Kişilik & Karakter En sevdiğiniz aktiviteler veya yeteneğiniz nelerdir? __zeyneeppp Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar hiç mi bir amacınız yok bu hayatta ayıp ayıp şeyler yazmayın tek yaşama amacınız bu mu cidden En sevdiğiniz aktiviteler veya yeteneğiniz nelerdir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. film izlemek şarkı dinlemek 1 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl En sevdiğim aktiviteler müzik dinleyip dans etmek yürüyüş yapmakYeteneğim de yemek yapmak taklit yapmak 1 0 Yorumla
Suits_s Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Masa tenisi, voleybol, doğa gezileri ve kafadengi biriyle yürüyüş yapmak. Bunlar hiç sıkılmadan yapmak istediğim aktiviteler. 1 0 Yorumla
doga_sevenadam Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl En sevdiğim aktivite arabamla gezmek ve şu an taildeyim tek başıma İstanbul kazan ben kepçe 😅 yeteneğimde darbuka çalıyorum 1 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Türkü söylerimKötü insanların Türküleri olmaz6 yıl profesyonel olarak bir thm korosunda bulundum ve yakın çevremde bir çok sanatçı var 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl yemek yapmayı pasta tatlı yapmayı severim, kitap okurum, farklı konuları merak eder arastiririm, 0 0 Yorumla
lashere Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Resim iyi çizerim portre falan 1 3 Yorumla __zeyneeppp +1 yıl Meslektaş sayılırız😂🌸 Yorumla lashere +1 yıl Ooo çizelim bi ara Yorumla __zeyneeppp +1 yıl İyi olur hazırlık yapıyorum şu an Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aktivite olarak maç izlemek yetenek olarak ise hiçbir şeye yeteneğim yok 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Motor ve motor sporları.Niyet okuma. 1 0 Yorumla
RFALİST Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Aktivite olarak futbol Yetenek olarak borsayı az çok anlıyabiliriyorum 0 1 Yorumla RFALİST +1 yıl Bana göre bi yetenek yanliş anlamayın Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl uçmak ve uçabiliyorm 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen takılma onlara adamlarda siftah olmadığı için kafa onlara çalışıyor:)))))))))))) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
film izlemek şarkı dinlemek
En sevdiğim aktiviteler müzik dinleyip dans etmek yürüyüş yapmak
Yeteneğim de yemek yapmak taklit yapmak
Masa tenisi, voleybol, doğa gezileri ve kafadengi biriyle yürüyüş yapmak. Bunlar hiç sıkılmadan yapmak istediğim aktiviteler.
En sevdiğim aktivite arabamla gezmek ve şu an taildeyim tek başıma İstanbul kazan ben kepçe 😅 yeteneğimde darbuka çalıyorum
Türkü söylerim
Kötü insanların
Türküleri olmaz
6 yıl profesyonel olarak bir thm korosunda bulundum ve yakın çevremde bir çok sanatçı var
yemek yapmayı pasta tatlı yapmayı severim, kitap okurum, farklı konuları merak eder arastiririm,
Resim iyi çizerim portre falan
Meslektaş sayılırız😂🌸
Ooo çizelim bi ara
İyi olur hazırlık yapıyorum şu an
Yatakta sert basarım sence bu bir yetenek mi
Yazmak ve okumak...
Aktivite olarak maç izlemek yetenek olarak ise hiçbir şeye yeteneğim yok
Motor ve motor sporları.
Niyet okuma.
Aktivite olarak futbol
Yetenek olarak borsayı az çok anlıyabiliriyorum
Bana göre bi yetenek yanliş anlamayın
uçmak ve uçabiliyorm
sen takılma onlara adamlarda siftah olmadığı için kafa onlara çalışıyor:))))))))))))
Spor
İçmek
Cinsellik
seks