıl
%85-90
Soran+1 yılİyi sallıyon demek
- +1 yıl
🤣😂🤣 senin bakış acina göre sallamaksa öyle olsun 😉😉
Soran+1 yıl*İyi tahminde bulunuyorsun o zaman 😅
- +1 yıl
bi karar ver sallıyor muyum tahmin mi ediyorum 🤔🤔
Soran+1 yılAynısının laciverdi bana göre.
Ama sallarken de mantıklı sallamak diye bişey var 😬Diğer seçenekleri eleyerek gibi yani.- +1 yıl
inanmadığın veya ilgin olmadığı için verdiğin yorum da noktasına virgülüne kadar haklısın
ama
bazen düşündüğün veya öngördüğün birsey seni yanıltabilir siyah ve beyaz bir renktir ama gri kimisine göre bir renk değildir ama varlığını görürsün 😉😉
Soran+1 yılYoo benim ilgim var. O yüzden yorum yaptım cevabına. Arada buraya da atarım yorumlatmak için. Seviyorum fal baktırmayı.
- +1 yıl
ilgisi olan birisinin bakan kişiye iyi sallıyorsun demesi şaşırttı beni açıkçası umarım hakkıyla ve şeffaflık içerisinde bakarlar kahve veya el faliniza 🙏😊😊
Soran+1 yılYanlış kelime seçimi için kusura bakma 🤦♀️
- +1 yıl
ben burada kusur görmüyorum ki düşünce özgürlüğü diye bisey var istediğin gibi düşünüp yorumlaya bilirsin bu konuda kuşlar kadar özgürsün 😊
asıl sen kusura bakma lütfen sordugun sorunun dışında bir konu konuşup sorunun içeriğini bozdum 🙏🙏
Soran+1 yılFal bakma olayına ilgim olduğu için onu cımbızladım ordan😬
Sorunun içeriğini sen değil ben bozdum. Ki bunu hep yaparım. Böyle daha eğlenceli oluyor burası bence. Fal bakmak hakkında öyle denir hani salla bişeyler gibisinden. Sıfır art niyet yani.- +1 yıl
teşekkür ederim sağolun 😊
- +1 yıl
sizede iyi geceler hanımefendi 👋😊
Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. tavsiye ederim. ama şunu da sakın unutma bu hayata kimse için üzülmeye ya da üzmeye değmez.. hayat sınırlı ve kendinden başka kimseye hatinden fasla değer verme. https://www. youtube. com/watch? v=hs-p_vetn94
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ağlıyorum öfke nöbeti geçiyorum eşyalara hücum dıkşın sonra geciyo
11 Yorumla
Soran+1 yılÖmrü hayatımda bi iki kere yaşamışlığım var bunu.
+1 yılYemek yerim.
Mutlu iken de yerim, mutsuz iken de. Üstüne de kahve içerim.
11 Yorumla
Soran+1 yılAfiyet olsun 😀
+1 yılDışarı çıkıp turlarim motorla , bambaşka bir dünyaya ışınlanıyorum herşeyi unutuyorum o an
15 Yorumla
Soran+1 yılHız falan yapmıyorsun de mi😬
- +1 yıl
Uygun yerlerde yapıyorum 💨
Soran+1 yılTamam 💫
- +1 yıl
Sen ne zaman motora başladın ya, eskiden sürmüyordun sanki
- +1 yıl
@TheLastt11 izmirdeyken artçı takılırdim, 4 senedir kendim kullanıyorum
Yemek yiyorum, uyuyoyum, müzik dinliyorum ve siteye geliyoyum
13 Yorumla
Soran+1 yılSeni üzenleri köpekler kovalasın😄
Soran+1 yılÇok amin 😬
Çikolata yer, duşa girip ağlarım. Sonra aynaya bakar "ağlayınca çok çirkin olmuşum" der tekrar ağlarım 😅😂
30 Yorumla
+1 yılOfff gercekten ya. Üzülünce hicbisey yapasim gelmiyo mala baglamak bu heralde. Diyet falan birakiyorum gereksiz tatsız tutsuz surekli atiştiriyorum amacsizca
23 Yorumla- +1 yıl
@Yeşilbiryer az ye az
- +1 yıl
Özüme dönmeme az kaldi
- +1 yıl
Özüne dönme eğer şişko mişko olacaksan
+1 yılBu duruma verdiğim reaksiyonlar çok değişken. Bazen sessizleşiyorum bazen ağlıyorum bazen de belli etmek istemediğimde gereğinden fazla güler yüzlü olmaya çalışıyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben üzülünce kafa dağıtmak için telefona sarılırım hemen bir arkadaşımı ararım. Olamadı film izlerim. Zaten üzüntüm genelde bir iki sürer sonra ben yine eski ben.
