Kişilik & Karakter Hangi psikolojik rahatsızlıklara sahipsiniz? efepolatt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Benimkiler şöyle efendim:- Depresyon ( yüksek derece )- Okb ( ağır )- Sosyal Anksiyete ( orta ağır )O değilde ben ölmüşüm haberim yok..Sizinkiler neler? Güncellemeler+1 yıl Bu sorular niye tutuyor la Hangi psikolojik rahatsızlıklara sahipsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Rahatsızlığım yok 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Okb var. İlaçlara devam ediyorum.Panik atak vardı. Bir kaç yıldır hacamat yaptırıyorum. Yok denilebilecek kadar azaldı.Kesinlikle hacamat yaptırmanızı öneririm. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Depresyon sahibiydim ama ciddi anlamda. Bir aralar çok kötü bir dönemden ve ağır bir dönemden gecmistim. şu an bir tık iyiyim. 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. U aralar hepsi var yakında şizofreni ye bağlicam🤦🏻😂🙄 1 0 Yorumla
Nar__cicegi Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 83% +1 yıl Allaha şükür bir şeyim yok. Hepinize acil şifalar diliyorum. 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Orta şiddetli depresyonum..Anksiyetem..Okb.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Rahatsızlığım yok
Okb var. İlaçlara devam ediyorum.
Panik atak vardı. Bir kaç yıldır hacamat yaptırıyorum. Yok denilebilecek kadar azaldı.
Kesinlikle hacamat yaptırmanızı öneririm.
Depresyon sahibiydim ama ciddi anlamda. Bir aralar çok kötü bir dönemden ve ağır bir dönemden gecmistim. şu an bir tık iyiyim.
U aralar hepsi var yakında şizofreni ye bağlicam🤦🏻😂🙄
Allaha şükür bir şeyim yok. Hepinize acil şifalar diliyorum.
Orta şiddetli depresyonum..
Anksiyetem..
Okb..
panik atak
sosyal anksiyete