Ucu açık bıraktım.. aşkta, işte falaan
Ne istemediğimi bildiğim kadar, ne istediğimi bilemiyorum sanki..

Ucu açık bıraktım.. aşkta, işte falaan
Ne istemediğimi bildiğim kadar, ne istediğimi bilemiyorum sanki..
Ben ne istediğimi değil ne istemediğimi biliyorum. Şu anki toksik, köhne, cahiliye düzeninin bir parçası olmak istemiyorum.
George Orwell der ki; """Aydınların en büyük ızdırabı cahillerin tercih ettiği düzende yaşamaktır."""
Ben bu ızdırabı 8 yıldır yaşıyorum. Son 4-5 yıldır en şiddetli biçimiyle yaşıyorum.
DİNDEN ÇOK DİNCİ, DEVLETTEN ÇOK DEVLETÇİ, KRALDAN ÇOK KRALCI, KURALDAN ÇOK KURALCI, AMA ÖZÜNDE MENFAATÇİ, ÖZÜNDE ŞAHSİYETSİZ, ÖZÜNDE NAMUSSUZ İNSAN YIĞINI...
Her gün yandaş basında ve ona hizmet eden sanal mecralarda okuyup duyduğu ya da kendi portföyünden icat ettiği yalanlara en başta kendisini inandırmış manyakların ülkesi, açık hava tımarhanesi...
Patolojik yalanın en bariz özelliği şudur. Yalanın sahibi bile söylediğinin yalan olduğunu bilemez hale gelmiştir. Öyle lanet bir yanılsama bu.
Bir insan, bu ülkede 34 yaşına gelip de tımarhaneye ya da hapishaneye düşmeşiyse bu durum 7000 yıllık insanlık tarihinin önümüze getirdiği en büyük mucizedir.
Bu sitede her zaman söyledim yine söylüyorum.
Zalim olsaydım insanlara zulmetmek için binlerce geçerli sebebim vardı. Mazlumum ama kimseyi sevmek için tek bir sebebim yok.
FİKRET DOĞAN
Biliyorum hemen hemen her konuda..
Teşekkür ederim 🌸
Cevap
11Cevap
Evet ne istediğimi çok iyi biliyorum tabi ki de.. ama istediğim şey bu dünyada yok. aslında hiç bir yerde yok.
Evet biliyorum az insan çok huzur meselâ...
" Ne istediğini bilmeyen bulduğunda da haberi olmaz olmazmış."
Ne istediğimi bilirim tabiki 😎
Fazlasıyla kararlı ve emin yapım vardır. istediğimden vazgeçmem için yok olması gerekir.
Yani evet biliyorum bu sıralar. Umarım gerceklesir.
Ne istediğimi biliyorum ama zaman durdu sanki.
Evet. İstediklerimi de alıyorum hep her konuda. Netim.
Huzur istiyorum. Aşkta, hayatta, işte, tatilde, evde, sokakta...
Kesin bir şekilde söylüyorum; Bilmiyorum.
Ben m. nyağım. Ne istediğimi bilmiyorum
Evet çok iyi biliyorum. Kendimi iyi tanırım.
Ne istediğimi de, ne istemediğimi de biliyorum
Bazı zamanlar biliyorum
Evet biliyorum. Ucu açık bıraktım aşta falan
Tek onu biliyorum işte
Evet biliyorum
Ne istediğimi gayet iyi biliyorum anlayabilene.
Evet çok net
Bilmiyorum
Evet biliyorumm
Dondurma
Meme istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?