Zaten burada. xper seviyeniz yüksek olmadıkça kızlara mesaj atılmıyor ya da arkadaş olmadıkça. Yani buna rağmen niyehala gizli hesap dan soru soruyorsunuz ve adınız soyadınız belli değil fake fotoğraf lar saçma sapan işler instgaramida böyle mi kullanıyorsunuz yoksa hesabı açıp herkesin bakmasından hoşunuza mi gidiyor burdaki kızlar gerçek kafada var 🤔
Güncellemeler
+1 yıl
Artık. inmiler cinmiler fotoğraf yok bişey yok
Bayanlar sorum size kendinizi bişey mi sanıyorsunuz?
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0
Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
1. Sorunuza cevap: O kadar sapkın, takıntılı, penis fotosu atanları bile duydum, sanal seks olayına girişenleri de gördüm. Onun için özellikle diğer sosyal medyalar göre güvenlik ve kuralları ihlal etmeleri yüksek. Klavye delikanlısı ve kendini bilmezler çok o yüzden. Ki sadece kadın değil erkekleri taciz edenler de var. Bunu umarım anladın.
2. Sorunuza cevap: Burası arkadaşlık sitesi mi? Kullanana bağlı ama genel olarak anonim SORU SORMA sitesi. Herkesin amacında dost arkadaş partner amacı yok böyle genel bir yargı saçma olur o da açık belli ediyor. Dost zaten kimse olmayı istemiyor bu sitede tercih edilmiyor genelde de. Bunu da açıkça anlaşılır sanırım.
3. Sorunuza cevap: Site gizli soru sorma ve yorumu üzerine site zaten her aklı başında olan bunu normal karşılar ve öyle görür. Sitenin sunduğu bir hizmet. Anonim takılma üyeliği olan bir yer kısa. Anonim site buda açıkça anlaşılır sanırım.. Bir de yorum yapsan ya da yapmasan da gizli takılmak daha iyi diğerleri ile sürekli yüz göz olmamak adına insanları o kadar içli dışlı olmak istemeyenler için. Bunu da anlamışsınızdır.
şimdi soru olarak sormadınız ama genel yargınıza bu şekil sıralı cevap vermek istedim. Burası da aşk veya +18 site buluşma tinder tarzı yer değil bunun bilincinde olmak önemli.
0
6 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Düzgün diyalogda değiller cinsel açlığı fazla bu ülkenin bence sizde bunu bir düşünün
Cevap sahibi
+1 yıl
Ek olarak buraya çok güvenmeyin dolandırılabilirsiniz. Aşk dost ayağı dışarısı ne ise burası da öyle diğer sosyal medyalar olduğu gibi. Bozuk bir toplum içindeyiz ülkede abuksubuuk olayalar oluyor gündemlerede bir bakın Türkiye de neler oluyor. Erkek düşmanlığı veya erkek nefreti değil demek istediğim yani açık bir güvenlik sorun sosyal bir darbe söz konusu.
50 yaşinda değilim evet uzun ama senin sorunda o derce uzun yazılır. Okumazsan durumu anlayamazsın resim prilin seninde anonim ama insanlara bunu soruyorsunuz. Neyse kardeş iyi günler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
1. Sorunuza cevap: O kadar sapkın, takıntılı, penis fotosu atanları bile duydum, sanal seks olayına girişenleri de gördüm. Onun için özellikle diğer sosyal medyalar göre güvenlik ve kuralları ihlal etmeleri yüksek. Klavye delikanlısı ve kendini bilmezler çok o yüzden. Ki sadece kadın değil erkekleri taciz edenler de var. Bunu umarım anladın.
2. Sorunuza cevap: Burası arkadaşlık sitesi mi? Kullanana bağlı ama genel olarak anonim SORU SORMA sitesi. Herkesin amacında dost arkadaş partner amacı yok böyle genel bir yargı saçma olur o da açık belli ediyor. Dost zaten kimse olmayı istemiyor bu sitede tercih edilmiyor genelde de. Bunu da açıkça anlaşılır sanırım.
3. Sorunuza cevap: Site gizli soru sorma ve yorumu üzerine site zaten her aklı başında olan bunu normal karşılar ve öyle görür. Sitenin sunduğu bir hizmet. Anonim takılma üyeliği olan bir yer kısa. Anonim site buda açıkça anlaşılır sanırım.. Bir de yorum yapsan ya da yapmasan da gizli takılmak daha iyi diğerleri ile sürekli yüz göz olmamak adına insanları o kadar içli dışlı olmak istemeyenler için. Bunu da anlamışsınızdır.
şimdi soru olarak sormadınız ama genel yargınıza bu şekil sıralı cevap vermek istedim. Burası da aşk veya +18 site buluşma tinder tarzı yer değil bunun bilincinde olmak önemli.
Düzgün diyalogda değiller cinsel açlığı fazla bu ülkenin bence sizde bunu bir düşünün
Ek olarak buraya çok güvenmeyin dolandırılabilirsiniz. Aşk dost ayağı dışarısı ne ise burası da öyle diğer sosyal medyalar olduğu gibi. Bozuk bir toplum içindeyiz ülkede abuksubuuk olayalar oluyor gündemlerede bir bakın Türkiye de neler oluyor. Erkek düşmanlığı veya erkek nefreti değil demek istediğim yani açık bir güvenlik sorun sosyal bir darbe söz konusu.
Gizli üye 45 yaş üstü diyor Galiba 50 yaşın dasin
Bunu okuyamam çok uzun
50 yaşinda değilim evet uzun ama senin sorunda o derce uzun yazılır. Okumazsan durumu anlayamazsın resim prilin seninde anonim ama insanlara bunu soruyorsunuz. Neyse kardeş iyi günler.
İyi günler benim sıkıntım gizli üye olmasın herkesin fotosu olsun adı sanı belli olsun ki kimle muhatap olduğumuzu bilelim 🤔
xper seviyesi yüksek olsun veya olmasın arkadaş olsun veya olmasın abazalar her yanda boş yapma kardeşim
Kolay kolay mesaj atılmıyor kardeşim
Ne zamandan beri kadınsın da haberimiz yok?