Çok çalışma evet katılıyorum ama bence şans da yardım etmiştir sizin düşünceniz nedir?
Yani parasal sorunları olan birisinin bence şans olmadan sadece çalışarak zengin olması mümkün değil sana yardım etmezse
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok çalışma evet katılıyorum ama bence şans da yardım etmiştir sizin düşünceniz nedir?
Yani parasal sorunları olan birisinin bence şans olmadan sadece çalışarak zengin olması mümkün değil sana yardım etmezse
Selamlar, başarı, çok çalışma, zorlu çaba ve iyi planlama ile birlikte, bir miktar şansla da ilgilidir. Her işi yaparken veya bir şey başarmak için çalışırken, bazı şanslı anlar veya şans durumları yaşayabiliriz. Bu, bir şekilde doğru zamanda doğru yerde olmak veya iyi bir fikrin akla gelmesi gibi olabilir.. Yine de, şansın başarı için tek başına yeterli olmayacağını unutmamak önemlidir. Başarıya ulaşmak için çok çalışmamız, kararlı olunmak, özveri göstermemiz, zorluklara karşı dayanıklılık göstermemiz ve bazen de kendimiz için bir fırsat yaratmak gerekir.. Sonuç olarak, başarı için biraz şans gerekebilir; ancak sadece şansla başarıya ulaşmak zor olabilir. Başarıya ulaşmak için çok çalışma, kararlı olunmak, özveri göstermemiz, zorluklara karşı dayanıklılık göstermek ve bazen de kendimiz için bir fırsat yaratmak gerekir.
İnsanın o imkanı kendisi eline alabilir. Fırsat kollayabilir. Zaten hele ki bu modern kölelik işçi adı altında gösterdiklerinden sıkıldıysa inan ki fırsat kollar. Hele ki herkes gibi değilse koyun sürüsü gibi değilse. Birşeyin farkındaysan inanki araştırır birşeyler bulur. her şey insanın elindedir. Sen yeterki işte azmet yaparsın. Beyine ne komutu verirsen onu yapar. her şey bizim elimizdedir
kesinlikle haklısın.. hele ki Türkiye gibi ülkelerde çok çalışarak başarı elde etmek imkansız bence.. çünkü sistem insanın insanı sömürmesi üzerine kurgulu..
Teşekkürler 😉
Cevap
8Cevap
Allah diyor ki, ilmi isteyene, malı istediğime veririm. Onun için buna şans adı veriyorlar.
O zaman kaderden bahsettiniz kader ile mi ilgili
Adam çalışkan para yok, adam yatıyor para gani.. sence de bunda bir iş yok mu?
Biz buna torpil diyoruz ,😉
Evet evet haklısınız ama doğru
Konu her zaman torpil olmuyor, bazen şans dediğimiz kader aslında daha baskın. Önemli olan kaderin Allah'tan geldiğine iman etmek.
Haklısınn😔🙏 bı de bize gelse 🙏🙏🙏🙏
Neyin eksik sana gelmesini umuyorsun?
Ya ben başarıdan ziyade huzurlu bir hayat istiyorum ya 😔 bazılarına veriyor Allah bana yok ama
Cem yılmazın o senin içinde demesi aklıma geldi..🙂.. madem içimde sana neden para veriyorum..😄
Güzel bak, güzel düşün, hayattan lezzet al diye bir söz duymuştum, her zaman böyle düşünüyorum ben..😉
Hemde ne içimde 😑 ne demezsin
Herşeye çok önem verme, insanlarla münasebetin de ateşle münasebetin gibi olsun.
Haklisiniz 🙏🙏 ne zaman insanlarla konuşmaya başladım başımdan bela eksik olmadı 🙏🙏
Basariyi sen bulursun şans belki bazen bir anında olabilir ama her zaman şans olamaz
Azim çaba ve emek gerekiyor. Şansta Yolunda giderse başarı kaçınılmazdır.
Çalışma önemli ama daha da önemlisi bu çalışmayı yapabileceğin ortam, aile, psikolojik durumun gibi etmenler yani evet bence şansla alakası var.
Ohhh be sonunda benim gibi düşünen birisi
,♥️♥️♥️
:)))
♥️♥️♥️
Şansın da yardımı dokunmuştur
Ben de öyle düşünüyorum acun mesela ama adam çalışıyor da yani
🙏
sans onemlı hatta en onemlısı
Seçimlerle alakalı...
Şansta tabiki etkili
Ama daha çok çalışma
maddi zorluklar kötü durumlar yaşayan bir bireyin derslerinde başarılı olduğunu gördün mi mesela bence biraz da çevre de önemli diye düşünüyorum
Bazen şans bazen zeka
Yok atsana Melissa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?