Önemseyip de kaybettiğiniz insanlar var mı? Neden insanlar verilen değerin kıymetini bilmezler..

Önemseyip de kaybettiğiniz insanlar var mı? Neden insanlar verilen değerin kıymetini bilmezler..

Evet vardı ama artık gerekene gerektiği gibi davranıyorum kesinlikle.. bir kişi benim verdiğim değeri hak etmiyorsa o zaman hiç bir şekilde değer vermiyorum ya da şans vermiyorum çünkü bazıları egosundan kibrinden bencilliğinden dolayı verdiğim değeri fark edemiyorlar... ve böylelerini kaybetmekten de hiç korkmam aksine hayatımdan çıkartırım sadece
Her şey dengedir. Tahterevalli misali bir tarafın neyi ağır basarsa o tarafın g*tü kalkar. G*tü kalkan da uçabiliyorum sanıp çekip gider. Oysa öte tarafta olan insan zaten aynı yerdedir yani dibe oturmuştur bir kere. Uçtuğunu sanan da yere eninde sonunda sağlam çakılır. Çünkü uçan kendisi değildir.
Önemsenen insan kendisini kaybetmez, önemseyip kaybetmiş isek, kendisini kaybetmiştir...
Belki de başka sulara yelken açmıştır..
O kesin zaten, ondan şüphemiz yok ki... Dikkat etsin de başka sularda boğulmasın😂
Bence boğulsun da dönüşü olmasın.. 😅
Dönüşü olmaz ki zaten...3 nokta değil, nokta koyuldu. Cümle bitti : ))
Bilmem öylelerinin pek yüzü kızarmaz ya geri gelebilirler..
Çelik kapı koydum 12 yerden kilitli 😂
Bacadan gelir dikkat et.. 😅

Hangi doktor bu 😂😂😂😂 iste tamda o hesap
Kesinlikle.. 😄 Beyniyle yer değiştirmiş mi diyorsun..
Mesaj gitmek istediği yere gider inşallah.. 😅
O benim sorumdan gitmez zaten.. 😅
Ay teşekkür ederim hayır diyemeyeceğim.. 😅
Cevap
16Cevap
Ohooo say say bitmez. Yanlış insanları önemsiyoruz.
Kayıptan kastın yaşayıp ama yanında olamamaksa önemli değilki gitmiş diyorum diğer durum içinse yapacak bşr şey yok, bizden daha fazla seven almış yanına onada boynumuz kıldan ince
Ya hakkından fazlasını verdik ya da hakkını teslim ettik de, yetiremedik, ağır geldi.
Önemseyip kaybettikçe, önemsememeyi öğrettiler.
Kimseye gereğinden fazla değer verme ben bu hataya düştüm dahada düşmem
Evet kaybettim. Onlar gitmek istedi bende güle güle dedim.
Önemsemeyip kaybettiğim babam ve kardeşim var
Kendi içinde karışık bir döngü.
Kazandıklarımdan çok daha fazla kayıplarım.
Kimseyi önemsemeye gerek yok sonra biryerleri kalkıyor
Var ama kafamda yavaş yavaş öldürüyorum onları biraz zaman gerekli ama sonunda olacak
Yok, benim önemsediğim insanlar bu önemin ciddiyetinin ve gerçekliğinin farkında olur.
İnsan gider, çok sevilen simarir ve herkesten o sevgiyi göreceğini sanıp aldanır
Var. Birisi de burada.
Yavaş yavaş ölmeye başlıyorlar.
Allah rahmet etsin inşallah şimdiden😀
babam vardı Vefat etti :'(
Var evet
Var maalesef
Yok olmadı
İnsan oğlu değer bilmez biraz nankör
Bence bazen insan kendindede suç araması lazım
evet var
Evet
Mallar işte