10 YorumlaBenim de yok alkol sigara. Üzülme gelince üzülüp o duygumu yaşarım sonra da geçer. İnsan içim yaratılan her duyguyu yaşamak lazım. Üzülmek de var üzülüyoruz.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde evcil hayvanıma sarılıyorum ondan güç buluyorum kedimden yani. ya da sosyal medyada gezinip sevdiğim insanların videolarını izliyorum.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoncuk boncuk ağlıyorum napıcam, ya da gider uyurum
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendi kabuğuma çekiliyorum. Zaten kendi dğnyamdayım.
30 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uykuya veriyorum kendimi ya da kulaklıkla son ses müzik dinliyorum
30 YorumlaBen hiçbirşeye üzülmem beyni olan mahluk yaratıklar için kendime bakarım beni aşkımın mutsuzluğu üzer yakar ancak.
10 YorumlaKendimle yanlız kalıyorum ve saçma sapan şeyler düşünerek adeta dünyanın sonunu getiriyorum kısacası kendime zarar veriyorum :(
10 YorumlaÜzülünce internette bir yerlere üstü kapalı şekilde yazılar yazıp içimi döküyorum. Ya da uyuyorum, ya da unutmak için oyun falan oynuyorum telefonda.
10 Yorumla
+1 yılBilgisayar oynayarak kafamı dağıtmaya çalışıyorum. O bile neşemi yerine getiremezse uyuyorum.
20 Yorumla
+1 yılÜzüldüğüm zaman sessiz bir şekilde kendi kabuğuma çekiliyorum, insanlardan kaçıyorum, müzik dinliyorum, taslağıma yeni fikirler arıyorum, internette takılıyorum ve son aşamam ise duvara, tavana ve etrafa boş bir şekilde bakıyorum.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 937 cevap paylaştı.
+1 yılYıldız ablayı açıp ağlamaya çalışırım rahatlamak için en güzel yol
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ağlarım genelde..
görseldeki gibi yoksa benim de…10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Düşünüyorum ve tüm üzüntümü gerilim enerjisine dönüştürüyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kimseyle konuşmuyorum, kendi köşeme çekiliyorum öyle zamanlarda.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHe valla bende. Ama ağliyorum ya aglamaktan guzel aktivite mi var? Tek problem 1+1 sayilabilecek bir evde 5 kisi yasamamiz. O yuzden hönküre hönküre aglayamiyorum.
10 YorumlaÜzülünce susarım içime kapanırım. Uğraşacak birşeyler ararım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılGörseldekiler bende de yok, zamana bırakıyorum ben 😊
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dümdüz yaşamış capsi paylaşan. Açılmadan iade olacak
10 YorumlaValla doğru demiş sigaram yok alkolüm yok sessizleşiyorum ve her zamanki gibi stabil oluyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 509 cevap paylaştı. Sessiz kalıyorum. Kimseyle konuşmuyorum genelde.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Herkesten ve herşeyden soyutlarım kendimi. Efkarımı kuşanıp buğuma çekilirim.
10 Yorumla
+1 yılMotorla gezerim ve kum torbası ile çalışırım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 916 cevap paylaştı. Bir kahve, bir puro, biraz çikolata, güzel bir müzik ve manzara
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 484 cevap paylaştı. Ayni ben tarif etti sahile veya bi manzaraya gider kafa dinler veya kendimi sorgularım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılAy aynen, sigaram yok, alkol yok, yemek de yiyemiyorum öleyim ben o zaman.
10 Yorumla
+1 yılKöşeme çekiliyorum..
23 Yorumla- +1 yıl
O köşe hangi köşe 🙂
- +1 yıl
@Merhametli_Adam gizli kimsenin olmadığı köşe..
- +1 yıl
Yokki öyle bi yer 🙂
Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sigara içiyorum
10 YorumlaO zaman gece, en iyi dostum. Onunla sırlarımızı paylaşıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılAğlıyorum kendi içime kapanıyorum şimdi yaptığım gibi
00 Yorumla
+1 yılAzıcık modum düşüyor bazen ağlıyorum sonra yüzümü yıkayıp acımadı kiii diyorum🤪
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAraba atlar balığa giderim ordan da birşeyler yiyip içmeye , yalnız kalmamaya çalışırım tüm gün
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılSigaraya da zam geldi içemiyoruzki ağız tadıyla üzülelim
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılAğlayarak günlüğüme yazıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok duygulandım şu an 😔
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıliçime atarım dışardan zerre anlaşılmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılO da kötü ki. İçi çürür insanın😬
- +1 yıl
;)
+1 yılArka arkaya sigara içerim...
