Kişilik & Karakter En son neyi sildiniz? ParlayanGüness Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayatinizda, evinizde, defterinizde akliniza ne gelirse artik neyi, kimi neden sildiniz? Güncellemeler+1 yıl Kisilik✔Karakter En son neyi sildiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. gereksiz ne varsa siliyorum zaten 0 0 Yorumla
Samatya90 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Sildiğimi hatırlamam genelde ama niyeyse tek bir silinen var oda hep benle birlikte kalıyor nereye gidersem gideyim 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. En son birini sildim, çünkü doğru insan değildi. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. dosya sildim az önce 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Galeride ise yaramazlari sildim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
gereksiz ne varsa siliyorum zaten
Sildiğimi hatırlamam genelde ama niyeyse tek bir silinen var oda hep benle birlikte kalıyor nereye gidersem gideyim
En son birini sildim, çünkü doğru insan değildi.
dosya sildim az önce
Galeride ise yaramazlari sildim
Mesajları