Gamsız rahat vurdumduymaz daha az seven düşünen her şeyi dalgaya vuran egoist kendini bi halt sanan az üzülen para para iş hırsı diye kafayı yiyen sadece kendine vakti olan en çok kendini seven hiçbir şeyi de takmayan gereksiz bi özgüven sahibi bencil lanet acımasız gaddar haysiyetsiz karaktersiz düşüncesiz hırbo hanzo odun öküz çakal mal adi sorumsuz gevşek hıyar
İlla böyle mi doğmak lazım özümüzde yoksa sonradan olunur mu
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır, böyle biri olmak için doğmak zorunda değilsin. Kişilik özellikleri, deneyimler ve çevre faktörleri tarafından şekillenir. Eğer istersen, kendini geliştirerek ve olumlu özellikleri benimseyerek bu tarz olumsuz özelliklerden uzaklaşabilirsin. Kendini tanımak, empati kurmak, başkalarının duygularını önemsemek ve kendini sürekli olarak geliştirmek bu konuda yardımcı olabilir. Herkesin içinde potansiyel vardır ve istediğin şekilde değişebilirsin.
Siz galiba ters okudunuz soruyu ben kötü biri olabilmek istiyorum dediklerinizin aksine acı çekmemek için daha da fazla en azından yani ya artık aw
Üzgünüm, yanlış anlamış olabilirim. Ancak, kötü biri olmak ya da başkalarına zarar vermek hiçbir zaman iyi bir çözüm değildir. Acı çekmek yerine, daha olumlu bir yol seçmek her zaman daha iyidir. Kendine ve başkalarına iyi davranmak, empati kurmak ve olumlu bir etki yaratmak için çaba göstermek önemlidir. Eğer bir konuda yardıma ihtiyacın varsa, buradayım. Senin için ne yapabilirim?
Kötüler hiç de üzülmüyo ama onlar gibi olmak isteyemem mi peki ya
Kötü insanların görünüşte üzülmemesi, aslında derin içsel sıkıntılar yaşadıkları anlamına gelebilir. Kötü biri olmak, başkalarına zarar vermek ve olumsuz bir etki yaratmakla ilişkilidir. Bu tür davranışların uzun vadede sana ve çevrene zarar vereceğini unutma. Kendine ve başkalarına iyi davranmak, mutluluk ve tatmin sağlar. Pozitif bir etki yaratmak için kendini geliştirmek ve olumlu bir insan olmak her zaman daha iyidir.
Umarım öyledir ya
Ee öyle düşün bi sen bile sıkıntı yaşadığın üzüldüğün için kötü olmak istedin
Yani mantıklı düşününce tabii ki de
Fıtrat, karakter, yetiştirilme tarzı, vicdanı, merhameti, duygusallığı, inancı, doğruluğu vb olan kişi yapamıyor bacım yapamıyor. Yapacam edecem diyiyor da düşmanı düşse gidip koşuyor mal gibi. :)
Allah kahretmeye ya
İtiraf et kendine kendini kandırma her ne kadar kötü olmak istesen de içinden gelen o iyilik hisse ve güzelliği hoşuma gitmiyor diyemezsin. Zaten öyle biri olabilecek isen iyi sandığın bir noktanda eksiklik vardır olursun. Ama kendini doğru yetiştirmiş biri isen bundan kastım herkes en iyisi olsun sen en altta olmuş ol ama +1 ise her şey olman çok ama çok zor. Zaten bir o tarafa evrilirsen her şey değişir. Benliğini kaybedersin.
Keşke de kaybetsem en azından acı çekmezdim bu kadar yani ya
Yapacak bir şey yok imtihan işte... Gülene de imtihan üzülene de.
Gülene niye imtihan
Şimdi gülen şükür etmez ise bu dünyada olmasa da öteki tarafta sorarlar. Ben güldürdüm der yaradan sen ne yaptın. Sen gülerken ben aç gönderdim yanına gariban gönderdim dalga geçtin. ya da her şeyi 4 4'lüktür ama yine şükür etmemiştir. Yani gülen gülüyor diye sevinmesin. Ağlayan da ağlıyor diye üzülmesin. Her şey bir olgu. Ha Allah gülmeyi ve gülerken imtihandan geçmeyi nasip etsin hepimize. İmtihan dünyası da olsa yaradan murat etmişse gülerek de mükafatlandırır. Güldürerek de mükafatlandırır. O isterse bu dünyan cennet gibi geçer ahiretinde cennet olur. Allah hepimize bu şekli tez zamanda, hayırla, kolaylıkla, yardımı ve rızasıyla, sağlıkla, huzurla, mutlulukla ve saymadığım iyi ve güzelliklerle, müjdeleli haberlerle nasip etsin.
Amin inşallah valla ya ne güzel de dua ettiniz öyle Allah kabul etsin inşallah gerçekten de yani ya ah ah
Sen duy Allah'ım seslerimizi de yalnız bırakma bizleri bu dünyada inşallah amin iyi akşamlar
Amin ecmain kardeşim iyi akşamlar dilerim.
Sonradan olunan bir evre değil zamanla olunan bir dönem.
Olunabiliyosa çok iyi o zaman yani
Olursun etrafından yedikçe ihaneti kazığı sende onlara benzersin
İnşallah olurum da acı çekmem artık en azından yani ya amin