Tok'um şükür..☕️😌
Görseli okuyun bence, midenizin açlığından bahsetmiyorum🤭

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tok'um şükür..☕️😌
Görseli okuyun bence, midenizin açlığından bahsetmiyorum🤭

Tokum
Mevki makam san şöhret para pul unvan gibi gelip geçici hırsları olan bir insan olmadım Mütevazi yaşadım yaşıyorum
2 Kasım 99 da akciğer kanseri sonucu yitirdiğim rahmetli buyukbabam bana şu vasiyeti miras birakti;Ey oğul yaptıkların ve yapacaklarinla Annenin babanın darda kalmisin fakirin fukaranın güvenini kazanamiyorsan kendine Kazandığın para da ananın babanın darda kalmisin fakirin fukaranın ihtiyacını karşılayamiyorsa parana lanet oku Hayatta koltuklara değil yüreklere sevdalı ol koltuk sevdaliklari gelip geçicidir Düşmanın bile olsa darda kalmissa elini sana uzatmissa o eli geri çevirme diyen bir insanın
Torunu olmanın verdiği gurur ve onurla yaşadım yaşıyorum
Kabuğundan çıkıp kabuğuna ihanet etmeyen bir vefanin örneğini sergiliyorum
Rahmetli Recep Yazicioglunun şiarıyla Gidemedigin yer dokunamadığın insan senin değildir
Yine Rahmetli Tayfun Talipoglu ustanın dediği gibi Bu ülkede ulaşmak için insana gerek yok cok zaman ya da paraya yürekler açık is yola çıkmakta
Ve idolum 68. kusaginin efsane liderlerinden Deniz Gezmiş in son mektubunda dediği gibi İnsanlar doğar büyür yaşar ve ölürler önemli olan çok yaşamak değil yaşadığı süre zarfında iyi ve güzel şeyler yapmaktır
As olan budur
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni
Begeniniz için teşekkür ederim
Birgün gideceğim dünyadan çok şükür hiç birşeyin açlığını çekmedim. Ne manevi ne maddi olarak. Çevremdeki herkes bunu bilir. Onlara hep benden fazla kazanmaları için yardım eder ve huzurlu olmaları için dua ederim.
Gözü aç olanın kalbi kötülük ile doludur. Mesela dolu bir bardağa daha ne ekleyebilirsiniz? Onların da işte böyle kalbi kötülükle dolu ve ne iyilik ne de aşk onların kalbini dolduramaz.
Allah'a şükür tokum.
Cevap
8Cevap
şu an tokum abla yeni yemek yedim :) sana da afiyet olsun 🤗
Barışşş 😄😄
Ha mide açlığından bahsedilmiyormuş abla görseli okumamıştım :D :D özür dilerim 🙏
Ama yine de tokum iyi ki nefsim aç değil ☺️
Iyi bakalım 😌
Katılmıyorum insan herşeye aç olmalı talepkar olmalı ki istediklerini elde edebilme şansı artsın.
Valla aç mıyım tok muyum bilmiyorum ama şöyle bir ironi yapayım boş laflar karnım tok 🤣
Evet varsa eig alırım meli🤣
Karnım acikti sanki🤭kişilik olarak olanla yetinirim.
🤭🤗
Genelde bilinç ve bilgi konusunda açlık hissediyorum. Bilincim doldukça bilgiye açlığım artıyor.
An itibariyle tokum 😌
Her şey tamam gibi. Bir villam eksik
Açım yemek yiyemiyorum.
Şu an çok açımmm 😅
Açıklamaya şimdi baktım elhamdülillah gönlümüz tok ama karnımız aççç😅
😅
Her türlü tokmuşum..
döner olsa güzel olurdu ya da piliç falan
hiçbiri
tokum 😌
Tokum
Adamim