Kişilik & Karakter Ya Bugün SON Gününüz Olsaydı? Ne Yapardınız? Rastqele61 Takip Et Bilge Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Son gün bu gün Ya Bugün SON Gününüz Olsaydı? Ne Yapardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. mutlu olurdum aşırı sigara yakardım sürekli 1 1 Yorumla Rastqele61 +1 yıl Meharis Brazil yakardim bir tane
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kendimi dışarıya atarım, Çılgınlar gibi dans ederim sokakta sonra da yarım bıraktığım işi tamamlarım. 1 1 Yorumla Rastqele61 +1 yıl Yarim bıraktığın iş Yorumla
Sorusorandedektifkız Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bütün paramı harcardım eğlenirdim 1 günde olsa zengin gibi gün geçirirdim 1 2 Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Yapmak isteyip para yüzünden yapamadığım her şeyi özgürce yapardım Yorumla Rastqele61 +1 yıl Kredi çekip borç yapardim ben yer icerdim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aşık olduğum adamın yanına gidip bir uçurum başında ilk ve son kez sevişirdim 1 3 Yorumla Rastqele61 +1 yıl Son öpücük.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öpücük ne ya seks yapardım Yorumla Rastqele61 +1 yıl Perfect Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Ailemle zaman geçirirdim 1 1 Yorumla Rastqele61 +1 yıl Guzel Yorumla
SekstingPadişahı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/vXNGBL-Glrs:D :D 0 0 Yorumla
dombilikedi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Canımın istediği her şeyi yerdim galiba 😂 3 4 Yorumla Rastqele61 +1 yıl Mesala :) Yorumla dombilikedi +1 yıl Çikolatalı pasta Yorumla Rastqele61 +1 yıl Güzel, En azından mutluluk hormanları tavan yapar :) Yorumla dombilikedi +1 yıl Aynenn Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Müthiş bir rakı sofrası kurardım kendime 1 3 Yorumla Rastqele61 +1 yıl Perfect.. Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl 🥂 Yorumla Rastqele61 +1 yıl İnceldiği yerden kopsun o zaman 🥛 Yorumla
pinhan___ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bir kaç telefon görüşmesi yapardım. 1 1 Yorumla Rastqele61 +1 yıl Kimi arardın Yorumla
HokusPokusss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl İstifa dilekçesi yazardım 1 5 Yorumla Rastqele61 +1 yıl İstifa derken. Yorumla HokusPokusss +1 yıl Ne dünyadan safa bulduk nede ehlinden bir ricamız var Yorumla Rastqele61 +1 yıl Aynen, İnsallah bulursun Allah büyüktür Yorumla HokusPokusss +1 yıl İnşallah sende bulursun Yorumla Rastqele61 +1 yıl Biraz zor bu saatten sonra ama belki Yorumla
alicabbaringirnatasi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl bütün gün aglardim bb 1 3 Yorumla Rastqele61 +1 yıl bence ağlamamalısın Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl hyr aglicam Yorumla Rastqele61 +1 yıl tamam en azından biraz rahatlarsın ağlayarak. Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Son günüm olduğunu bilmek istemem 1 1 Yorumla Rastqele61 +1 yıl Öyle ama bir şekilde öğrendin Yorumla
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Hergün ne yapıyorsam onu yapardım 1 5 Yorumla Rastqele61 +1 yıl Hayat sıradan dimi Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Tabikide öyle Yorumla Rastqele61 +1 yıl maalesef, Umutlarımız yok oldu Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Hayırlısı🤷♀️ne yapalım.. Umarım bundan sonra karşımıza iyi insanlar çıkar da hayatımızı güzelleştirirler🙏🥀 Yorumla Rastqele61 +1 yıl Amin. Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Acayip seks yapardım 1 1 Yorumla Rastqele61 +1 yıl güzel Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 672 cevap paylaştı. inan hic fark etmez 1 27 Yorumla monicavespuccci +1 yıl olumden korktugumu kim soyledi knk Yorumla monicavespuccci +1 yıl @iTank olmek istiyorum demedim dikkatini cekerim Yorumla iTank +1 yıl Herkes korkar ölmekten Yorumla monicavespuccci +1 yıl @iTank ben korkmuyorummmmm Yorumla iTank +1 yıl Tamam kızıl bebe Yorumla monicavespuccci +1 yıl @iTank sen benim kizil oldugumu nereden biliyosun ln Yorumla iTank +1 yıl Profilden Yorumla monicavespuccci +1 yıl @iTank