Böyle durumlarda her şeyi yapmamak gerekiyor aslında bir sen bir o şeklinde olması gerekir… eğer o yapmıyorsa sadece senin yapman sadece cepte hissettirir ona
Sence yazmasam mı ona onun yasadıgı şehre neredeyde 6 ayda bir gidiyorum ve onu görmek istiyorum artık o kadar zoruma gidiyorki yaIcsm deyince bi içim garp oluyor çünkü umursuz hani yazıyo sorun dsğil ama sanki zorla yazıyor gibi sence yinede yazmalınıyım belki bulyşma teklifi eder
4.5 ay… şu an için herhangi bir ilgisi yoksa biraz boşuna uğraşmış olursun ve daha çok kendinden itersin iyi düşünmelisin bence Özlem bu sorunu çözecektir
Yani hayatımın her yerine koyup kafamda tasarladıgım o kişi hani hiç mi şans vermez daha ilgi duyduguna o kadar eminimki egosuna hep yenik düşüyor o kadar narsistki ileriyi düşünüyorum velevki biz dvlendik ben narsist biriyle yasayamama bsnim ailemde narsist onlarada katlanamıyorum
O yüzdem kararını iyi vermelisin egoistlik narşistlik ilerleyen zamanda bunlar karşıda ki insanı fazlasıyla yıpratan şeyler. Sakin bir hayat yaşa sakinlikte huzur vardır.
En İyi Cevaplar