Kişilik & Karakter Sokakta kedi veya köpek gördüğünüzde onları seviyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Herkes gördüğü kedi köpeği seviyorsa ben sevince neden insanlar tuhaf tuhaf bakıyor :D Sokakta kedi veya köpek gördüğünüzde onları seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. seviyorum tabi ki de her zaman. 1 0 Yorumla
Lexarate Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Severim. Su ya da yiyecek vermeye çalışırım. Hatta semtimizdeki köpekler, ben ne zaman yürüyüşe çıksam ordu gibi arkamdan geliyolar :D 1 0 Yorumla
tarlabaşıperisi Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 98% +1 yıl Köpekten korkarım ama kedileri severim fotoğrafını çekerim 1 0 Yorumla
İsooo9559 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Dırek kedıyse severımm köpegınde yavrusunu gorursem bsy alır yedırırım ona 1 0 Yorumla
LeyaLeya Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Yanımda eldiven taşırım genelde eldiveni takip sevip sonra çöpe atıyorum 1 1 Yorumla Eymonika +1 yıl Bir kitapta şöyle bir cümle geçiyordu."Ne gerek var teşekküre, hissetmekten alıkoyuyorsa eldiven!" Yorumla
witchcerm Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tabii kii. Hatta selam verip konuşuyorum anladıklarını düşünerek 1 0 Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kedi severim ama kopeklerden korkuyorum sevemem 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sokakta kardeşimi gördüysem seviyorum tabii 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
seviyorum tabi ki de her zaman.
Severim. Su ya da yiyecek vermeye çalışırım. Hatta semtimizdeki köpekler, ben ne zaman yürüyüşe çıksam ordu gibi arkamdan geliyolar :D
Köpekten korkarım ama kedileri severim fotoğrafını çekerim
Dırek kedıyse severımm köpegınde yavrusunu gorursem bsy alır yedırırım ona
Yanımda eldiven taşırım genelde eldiveni takip sevip sonra çöpe atıyorum
Bir kitapta şöyle bir cümle geçiyordu.
"Ne gerek var teşekküre, hissetmekten alıkoyuyorsa eldiven!"
Tabii kii. Hatta selam verip konuşuyorum anladıklarını düşünerek
Dokunmadan evet
Kedi severim ama kopeklerden korkuyorum sevemem
Kaçmazlarsa seviyorum
Sokakta kardeşimi gördüysem seviyorum tabii
Evet
Uzaktan