Ben bir kursa başlamıştım. Kurs öğretmenim kızdı. Ben ona dersle ilgili bir mesaj atmıştım 4-5 gün cevap vermemisti. Kursa gidecegim gün bana yazmıştı. Ben kursu bırakmayı düşündüm. Çünkü bir insan ne kadar meşgul olsa da mutlaka mesaja dönecek bir zamanı vardır diye düşünüyorum.
Kursa devam ettim yine de. Daha sonra direkt arayıp konuşmuştu, bir hafta kurs olmamıştı, haftaici gelebilir misin demişti.
Ben ona kurs içinde ondan hoşlandığımı söylersem orada tedirgin olur diye kursu bıraktım. Ama ona söylemedim kursu bırakacağımı. Benden hoşlanmıyor diye düşündüm, çünkü dersi beklediğim zamanlarda önümden geçerdi ve merhaba deyip geçiyordu önümden.
Bana samimi olamazdı tabii onu da şimdi anlıyorum.
Ben kursu bitirdikten sonra ona hediye aldığımı söyledim telefonla arayıp. Müsait olduğunuz bir zaman gelip vermek isterim dedim. Tamam haber veririm dedi.
"Haftasonu gelebilirsin" dedi. Ben de haftasonu Pazar akşamı o işten çıktığı zaman bir kafeye çağırıp orada 5-10 dakika konuşup hediyeyi verip hislerimi söyleyecektim. Hayır dese de hediyemi verip ordan efendi bir şekilde ayrılacaktım
Kursa gidecegim sırada "ben geliyorum, kursta mıydınız" dedim. Ben düğüne gidiyorum dedi. "Haftasonu kurstayim demistiniz o yüzden mesaj atmak istedim" dedim. "Dün kurstaydim ama :)" yazdı tam olarak. Benimle dalga geçtiğini düşündüm ve çok sinirlendim. "Canınız sağolsun hayırlı akşamlar yazdım" sonrasında bir şey yazmadı zaten.
Instagramda hikayelerime bakmayan kız o günden sonra baktı hikayelerime. Ben hoşlanmadığını düşünüp takipten çıktım tepkimi göstermek adına.
Benim ondan hoşlandığımı anlamıştır, çünkü derste ses egzersizleri yaptığımızda aynadan gözlerine uzun uzun bakıyordum kursu bırakmadan önce. Eğer rahatsız olsaydı kursu bıraktıktan sonra, hediye vermek istediğimi söyledikten sonra Instagramdan bana takip atmazdı. Kadınların böyle hoşlantı sinyali olan erkekleri sevmiyorlarsa çok bağlanma egilimi yoktur diye düşünüyorum. Ama siz ne düşünüyorsunuz bundan sonra nasıl bir adım atmam gerekir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer