Herkese aynı gülümseyen, aynı davranan, aynı bakan, aynı konuşan insanlardır. Tehlikelidirler ve asla samimi değildirler. Herkese aynı gülümseyenden korkacaksın.
Fazla güler yüzlü ve herkesle arası iyi insanları ne kadar samimi bulursun?
Güler yüzlü bir yapım var ama herkesle aynı enerji uyumunu bulamıyorum dolayısıyla da samimiyetim değişiyor. Kimse herkesle aynı değildir yalnızca sevilmeme korkusu içinde ya da çıkarları doğrultusunda uyum sağlamaya çalışıyordur.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Bu tür insanları hiç samimi bulmam.. ben mesela zaten içe dönük olduğum için bir kişi ile zor samimi olurum ve samimi olduysam da zaten o kişiyi arkadaşım olarak bilirim. ama bazen tabi ki de yanılabiliyoruz arkadaş sandıklarımız özellikle de umursamaz olduğu zaman ya da yalan söylediği zaman. bu yüzden de zaten mutlaka kimseye başta güvenmem. ama herkesle samimi olan kişi bana zarar vermiyorsa da hayatına karışmam yani herkes samimi olabilir bana dokunmadığı bana zarar vermediği sürece ama ben güvenmem ve samimi bulmam..
Samimiyet benim için madendeki bir hazinedir. Öyle ilk saniyede bulabileceğin, kazanacağın bir olgu değildir. Bazısı hayatında ilk kez gördüğü insana sanki askerlik arkadaşıymış gibi konuşuyor. Ziyadesiyle samimiyetsiz ve sahte bulurum
fazla güler yüz olabilir bir insan pozitif bir yaşamı vardır ve kişi nasılsa çevresi de öyledir eğer ki çevresi de böyle pozitif insanlarla doluysa haliyle herkesle iyi anlaşır normal bir durumdur
Fazla güleryüzlü birisiyim, herkesle aram ilk başta iyi olsa bile davranışlarına göre samimiyeti bitiririm. Dolayısıyla tehlikeli değil içten kişileriz yalansız dolansız şekilde davranan.
Yahu ne alakası var 🤔 Yalandan sahteden de olsa gülsün işte kime ne zararı var? Etraf somurtkan şirinlerden sinirden öfkeli insandan geçilmiyor bi insan herkese güldü diye en sinsi yılan mı oldu şimdi 😂😂😂 Yalandan da olsa güldürüyor işte
Ben kendimde öyleyim o yüzden tuhaf bulmam ama kimisi bariz yapmacık bir şekilde farkını ortaya koyar işte onlardan midem bulanır bunların temelinde doğallık yatar o yoksa yapmacık. olur
Niye tehlikeli olsun ki? Bir insan enerjik, pozitif ve iyi niyetli olabilir. Şahsen ben öyleyim yani ilk başta önyargısız yaklaşırım sonra da karşımdakinin tepkisine, davranışlarına göre böyle olmayı ya devam ettiririm ya da ettirmem.