KS da olur, buranın dışında olur, o şu an burayı okuyor olsaydı ne yazmak isterdin?

Sanki yedi yaşındayım. balkonun demirlerinden ayaklarımı sarkıtmışım. suratımda bi tokat izi. o kadar küsüm ki, kendimle bile konuşmuyorum.
#inci
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer KS da olur, buranın dışında olur, o şu an burayı okuyor olsaydı ne yazmak isterdin?

Sanki yedi yaşındayım. balkonun demirlerinden ayaklarımı sarkıtmışım. suratımda bi tokat izi. o kadar küsüm ki, kendimle bile konuşmuyorum.
#inci
Var , hem de birden çok. En samimi arkadasim beni bel altı konularla tehdit edince küstüm. 15 yıldır da konuşmuyorum. Bizim meslek odasının başkanlığına aday olunca çıkarları doğrultusunda utanmadan aradı. Ben de dua et seçime gelmeyeyim, gelirsem zaten oyum karşı tarafa, sana günahımı bile vermem dedim kapattım. Ve bir ömür de asla barışmam.
Hayır küs olduğum birileri yok bu hayatta genelde sevmediğim için ya da bana kötülüğü dokunduğu için hayatımdan direk çıkarttıklarım ve sildiklerim var zaten küsmek bana doğru gelmiyor. bir sorun varsa insan konuşarak çözmelidir. ya da bunun yerine zaten hiç iletişim kurmamalıdır. bende öyle yapıyorum gereksiz kimseye zaman harcamıyorum ya da değer vermekle kendimi değersizleştirmiyor.. şu sıralar da da küstüğüm birileri yok
Küstüğüm elbette bırılerı var ama bu onlardan nefret ettıgım anlamına gelmez. Reel de burada ıse cıddı sekılde tıksındıklerım var evet
fakat arada kızım engelledıklerımde olmadı degıl hanı
Engellemek nedir ya jsjsjs
Banlamak yanı bır daha ulasamamak
🙄biliyorum tabikide
Var var bır gunaydını cok gördü
Küs olmak ne demek
Küs demek masum kalır :D
Evet ya küsmek bile güzel aslında anlayana
Cevap
45Cevap
Küs kalmam ya bekliyorumdur ya da silmişimdir
şu an napiyorsun
Siliyorum
Küslük tutamam ben. Ömür billah hayatıma bir daha almayacağım insanlar var. Varla yok arasındalar yani.
Vardır muhakkak küste olsam mutluluk ve sağlıklarını istiyorum eğer okuyorlarsa buradan 😅
Ben küsmem, direk silerim...
Haksızlık dünyadaki en kötü şeydir
Düştugunde kaldırırım ben
Ama ben duşsem bir tekmede siz atarsınız
Birini günah keçisi seçen
O tükürük atma delisi lamacığım 🦙
Sana sesleniyorum
İllahi adalet seni bulduğunda
Tukurugunde boğul.
🥺💕
Küs değilim ama beni engellemiş ve senin sorunda sanırım. Okursa o engeli açarsa hiç gün yüzü görmemiş, çok naif ve zarif küfürlerim onu bekliyor.
😀 merak ettim ama şimdi
Küfürleri mi 😂😂😂
Oda olur 😀
Sana kıyamam bebekim. Bu tam ona laik. 😄
boş ver inan küfürün bile değerli 💌
Yok yok bunu son zerresine kadar armağan edecem ona 😄
Ben artık kendimle de hayatla da herşeyle herkesle küsüm sadece sizinle barışığım
Biz kim
Siz yani KS üyeleri sen ve diğerleri.
Umarım burada kırılmazsin
Cehennemin dibine kadar yolu var tez zamanda ettiğini yaşasın diyorum kâfi. 😄
Ay sabah sabah
Negatif enerci yok negatif enerci yok pozitif bakalim
Küslük değil de. affedemediklerim olmuştu... hayal kırıklığı yaşatanlar oldu.. bir yerdede hayat işte böyle.. darbeler yiyerek yaşamayı öğreniyo insan.. herkese hakkımı helal ettim haberleri bile yoktur..
Sosyal platformlarda kimseyi çok ciddiye almıyom burada kimseyi umursamadığım için küslük vs onlara fazla bile, yine boş yapmış diyip engel atıp geçiyorum.
Reel hayatımda zamanında dostum olan şu an görüşmediğim çok insan var
Ben senin kardeşindim düşsen ben vardım bana niye düşman muamelesi yaptın.
Oy 🙄❤
Küslük mü denir bilmem ama kırıldığım ve kırdığım olabilir. tabi vefayı hiç unutmam ama
Küslük bile bir değer verme şeklidir.. umurumda olmasa silerim direkt.. küsüm gönlümü al diyorum demenin başka yolu gibimsi falan filan aman neyse
😀çünkümsü biz canım kadınlar duygusal varlıklarız
Küs demeyelim de muhatap alacak seviyede olmayanlar var, burada da reelde de..