16 Yorumla
Soran+1 yılİki gündür çok fazla sigara muhabbeti yaptım🤦♀️ciğerlerim soldu psikolojikman🤣
- +1 yıl
İçiyor musun sen 🤔
Soran+1 yılYoo
- +1 yıl
Aferim 😂
Soran+1 yılSana sıfır o zaman 😅
- +1 yıl
Kaderimize katlamacağız : ))
+1 yılAğlıyorum birde yiyorum 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılSonradan birde o yediklerin yüzünden ağlamayasın😄
- +1 yıl
Yok ertesi gün az yiyorum 😂
+1 yılmüzik dinlerim film bakarım
14 Yorumla
Soran+1 yılKomikli filmler mi?
- +1 yıl
evet modumu yükselticek güldürecek filmler
Soran+1 yılVar mı tavsiyen😄biz de nasiplenelim🙃
- +1 yıl
There's Something About Mary
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Görseldeki ben 😄 üzülünce uyuyorum genelde
17 Yorumla
Soran+1 yılÜzülünce asla uyuyamam🤦♀️
Soran+1 yıl'Şunu da söyleseydim, bunu niye söylemedim' diye döner dururum😬
Soran+1 yılUyuyunca unutuyorum ben 😆
Soran+1 yılİşte uyumak sıkıntı, uykuya dalmak😬
+1 yılBen üzülünce gtü başı dağıtıp iyice saçmalayıp toparlanıyorum sonra hızlıca
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Hiçbir şey yapmıyorum üzüle üzüle yaşlanıyorum
124 Yorumla- +1 yıl
Hala mı?
yok mu bi değişiklik ya 🤦 - +1 yıl
Bir adım zor olmasa gerek
Soran+1 yılNeden destek almıyorsun?
- +1 yıl
Abla adam dokunulmaz 🤷
- +1 yıl
Çok uğraştım ama fazla inatçı 😁
Soran+1 yıl@sozsuZzaman ben trol olduğunu düşünüyorum 😬
- +1 yıl
Yok abla bu abinin derdi başka yalancı değil yani öyle bir niyeti de yok
- +1 yıl
Hiçbir adım atamıyorum gençliğim evde geçti gitti maalesef evden dışarı çıkamıyorum senelerdir evde sıkılarak bunalarak yaşıyorum artık yaşadığımı bile unuttum yaşım ilerledikçe kendimi hayata yabancı hissetmeye başladım zaten senelerce eve kapalı yaşamaktan sağlığımda bozulmaya başladı heryerim ağrıyor
- +1 yıl
Abicim yeter yav kendini bi sal artık ne bu inat 🤦
- +1 yıl
Kendine zarar verdiğini bile bile
Soran+1 yılAilenden kimse yok mu? Sana yardımcı olacak. Dışarı çıkamayan hastaların ayağına gidiyo sağlık hizmeti. Sen de yararlan😬
- +1 yıl
Abla bizim bu abi aşırı derecede zor biri ☹️
Soran+1 yıl@sozsuZzaman bu abini ara ara görüyorum. Hep bu tarz cevaplar veriyo. Ama kendisi için önce onun bişeyler yapması, yapmayı istemesi lazım. Oturup ağlamakla, brklemekle olmaz😬
- +1 yıl
Çok defa söyledim imkansız hale getiriyor ☹️
- +1 yıl
Ailem bile beni dışarı çıkaramıyor zaten artık ailemde bıktı hiç destek falan da alamadım gençliğimi hep evde geçirdim dışarı çıkmak bana imkansız gibi geliyor kendimi dışarıya ait hissetmiyorum evet çıkmak istiyorum ihtiyaç duyuyorum ama çıkamıyorum olmuyor maalesef seneler böylece geçip gitti hayatın dışında kaldım dünyam evden ibaret dışarıyla hiçbir alakam yok sadece balkona çıkıyorum ve böylece yaşlanıyorum resmen gençliğim evde geçti gitti bu benim için çok büyük bir kayıp ve eksiklik oldu ve uzun vadede fiziksel zihinsel duygusal sosyal psikolojik her anlamda olumsuz etkilendim
- +1 yıl
Bayıltmak vardı dedim kabul etmedin 😁
Soran+1 yıl@sozsuZzaman ben bayılıcam şimdi 🤦♀️
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Yarın güneş yine aynı doğacak değişik olsun bari
Soran+1 yılYarın bi değişiklik yap da dışardan yaz🤦♀️
+1 yılAğlıyorum, sinirleniyorum...
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılYürüyüş
20 Yorumla - Devamını Gör (119)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne