Zaman değişiyor, fikirler değişiyor, dünya değişiyor. Her şey değişirken sabit fikirlere takılıp kalanlar, kendileri düşünmeyip başkalarının düşünceleriyle yetinenler, kendileri için hayatı sadece dondurmuş hatta öldürmüş olurlar.

Zaman değişiyor, fikirler değişiyor, dünya değişiyor. Her şey değişirken sabit fikirlere takılıp kalanlar, kendileri düşünmeyip başkalarının düşünceleriyle yetinenler, kendileri için hayatı sadece dondurmuş hatta öldürmüş olurlar.

Dini inancım. Şeref ve gururumdan asla ödün veremem asla değişmem. Evet insanım gün çektikçe büyüyor olgunlaşıyor fiziken değişim yaşıyorum düşüncelerim bazan değişkenlik gösteriyor olabilir bunuda hayatın bana öğrettiklerine veriyorum fakat karakterim ve inancım asla değişmez.
Ben her konuda değişime açık birisiyim. ama bazı konular da tabi ki de değişmek istemem mesela karakterim çizgilerim vardır.. yalan söylemem diyorsam mesela yalan söylemem. ya da bir insanın hakkını yemem diyorsam hakkını yemem bu açıdan karakterim değişime kapalı. ama eksik olduğum kendimi geliştirmem gereken her konuda tabi ki de değişime açık birisiyim.. hayatta her zaman yeniliklere açık olmalı bence insanlar... 🦋
Böyle aklıma gelmiyor diyecem yine laf sokacak 🧐
Din ve namus konularında asla değişmem.
Cevap
5Cevap
Çoğu konuda kapalıyım aslında. Düşüncelerim sabittir tartışmak bile istemem
Benim istemediğim her konuda..
Kişiliğim örf adabımla ilgili konularda değişmem.. geleceğine uyum sağlarım ama kendi çizgimle kendimi bozmadan
Değişim benim diğer adım. Her zaman yeniliğe, farklı düşüncelere açığım. Duyar duymaz inanmam, benimsemem o ayrı
Kendimi değiştirme konusunda, ben duygusal bir insanım ve bunun kapatma düğmesi bir şalteri yok.
Dış gorunus olarak Değişimde sınır tanımam fakat bir insana göre de karakterim huyum değişmez neysem oyum
insanlık fıtratına aykırı olmayan her değişime açığım:)
cinsel tercihlerimde kapalıyım
Kırmızı çizgilerim var oralarda
Bilmiyorum bilemiyorum
değişime kapalı olduğum bi konu yok,
kendime iyi davranma konusunda.
Bir çok konu var yazmaya üşendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?