Sevdiğin ve sevildiğin kişi tarafından şımartılman için neler yapması yeterlidir? Keyifli geceler..🥂🤘🏻✨️
https://m.youtube.com/watch?v=sQEgklEwhSo
#smell

Sevdiğin ve sevildiğin kişi tarafından şımartılman için neler yapması yeterlidir? Keyifli geceler..🥂🤘🏻✨️
https://m.youtube.com/watch?v=sQEgklEwhSo
#smell

Beni şımartmaya gerek yok yani ben sevgilimi görünce zaten çok mutlu olurdum ve onun her hareketi beni şımartmaya yeterdi extra bir şey yapmasına gerek yok ama ilgi sevdiğim için mesela beni merak etmesi ya da durduk yere napıyorsun demesi ya da şu an bana düşüncelerini söyle demesi benim hoşuma giderdi tabi ki de ya da birden yanımda gelip omzuma yatması...
En basit yöntemi şudur. Mesela ben bir erkekten çok fazla hoşlandıysam ona naz yaparım kolay kolay evet demem bazen terslerim de. Bu tarz hareketlerimi aslında tutkuyu artırmak için yaptığımı bilip ona göre bunlara centilmen bir şekilde yaklaşırsa o erkek gözümde yukselebilecegi maximum seviyededir. Cunku bu kaliteli ve olgun olduğunu gösterir. Günümüzde erkeklerin sorunu nazdan anlamamalidir. Dozunda yapılmayan varoş nazlardan bahsetmiyorum.
Saklayabileceğim anılar. Çikolata kabı , küçük bir not, sürpriz yumurta , çicek kısaca saklayabileceğim onu hatırlatan tüm güzel şeyler beni fazlaca mutlu ediyor bir sandık dolusu anım var hepsinide sakliyorum. Cicegin sapını ambalajını dahi atamıyorum kurutup saklıyorum.
Şımaran biri değilim buna ihtiyacım yok. Mutlu olabileyim yeterli bunun içinde beni anlaması yeterli olurdu ve sadakat içinde sevip güven vermesi
Cevap
51Cevap
Belirli bir şey yok. Herhangi bir şeye şımarmam sanırım.
Nafile sevmek , sevilmek şımartmaz.
Aksine mutlu eder , huzur bulurum.
Oh be kadına bak beni ne güzel bütün yüreği ile seviyor derim.
Belki şu olabilir.
Alkol almadan o zaman hiç olmadığım birşeyi olurum.
Sarhoş olurum.
Sevdiğim ayrıntılara önem verilmesi… Biri arabasına en sevdiğim şarkı dediğim şarkıyı yüklemişti ben bindiğimde bilerek ayarlamıştı o şarkı çalıyordu mesela… Seviyorum ince jestleri…
Kendimi artık 30 lu yaşlarında hissettiğim için pek öyle simarmalik bi şey aklıma gelmiyor. Büyüksehir de hep yaşamış biri olarak sadece bi çikolata ya da kahve yeter be.
Ben öyle çok şey isteyen biri değilim ya valla. Karşımda mi insan sadece değer versin bana yeter, maddi manevi hiçbir şey istemem vallaha bak sadece bana değer versin yeter.
Fazla ilgi beni şımartır ekstra bir şey yapmasına gerek yok.
Simartilmak istemiyorum, sadece biraz ilgi, sevildiğimi hissetmek ve birşeyler payalsmak. istiyorum hepsi bu.
Valla ben şımarmıyorum hiç, ne yapılırsa yapılsın. Sevmiyorum şımarıklığı sanırım bundan dolayı şımarıklık yapmıyorum
Ben şımarmam sevdiğim aşık olduğum insanlar oldu evet ama beni reddettiler ben normal insanlar kadar şanslı değilim ne yazık ki
Ben şımarmam kolay kolay 😄 ama sadece sevdiğim beni azıcık şımartabilir
Bi tane yamaha bi tane lambo bi kutu çikolata yeterli olacaktır
Şımartılmak değilde önemsendiğimi bilmek bana yeter.
Şımarmak için spesifik bir şey gerekmez herkesin kendini şımartma yöntemi farklıdır
Birinin benimle prenses gibi ilgilenmesi yeterli ahchqbxeh
İlgi vermesi lazım yatayım yatağa öpsün bütün boynumu 🤭🤭
Şımarmam ama mutlu olmayı huzurlu olmayı ve bir kalp tarafından sevileyim bu bana yeter
Ole bi zorunlulugu yok geregide yoktur, Biraz agir basli olmasi kafi
Simdi ne zaman simardigimi da hatirlamiyorum... Ama sanirim iki irlandaya fit olabilirim...
Şımarık bir yapım yok herhangi bir şeye şımarmam ama bir 35 liğe gözümün içi güler 😄
Beni düşünmesi, mesela bana gelirken kahve alması vb
Sevildiğimi ilgi gosterildiğimi anlamak zaten şımartir başka bişeye gerek yok büyük
Romantizm kücük guzel hediyeler ve düşünceli davranmasi
Şaşıracağım ve beğeneceğim bir hediye beni şımartır. :)
Ansızın misafirliğe gelen arkadaşlarım ve ellerindeki litrelik jack daniels şişesi
Beşiktaş imzalı forma güzel bir başlangıç olabilir.
Yanağıma bir kaç öpücük yeterli zaten şımarmayı seven biri değilim genelde şımartan tarafım
şımarmam :)
cok sakin sogukkanlı gercekci bir insanim :)
Soğuk durmayı nasıl başarabiliyorsunuz?
@ayyücevanessa soguk durmak demedim ama artik sebepleri gorunce sonuclar ortaya cikiyor :)
Şey özür dilerim ben birazcık yanlış anlamışım.
@ayyücevanessa evet anladim onemli degil
Tarkan şımarık şarkısı xd
Şımaracak biri değilim ama Cilveli kadına asla doyamam
Güzel bir sözü tatlı tatlı bakışı gülümsemesi yeterli
Hobi meselesi kişiden kişiye değişir ama değişmeyen şeyler romantik bi yemek veya romantik bi film gecesi filan olabilir :)
ilgi verirlerse simariririm hemen
Sevildiğimi hissetmem
Alışveriş yapmak gezmek
Dudağın çok tatlı 😊
@Doludoludolu yeterli bana 😁
❤️❤️❤️
İki iltifat yanına kahve çikolata 😂🦋
Tatlı dile iltifat etmesi iltifat etdiyi zaman küçük-küçük yüzümden dudağımdan öpmesi sarılması 😅
İlgiyi severim bu şımartır
İltifat edildiğinde şımarabilirim
Beni ben olduğum için sevsin yeterli :D
Modum yerinde olsun iyi normalde de hep şımarırım
Sevgi sevgili lazım 🙂
Sımarmayacak kadar çok olgunlaştım...
Güzel böyle içten iltifatlar olabilir
Rakı ve mangala ben tamamım.
Hiçbir şey
Nasıl şımarılır bilmiyorum 🙂
Tatlı sürprizler 😌💅
Raki balik ayvalık 😂