aklinda onu mu tuttun te ne zaman koymustum Yorumla Rastqele61 +1 yıl İncelediği yerden kopsun he Yorumla monicavespuccci +1 yıl ben de ole dusunuyorum Yorumla iTank +1 yıl Bu kız egolu gibi hissediyorum seveni de yok bilmem Yorumla monicavespuccci +1 yıl @iTank kim sevmiyomus beni: ( egolu da degilm knk Yorumla iTank +1 yıl Aşk acısı çeken bir yavrucaksin gibime geliyor kanks Yorumla monicavespuccci +1 yıl @iTank yok ya uzulduk bitti gitti... Yorumla iTank +1 yıl Noktalar bazen cümleyi ve aşkı bitiremiyor kazık atsın ama sevsin kafası var bu kizi sevmeyiniz Yorumla monicavespuccci +1 yıl @iTank kirildi kalbim Yorumla iTank +1 yıl Umurunda değil ondan başkası kazik atmayan kıramaz Yorumla monicavespuccci +1 yıl @iTank kimse umrumda degil knk benim sakasiz Yorumla iTank +1 yıl Aynen sende ilgi görmek istemek de yoktur cilve felan yoktur Yorumla monicavespuccci +1 yıl @iTank bildin Yorumla monicavespuccci +1 yıl @iTank hatirlatma kardesm Yorumla monicavespuccci +1 yıl @iTank oyle bi sey yok uydurma aq Yorumla monicavespuccci +1 yıl @iTank soylemin sacma oyle bi sey yok olmayan bi seyi mi onaylayayim Yorumla monicavespuccci +1 yıl @iTank konu hakkinda tek bi fikrin bile yok bos atiyosun aq insanlarin yasadiklariyla dalga gecmek nedir Yorumla monicavespuccci +1 yıl @iTank dalga geciyosun kardesim hos degil yani bil istedim Yorumla monicavespuccci +1 yıl @iTank deme zaten hadi iyigunler Yorumla monicavespuccci +1 yıl @iTank uzatma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
mutlu olurdum aşırı sigara yakardım sürekli
Meharis Brazil yakardim bir tane
Kendimi dışarıya atarım, Çılgınlar gibi dans ederim sokakta sonra da yarım bıraktığım işi tamamlarım.
Yarim bıraktığın iş
Bütün paramı harcardım eğlenirdim 1 günde olsa zengin gibi gün geçirirdim
Yapmak isteyip para yüzünden yapamadığım her şeyi özgürce yapardım
Kredi çekip borç yapardim ben yer icerdim
Aşık olduğum adamın yanına gidip bir uçurum başında ilk ve son kez sevişirdim
Son öpücük..
Öpücük ne ya
seks yapardım
Perfect
Ailemle zaman geçirirdim
Guzel
:D :D
Canımın istediği her şeyi yerdim galiba 😂
Mesala :)
Çikolatalı pasta
Güzel, En azından mutluluk hormanları tavan yapar :)
Aynenn
Müthiş bir rakı sofrası kurardım kendime
Perfect..
🥂
İnceldiği yerden kopsun o zaman 🥛
bir kaç telefon görüşmesi yapardım.
Kimi arardın
İstifa dilekçesi yazardım
İstifa derken.
Ne dünyadan safa bulduk nede ehlinden bir ricamız var
Aynen, İnsallah bulursun Allah büyüktür
İnşallah sende bulursun
Biraz zor bu saatten sonra ama belki
bütün gün aglardim bb
bence ağlamamalısın
hyr aglicam
tamam en azından biraz rahatlarsın ağlayarak.
Son günüm olduğunu bilmek istemem
Öyle ama bir şekilde öğrendin
Hergün ne yapıyorsam onu yapardım
Hayat sıradan dimi
Tabikide öyle
maalesef, Umutlarımız yok oldu
Hayırlısı🤷♀️ne yapalım.. Umarım bundan sonra karşımıza iyi insanlar çıkar da hayatımızı güzelleştirirler🙏🥀
Amin.
Acayip seks yapardım
güzel
inan hic fark etmez
olumden korktugumu kim soyledi knk
@iTank olmek istiyorum demedim dikkatini cekerim
Herkes korkar ölmekten
@iTank ben korkmuyorummmmm
Tamam kızıl bebe
@iTank sen benim kizil oldugumu nereden biliyosun ln
Profilden
@iTank aklinda onu mu tuttun te ne zaman koymustum
İncelediği yerden kopsun he
ben de ole dusunuyorum
Bu kız egolu gibi hissediyorum seveni de yok bilmem
@iTank kim sevmiyomus beni: ( egolu da degilm knk
Aşk acısı çeken bir yavrucaksin gibime geliyor kanks
@iTank yok ya uzulduk bitti gitti...
Noktalar bazen cümleyi ve aşkı bitiremiyor kazık atsın ama sevsin kafası var bu kizi sevmeyiniz
@iTank kirildi kalbim
Umurunda değil ondan başkası kazik atmayan kıramaz
@iTank kimse umrumda degil knk benim sakasiz
Aynen sende ilgi görmek istemek de yoktur cilve felan yoktur
@iTank bildin
@iTank hatirlatma kardesm
@iTank oyle bi sey yok uydurma aq
@iTank soylemin sacma oyle bi sey yok olmayan bi seyi mi onaylayayim
@iTank konu hakkinda tek bi fikrin bile yok bos atiyosun aq insanlarin yasadiklariyla dalga gecmek nedir
@iTank dalga geciyosun kardesim hos degil yani bil istedim
@iTank deme zaten hadi iyigunler
@iTank uzatma