"Güzellik görecelidir, her insanın bir güzelliği vardır" vs. yazacak öğüt ekibi gelmesin, evet ya da hayır lütfen! 🐣

"Güzellik görecelidir, her insanın bir güzelliği vardır" vs. yazacak öğüt ekibi gelmesin, evet ya da hayır lütfen! 🐣
Bir Türkan Şoray, Nebehat Çehre değilim tabii ki lakin kendimi güzel, şirin, sevimli buluyorum, genlerimiz güzel, annem Hülya Koçyiğit'e benzer, tek annemi Hülya Koçyiğit'e benzeten ben değilim, sahiden de benziyor, kardeşlerimden birisi Nesrin Cavadzade'ye benziyor, diğer kardeşimi ben Pelin Akil'e benzetiyorum, o kardeşim benim bir yansımam, kendimi de Selma Güneri'ye lakin sadece ben kendimi Selma Güneri'ye benzetiyorum, gözlerimizin çekikliği falan aynı :D Herkesi de ikna etmeye çalışıyorum lakin kimse beni Selma Güneri'ye benzetmez, en güzelimiz hepimizin ortak fikri en küçük kardeşimiz, o bambaşka güzel, onu kimselere benzetemiyorum, bizden daha güzel, esmer bomba, nasıl kibar, ah karakteri de kibar olsaymış, tam bir fındık kurdu, bilhassa sarı ve beyaz ona nasıl çok yakışıyor, kendini de çirkin sanıyor, halbuki hepimizden güzel. Kardeşimin öğretmeni bizleri gördüğünde kardeşime "annen güzel çocuklar dünyaya getirmeyi nasıl başardı "demişti. Hepimiz güzeliz, en güzelimiz esmer bombamız ve hepimiz birbirimizden uzağız, kardeşlik bağı yok aramızda. Ben Aslı Enver'i çok tatlı, güzel, sempatik buluyorum, annem bana sen ondan güzelsin demişti, anne gözü işte , hayır asla Aslı Enver olamam, o daha güzel tabii ki, bir Aslı Enver olamasam da kendimi güzel buluyorum, mutlulukla bakıyorum aynaya, teşekkür ediyorum genlerime
Uzun uzun görüşlerin her zaman çok güzel, emeğine sağlık. Teşekkür ederim görüşün için
Rica ederim🌺
Yanii, idare ediyoruz işte djfkj
Sen çok güzel bir prensessin, yalan söyleme 😄🐥
Mütevazi olmak iyidir ama şimdi zamanı değil 🐱
Rica ederim hayatım ❤
Kendimi hep şanssız bulurum. Hep bir kıskanç ve çekemez insanlar arasında bulurum. Hep bir çifte standart içinde bulurum. Yanlış anlama sakın , lafım sana değil. Lafım laftan sözden anlamayan yöneticilere. İyi bir futbol yeteneğim vardı , yönetim beni bitirdi ve futbol hayatım bitti.
Cevap
8Cevap
Evet bir söz var insan kendini beğenmezse köprüden atlatmış diye. Elim yüzüm düzgün daha ne olsun.
Hayır yakışıklı bulmuyorum ama zaten gerekli bir şey değil beni seven insan kalbimi sevmeli.
Sadece Tanrı'ya verdiği her şey için şükrediyorum.
Aynaya baktığım zaman kendimi göremiyorum çünkü ben karanlık maddeden oluşuyorum
Yani dünya güzeli değilim ama güzelim bence
Çirkin değilim. Onun dışında bir numaram yok.
Ortalama sayılırım bence bende brad pit değilim ya da erol taş değilim
Bu konuda mutavazi davranmayacagim sadece.
Ehh işte yüzüm gözüm düzgün şükür 😂
eh ortalama üstü diyelim
Bazı zamanlar evet buluyorum
Hayır hiç bulmuyorum.
Evet buluyorum.
Eh yoklukta giderim var birazcık
Hayır kendimi asla o. Kategoride görmüyorum
Hayır bulmuyorum 🙈
Hayır
Çiçekler güzeldir
Kendimi güzel buluyorum
Aynaya her baktığımda thanks God derim