Kişilik & Karakter Şimşek çakmasından korkan var mı? Yaralikalbimmm Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Beyaz isik Güncellemeler+1 yıl Ben korkuyorum 2 senedir yaşıyorum bu sorunu Şimşek çakmasından korkan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Hayır ben çok severim. çünkü aniden gelir. 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Çok yattım o yıldırımlar in içinde saçlarımız elektirik li olmusdu maa fen aya yıldırım carpmazi kıvılcımları etkilemişti 4 kisiyi 0 2 Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl Sonra Yorumla bielmanınyarısı +1 yıl Sonrası hep içimde bir enerji çalışırken yorulmak bilmiyom😂😂😂 Yorumla
sevimsizsyduck Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 56% +1 yıl Hiç Korkmazdim depremi yaşadığım hava öyle olduğu için artık korkuyorum 0 2 Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl 2 senedir yaşıyorum ya şimşek çaktigindan bu yana ağlıyorum Yorumla sevimsizsyduck +1 yıl Depremi yaşadın mi Yorumla
Gamolly Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben çünkü sanki o an üstüme düşücekmiştr çarpılıcakmışım gibi hissediyorum 0 1 Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl Astrafobi mi oldum acaba Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şimdi ölecek isek tamam, şu şimşek sonrası zekası tavan yapanlar var yine tamam ama yüz eller falan yanık kalmasın da. Sakat kalırsak eyvah. 0 2 Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl Zaten ağladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Denen ağladın korkundan dolayı mı? Yorumla
ByAnahtar Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl Normalde korkmam ama birara öyle çaktı ki korktum yani 0 0 Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı. her çarptığında korkmam ama geçen gün bir şey izlerken dalmışım bir koydu var ya aklımı aldı 0 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 934 cevap paylaştı. korkuyorum valla 23 yasimdayim 0 1 Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl Gerçekten hastalık gibi oldu perdeleri camları kapatıyorum şimşek çaktiginda Yorumla
myownsummer Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl hayır ama çok gürültülü olunca rahatsız ediyor 0 0 Yorumla
DulkadirliAslanBey Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Dışarıda biraz. 0 19 Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl Korkuyorum 😣😣😥😣 Yorumla DulkadirliAslanBey +1 yıl Oy oy oy 😃 Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl 🥺😥😥😥😥😥 Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl Niye bu korkuyu yaşıyorum Yorumla DulkadirliAslanBey +1 yıl Gel bir sarayım 😘 Yorumla DulkadirliAslanBey +1 yıl Yalnız yaşıyorsan o tetikliyor olabilir Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl Yorganın altına girdim Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl Korkudan Yorumla DulkadirliAslanBey +1 yıl Ahahahah 😅 Çok tatlı geldi bu hareket cadı Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl Perdeleri bile kapatıyorum ama annem açtı 😥😥😥 Yorumla DulkadirliAslanBey +1 yıl Sakin ol tatlım. Geçecek hepsi. Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl Allah'ım beni bu korkudan kurtar Yorumla DulkadirliAslanBey +1 yıl Bence senin isteğin ilgi 😃 Uzun yakışıklı adam gelip sarılacak sana. Korku bahane 😅 Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl Manyak mısın olum korkuyorum 😥😥😥😥 Yorumla DulkadirliAslanBey +1 yıl Burdan ne yapabilirim kalbi yaralı cadı ha 😃 Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl Bu korkuyu nasıl yenerimmm✊ Yorumla DulkadirliAslanBey +1 yıl İyi şeyler düşün sevdiğin şarkıyı aç başka şeylere odaklan evin içinde guvendesin yıldırım düşmesi ihtimali milyonda bir Allah korusun üstü kapalı yere düştüğü görülmemiş korkma düşse bile paratoner alır onu ya da çatı hasar alır senlik bir şey yok Yorumla DulkadirliAslanBey +1 yıl Çocuk değilsin. Hadi şu an çocuğun olsaydı. O korkunca sen de mi korkacaksın Allah aşkına Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl Beyaz ışıktan korkuyu bazen kırmızı ışık oluyor 😥😥 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 945 cevap paylaştı. hoşuma gidiyo 0 0 Yorumla
bilgiss Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl benn çok😔 1 1 Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl Şimşek çaktuginda ağlıyorum kafayı yemiş gibi oluyorum 🥺 Yorumla
S400avcisi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yok balim 0 2 Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl Astrafobi mi oldum acaba Yorumla S400avcisi +1 yıl Kanatlarimin altina gir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır ben çok severim. çünkü aniden gelir.
Çok yattım o yıldırımlar in içinde saçlarımız elektirik li olmusdu maa fen aya yıldırım carpmazi kıvılcımları etkilemişti 4 kisiyi
Sonra
Sonrası hep içimde bir enerji çalışırken yorulmak bilmiyom😂😂😂
Hiç Korkmazdim depremi yaşadığım hava öyle olduğu için artık korkuyorum
2 senedir yaşıyorum ya şimşek çaktigindan bu yana ağlıyorum
Depremi yaşadın mi
Ben çünkü sanki o an üstüme düşücekmiştr çarpılıcakmışım gibi hissediyorum
Astrafobi mi oldum acaba
Şimdi ölecek isek tamam, şu şimşek sonrası zekası tavan yapanlar var yine tamam ama yüz eller falan yanık kalmasın da. Sakat kalırsak eyvah.
Zaten ağladım
Denen ağladın korkundan dolayı mı?
Normalde korkmam ama birara öyle çaktı ki korktum yani
Çocukken korkardım sadece
her çarptığında korkmam ama geçen gün bir şey izlerken dalmışım bir koydu var ya aklımı aldı
korkuyorum valla 23 yasimdayim
Gerçekten hastalık gibi oldu perdeleri camları kapatıyorum şimşek çaktiginda
hayır ama çok gürültülü olunca rahatsız ediyor
Evdeyken hayır dışarıda iken gerilirim
Dışarıda biraz.
Korkuyorum 😣😣😥😣
Oy oy oy 😃
🥺😥😥😥😥😥
Niye bu korkuyu yaşıyorum
Gel bir sarayım 😘
Yalnız yaşıyorsan o tetikliyor olabilir
Yorganın altına girdim
Korkudan
Ahahahah 😅 Çok tatlı geldi bu hareket cadı
Perdeleri bile kapatıyorum ama annem açtı 😥😥😥
Sakin ol tatlım. Geçecek hepsi.
Allah'ım beni bu korkudan kurtar
Bence senin isteğin ilgi 😃 Uzun yakışıklı adam gelip sarılacak sana. Korku bahane 😅
Manyak mısın olum korkuyorum 😥😥😥😥
Burdan ne yapabilirim kalbi yaralı cadı ha 😃
Bu korkuyu nasıl yenerimmm✊
İyi şeyler düşün sevdiğin şarkıyı aç başka şeylere odaklan evin içinde guvendesin yıldırım düşmesi ihtimali milyonda bir Allah korusun üstü kapalı yere düştüğü görülmemiş korkma düşse bile paratoner alır onu ya da çatı hasar alır senlik bir şey yok
Çocuk değilsin. Hadi şu an çocuğun olsaydı. O korkunca sen de mi korkacaksın Allah aşkına
Beyaz ışıktan korkuyu bazen kırmızı ışık oluyor 😥😥
bende aynı 😰
hoşuma gidiyo
bennn
Bazen
Korkmuyorum.
seviyorum
Hayır
Evet ben korkuyorum
benn çok😔
Şimşek çaktuginda ağlıyorum kafayı yemiş gibi oluyorum 🥺
Yok balim