Var. Akışına bıraktım her şeyi. Umursamıyorum artık
Var tabiki asla afetmedim affetmiyorum affetmeyecem de takıntılıyım insanları değil olayları lafalrı hissettordikelrini takıyorum insnları silip unutuyorum ama bana hissettridkelri hep taze
Küs demeyelim de kırgın olduğum hayatımda olmasını istemediğim insanlar var barışmayı düşünmediğim için küstük denemez… 😅
Küsmek için kullandığımız enerji vücuda yorgunluk ve depresiflik yüklüyor. Küsmemi gerektirecek insanın bana zarar vermeye ne hakkı var?
Kırıldığım, küstüğüm, gücendiğim birileri var. Tabi karşılığında bende onlara karşılığını verdim
Küsmek kendime yük olur bazen. O yüzden küsmek yerine yok saymayı tercih ediyorum ki hiç bir şekilde ağırlığı olmasın bende.
cok sevdgim bi arkadasimla bos bi konu yuzunden kusup bi daha hic konusmamistik. onun pismanligini hâlâ yasiorm maalesef..
Birkaç arkadaşım var. Ölene kadar da suratlarına bakmam
Hayir yok
Kalp kirmasinida küs kalmasinida sevmem 😊
Evet var, konuşmadığımız. ya da aramıza mesafe giren. Sessizce ayrıldık birbirimizden.
Hayır, ben küsmem. Ya direkt iletişimi keserim ya da sorunu çözerim.
Konuşmayacağım insanlar var ama küs değilim
KS de var bir de önceden aşık olduğum peşinde koştuğum kızlar
Konuşmadığım birileri var ama küs olarak bakmıyorum.
Küs olduğum yok sadece eski muhabbetim olmayan kişiler var
Küs olanla barışılıyor. Küs kalmam. Tamamen sildiğim var.
Küsmek bile değer vermektir benim için... hayır küstüğum biri Yok
Üstünü çizdiklerim var küs olmak gönlümü al der gibi üstünü çizmek daha şeker. 🤭🤭
Ben kimseye küsmem ya silerim ya sessizleşirim
Hayır küsmeyi bıraktım. Artık siliyorum direkt
Konuşmadığım kişiler var fakat küslük beslemiyorum biten bitti bitiyor yani.
Akrabalar komşular tek tabanca yaşamak daha güzel
Kaç kişi kaldılar?
Samimi olduğum 3 kişi
Eski sevgimle konuşmuyoruz artık, ona söyleyeceğim tek bir şey var "sana değil, bunca zaman boşa kürek çekip, her gece seni düşleyip, gözyaşlarımı boşa akıttığım ve sana verdiğim onca sevi için, sana değil kendime acıyorum"
Dışarda da var gırla var. Memnunum halimden. KS'de de var. Kolay kolay küsen olmadığım halde bu kadar çok olmasinin sebebi asiri fena yaralara sebep olup ve asiri kötü olaylar yaşamış oluşumuzdan kaynaklıdir. 👍
Hayır küs olduğum kimse yok
çocuk muyuz küseceğiz , buna değer görmedıklerım var sadece !!!
Ben kus kalmam. Ya vardir hayatimda ya yoktur ortasi olamaz
Küsmek ne ya çocuk muyuz
Bilmem.. ben küserim küsmek güzel ama
Küslük değil de bir daha yüzünü dahi görmek istemeyeceğim insanlar var, söylenecek çok şey var da Allah'a havale ettim...
Küskün değilim kimseye ama bir çok insanı çıkarttım hayatımdan konuşmaya gerek yok yanımızda olmayanın nerede olduğu ne yaptığının hiç bir önemi yok.
havlamayı kes çünkü seni duymuyorum (4) HUGEL feat. Amber Van Day - Mamma Mia (Official Video) - YouTube
Bence kimseye küsmemeli.
Küslük insanın kendi omzuna yük oluyor.
Ben insanların hayatımda yer alma şekillerini kendi tercihlerine bıraktım.
Ben küsmem kırılırım ki kırılacak kadar da kimseyle samimi olmam
Yok tartıştığım bir sürü kişi vardırda küs neden olayım
hayır. Bir şey söylese cevap veririm ama konuşmaya değer görmüyorum.
kırgınlığım olmuştur ama küs kalmam
Küsmem ben ya sogurum ya uzaklaşırim
Küsmem ben hayatımdan dekmelerim
Küs değil mesafeli olduğum birileri var
Küs olduğum kimse yok
Küs değilimde nötürüm 🤓
Var burdan biri kendini biliyor bana küs galiba 🫣
Evet var
Maalesef kardeşim ile konuşmuyorum.
Kimseye küsmem
Küs yok kaale alınmayacak tipler var
Küs olduğum kimse yok hayır.