Kalbinizin derinliklerinde en çok arzuladığınız şeyi gösteren bir pusulanız olsaydı, bu pusula neyi gösterirdi?

Kalbinizin derinliklerinde en çok arzuladığınız şeyi gösteren bir pusulanız olsaydı, bu pusula neyi gösterirdi?

Bir ceviz bahçesi içinde iki katlı ahşap bir ev. Mutlu bir eş. Mutlu bir garaj. Mutlu bir kümes. Tavuğu bari organik yiyelim. Ve teras katı komple kitaplık. Aydınlık bir çalışma odası. Gelsin hikayeler 😂 Oyy ne sarar biliyomusun😂
Valla hayaline salça olasım geldi desem 🤣
Düşüncesi bile nirvana ya 😂
Orman filan içinde dağ manzaralı bir yerde olsun bari 🤣 ekleme yapayım 🤣
Ceviz bozkır bitkisi. Gerçi kırşehir de baran dağı var. Dağ mı dağ iş görür 😂
Hayal hayaldir niye bozuyorsun şimdi iki manzara istedik diye 😒
Tamam abicim nasıl istersen öyle olsun 😂
Hayal de mi gurmayak gardaş 🤪 zeytin yağ gibiyim hayale çöker üstüne de acitasyon yaparım 🤣
Güzel soru ama cevaplanmayacak soru en çok arzulanan pusulaya göre mi açıklanır belki insan kendini keşfedememiş henüz o kadar kendi kendine itiraf edemediğini nasıl burada size söylesin🤔
Cevap
11Cevap
Benim kalbimde en çok istediğim şeyi gösteren pusula olsaydı ben sevdiğim kadının kalbinde saklardım ki en çok istediğim de bu zaten
Kalbimin derinliklerinde en çok arzuladığım şeyi sadece ben bilmeliyim. Başkalarının bilmesine gerek yok. Onu da çalarlar sonra🙄
kim çalacak :o
Korsanlar😂
korsanların ne işi var senin arzularınla :o
Ben henüz kendimi o kadar keşfedebildiğimi düşünmüyorum gencim kalbimden geçen çok şey var henüz en derine ulaşan bi isteğim olmadı
Olur zamanla dediğin gibi gençsin daha ☺️
Parayı gösterir ve daha çok ve daha çok başka birşeye önem vermiyorlarsa parayla dayak atmak aşşağılamak lazım birilerini 😎
Kendi hatalarım sonucu kaybettiğim aklım başıma geldiğinde ne kadar çırpındıysam boşa sonuç veren beni kabul etmeyen o insanla eskisi gibi olabilmek
Muhtemelen pusulanın manyetik alanını bozardım. Sübhaneke 'yi tersten okuması ihtimaldir.
Özgürlük, anlayış, bedensel doyum 🙄
Bedensel doyum ne oluyor 🤔
Onu söyleyemiyoruz maalesef djjs
Şaka bir tarafa valla bu sıralar para diyeceğim bu soruya
Tembellikten uzaklaşmış ve kendi için çabalayan beni gösterirdi.
Dünyaya dev gibi meteor çarpıyor offf 🤤
Pusulada şaşırır o kadar çok hedefim varki
Hafız olmak ve Kabe'ye gitmek🥹
Parayı
Kaptanimmm❤️❤️
Hayalimdeki erkeği gösterirdi
Trtdeki iş durumu olurdu.
Tek bir yer var, benim için değerli ✨
pusulayi cikarir atardim kafam rahat olurdu
Kuzeyi gösterirdi 🙄
Game of thrones geldi aklıma 🤣
Kahvemi😂😂😂😂
Bak ya gece gece aklıma neyi sokuyor 🤨
Hemde sütlü köpüklü 😂😂😂 ya da telvesi bol orta şekerli ımmmmm
Bak ya 😱 sütlü köpüklü hazır var 🤣 neyse yarın ofiste Columbia filtre kahve yaparım onu içerim mis gibi 😏
Sabaha çoooook var amaaaaa🤦🏻😂😂😂😂
Evet şimdi kafein alıp uykumu mu kaçırayim 🤣
Olur 😂
Cıks olmaz 🤣
Sen bilisen😂
Ben bilecegim tâbi başka kim bilecek
Bende kalsın, sır 🥺
Neden 🤔
sevipde kavuşamadığım çocuk
Sevdiğim kadını gösterirdi benim pusulam
Mezarı
Bilsem pusulaya ihtiyacım olmazdı