İnsanız nihayetinde, oluyor arada..

#inci
İnsanız nihayetinde, oluyor arada..

#inci
Karşımda ki kişinin tavırlarına bağlı. Olabildiğince iyi davranmaya çalışıyorum insanlara. Ortama uyum sağlamaya çalışıyorum ama eskisi kadar sabırlı değilim. Ani bir yersiz bir hareketler veya bir ima durumunda cidden direk bırakabilirim, ilişki bağlarım kuvvetli değil. Bu da beni dengesiz yapabiliyor, geçmişimde ki insanların beni yıpratması, ihanetleri ile sevimsiz ve soğuk biri yaptığı doğru. Ancak bu yönüm üzerinde çalışıyorum. Umarım düzelirim.
Günaydın hayır benim dengesiz bir tarafım yok zaten ben karşımda ki insana göre davranıyorum. bana iyi davranıyorsa empati yapıyorsa ve saygılıysa öyle olurum ama eğer saygısızsa nasıl konuşacağını bilmiyorsa da zaten iletişim kurmam. soğuk davranırım ya da hiç konuşmam bunun dışında da hayatımda verdiğim kararlarda netimdir süreli fikir değiştiren ayda bir gün farklı yarın farklı olan insanlar gibi dengesizlik yapmıyorum hiç bir zaman
Öfke patlamaları oluyor bazen içime attıklarım birikince oluyor işte başkaları gibi direk yüzüne söyleyebilmek lazım. Kalp kırmamak için içime attıkça birikiyor birikiyor ve en son Nükeer bomba gibi patlamamı sağlıyor.
Hatasız kul olmaz demişler, inşallah hata dediğimiz başkasının hayatını etkilemiyordur. Dengesiz bunun hata yapıpta üstünü sıvadığı hali..
Teşekkür ederim.
Cevap
24Cevap
Herkesin zaman zaman dengeyi kaybettiği anlar olur..
Dengesizlik var azıcık.
İkizler burcuyum demem yeterli olur sanırım asdjdk
😀 konrtol altına alabiliyoruz Ümit jsjsjs en azindan ben konrtol edebiliyorum
Yakıştı karışma 😀
açıkhava tımarhanesi ülke
farkında msıın herkes deli
Neyseki, fazla belli olmuyorum bende jsjsjs
sosyalleşiyorm usun ki?
Tabiki.. ben aşırı sosyalim
çalışıyor musn ki
neyin sosyalliği bu
kulup falan mı
?
🙄Ne alaka çalışan insan sosyaleşemez rutin olmuş o
sosyalleştiğin yerler neresi?
apartmanda gün mü yapıyorsun
Bazen cesaret edip kimsenin beklemediği ani kararlar alabiliyorum. Ama kötü bir amaç için değil tabiki de. En fazla bu kadar dengesiz olabiliyorum. Haricinde sabit fikirli bir insanım.
Başkalarına göre dengesiz gibi gelebilir ama esasında onlar benim sınırlarım. Sınırlarımı ihlal ederlerse benim dengesiz tarafımla karşılaşırlar
Aşırı sakın biriyim hatta bu özelliğim bazı insanları çıldırtıyor genelde sinir ve öfkemi sigara içerek bastırıyorum😐
Valla gereksiz yere sinir krizlerim oluyor. Sonra gidip özür diliyorum, hiçbir şey olmamış gibi
Var.
Ben melek değilim, insanım.
İnsanoğlu melek değil.
sanirim en dengesiz tarafim bazi seylere gerektigindan fazla anlam yuklemek
Zaman zaman ortaya çıkıyor dengesiz tarafım.
Herkes gibi benim de var ama ağır yaşıyorum bunu. Mutluluğum da depresyonum da aşırı oluyor.
benim dengesizliğim bile bir çoğunun dengeli halinden kat kat iyi
Dengesiz tarafimi bilmiyorumda
Dengeli taraflarim var 😄
Ne tarafa dönersem döneyim hep dengesiz tarafımı görüyorum
Çok şükür
Şükür diyor ya🙄
Dengesiz insanlar dengemizi bozdu...
Hem dengemizi bozup bide dengesiz diyolar
Açıkcası umrumda değil, hayatımdan silip attım... Bir daha karşıma çıkmasınlar yeter benim için : ))
Ya üff 😀bu ne be asıyon kesiyon sakin sakin.
Ooo astım kestim bile 😂 ruhuna Fatiha bile okudum 😂
Evet var. Denge/sizsiniz☺️
Dengesizim jejsjd
Dengeli bir tarafım vardır mutlaka.. 😄
Bu ara hele bu dengesizlik beni deli ediyor hiç söyleme 🤦
Evet var ya maalesef.
Vardır seviyorum o tarafımı.
Arada oluyor elbette.
Her yanım dengesiz
Evet var. Çok çabuk alevleniyorum.
Bende de oluyor da arada değil hep xhdbdb
Aşırı sakinim genelde.
Bazen olabilir bu bend e
göbek adım dengesiz
tarafım yok ben direkt dengesizim
Zaman zaman mutlaka olur tabi :)
Bana göre hayır, diğer herkese göre evet :D :D
Olmaz mı be jdjdjd
Ya senin her yerin dengesiz olsa nolur be.. senide idare edemeyeceksem yazik olsun bana
Seni yerim yerim bennn güjelim benimmm 💋
Muhakkak herkeste olduğu gibi
Var tabikide
var var
Hayır yok
Var var olmaz mı
Var ara ara
Baştan tırnağa...
Bazen oluyor
Var tabi ki 😅
Bazen
Dengesizleştiren insanlar var.